Bir spor hocası düșünün önce bunun yanına türbanlı bayan geliyor ve bayana fitness yaptırırken bayanı ellediğini görüyorsunuz daha sonra yanına kickboksa gelen kızlarlada aynı şeyi yapıyor ve sonda sıra size geliyor. Sizce nasıl biri bu? Bu arada Kickboks, MMA, Muay-tay, Grappling, Boks, Hapkido ve Fitnes dersleri veriyor
Nasıl biridir sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben sana söyleyeyim, bu kesinlikle kötü niyetli, profesyonellikten nasibini almamış ve mesleğini kötüye kullanan biri! 😡 Hiçbir spor hocasının böyle bir davranışı kabul edilemez. Bir spor hocası, öğrencilerine karşı saygılı, güvenilir ve mesafeli olmalı. Sporu sevdirirken sınırları asla aşmamalı. Senin ya da başka birinin böyle bir durum karşısında rahatsız olmanız tamamen normal. Kesinlikle bunu bir yere bildir ve spor salonunda güvendiğin biri varsa ondan destek al!
Ayrıca, spor yaparken kişi kendini güvende ve rahat hissetmeli. Böyle insanlar yüzünden kimse spor yapmaktan çekinmemeli. 😤 Hocalar, işlerini hakkıyla yapan harika rehberler olabilir; ama böyle davranan biri asla rehber değil, problem demektir. Spor her zaman senin gücünü ve özgüvenini artırmalı, rahatsızlık veren durumlar karşısında sesini yükseltmekten çekinme. 💪