Çok güzel fakat maalesef simli ojelerin en kötü yanı ojeyi tırnaktan çıkarmaya çalışırken tırnaklarında soyulması o yüzden ben kullanıyorum genelde bu ojeleri.
vay be. genelde boyle güzel kızlar karakter konusunda sınıfta kalırlar ama sen gorundugun üzere saglam karakterinin hakkını veriyorsun. keskin cok keskin cızgılerın var. belki hayvan beslemeyı sevıyorsun. çok lüks değil ama temiz düzgün ve titiz giyinmek bu tarz takılar takmayı seviyorsun. erkekler konusunda çok kesin bı cızgın var. yanı sendekı bu sosyal yanına uyan yakısan bırı olmalı. yanı oda kendıne gore bellı bır sevıyede sana uygun bır tarz belırlemelı. son olarak bı ongörü yanakların ve burun yapın söylediklerimin cogunu kabul etmıyecegını soyluyor
kara ay lilith kadar ölümcül bir cekiciliğin olabilir. mars ve venüsü 7. evde olan bir yengec burcu erkeği. veya saglam karakterli 12. evi kova olan bir oğlak burcu erkeği
Cocukken yaptigim pek cok seyi şu an hala yapiyorum aslinda. Yani cocukken uyudugum bebekle uyuyorum gunluk tutuyorum firsat buldukca luna parka gidiorum filan. Cocukluguma donsem ilkokuluma gitmek isterdim okul formalarini ve salak oldugumuz zamanlar guzeldi. Bide misafirlige giderdikte yun yorgan yastik filan yerde yatardik ya onu isterdim.
10-12 kisi var aralarinda kararsiz olan varsa ve ben bunu duymussam vazgecirmeye calisir siradan cikmasini saglarim. Ama yine nerden baksan bir 7-8 dakikayi bulabilir
psikolojik testimiz hakkında önemli bir viraja geldik. kumsaldasın yalın ayak yürüyorsun. bir bakıyorsun bir sorf tahtası. hıc yapmadın ama o gun yapmaya karar verdın. o an hava nasıl acık mı kapalımı. denızın durumu dalgalı mı sorf yapmaya musaıtmı?
Kapalı hatta en sevdigim hava ruzgarli ve gri. Gunes olsa kumsalda olmam zaten. Ruzgar hizi yer yer degisiyo deniz dalgali ama asiri degil. Yapilabilecek gibi duruyo ama cesaret edemem.
sorf tahtasını elıne aldın ve dalgaların uzerındesın. ıyı gıdıyorsun. derken dustun. ama bunu yapabılecegıne ıyıce ınanıyorsun. sonra tahtayı tekrar elıne alıyorsun ama sahılde bır erkek senı ızlıyor. kim bu. tanımla bu erkeği
baş parmağının hemen altında bulunan kısım, avuc içinin oldugu o bölge, başparmağının el ile eklem yaptıgı yerin üst noktası diyelim cok kabarık mı yoksa düz mü.. üzerinde cok sayıda belli belirsiz cizgi varmı?
:d tesekkur ederım. temel prensibim güzel bir kadına direk güzelsin dememek. yani daha cok karakterini tanıyabılmek.
parmakların boyu uzun. bu zeka belirtisi. zeki keskin fikirler ya da olası durumlarda analatık calısabılen bır zıhın olabılır. ne ıstedıgını bılen bır karakter olabılır. basparmagın altındakı cızgıler ask ılıskılerı ya da arkdaslık olabılır. hayat cızgısı akıl cızgısı guzel. kalp cızgısı yukarı dogru egım alıyor. yanı ne kadar kararlı da olsan bazen duygusallık var galiba? yabancı bir ülkeye ziyaret olabilir. belki kısa süreliğine. ya da oyle bir fikir mevcut. sadece seyahat amaclı.
Bazi konularda fazla kararsizimdir. Ne istedigimi genel olarak bilirim ama bazen kucuk seylerin detaylari beni deli eder. Saskinlikla okudum yine 😊tesekkur ederim
En İyi Cevaplar