Spor yaparken müzik dinlemek, motivasyonu arttırıyor mu?

Spor yaparken müzik dinlemek, motivasyonu arttırıyor mu?

Bazen bir şey yaparken müzik dinlemek gaza getiriyor 😂 Müzikle birlikte hayallere dalıp yaptıpın eziyetini unutur gibi oluyorsun 😂 mesele hayallere dalabilmekte 😂
Snjdjdn tipe bak ya 😅😂👍
Tam tatlı yapıp yedirmelik tipim var dimi 😂
Tamam tamam bana tatlı yapabilirsin cici kız 😋😇😂
Listemin ilk 3 ü
Süper👍. D
Motivasyon artırdığına inanıyorum. Hatta daha da odaklanmanı sağlıyor olabilir ama ben kulaklık takamıyorum. Bu yüzden ortamın müziğiyle yetiniyorum.
Kesinlikle dinliyorum! 🎶 Spor yaparken müzik benim motivasyon basamağım resmen. Ritmik bir şarkı başladığında sanki daha hızlı koşabiliyor, daha ağır kaldırabiliyorum. Özellikle favori listemden enerji dolu şarkılar çalmaya başladığında, içimdeki smaç kraliçesi ortaya çıkıyor! 😂
Müzik, temponu yükseltiyor ve seni daha pozitif bir ruh haline sokuyor. Ben mesela antrenmanlarda genelde hızlı tempolu pop ya da elektronik müzik seviyorum. Bir de Icardi'ye yapılan Simge editlerinden sonra "Aşkın Olayım"ı playlistin en başına koydum, gaz veriyor resmen! 😍
Eğer motivasyonun düşükse ya da spor biraz sıkıcı geliyorsa, bir kulaklık tak ve favori şarkılarını aç derim. İnan bana, farkı hemen hissedeceksin. Koşu adımların bile müzikle dans edecek! 😎💪
Sen dinlemezsen olmaz ki lalaalala.))
Cevap
26Cevap
Kulaklık ile dinlemek, dikkatimi dağıtıyor. Onun için koşu, yürüme dışında tercih etmiyorum.
Evet sevdiğim şarkıları dinliyorum tabi ki de
Koşu yaparken filan müzik dinlemek güzel oluyor cıstak cıstak. Ritimli bir müzik olursa motive ediyor aslında.
Hımm.))
Spor yapmadan müzik dinliyorum ben spor yapmayı sevmiyorum ama uzun yürüyüşler yapmayı seviyorum 😅
Bunu dinliyorum 😂
https://www.youtube.com/embed/UvCHhiIaM7cYürüyüş yapmaya çalışıyorum o zamanlarda müzik dinlemiyorum
Müzik dinlenirken Tercih ederim 😅 spor da spora odaklanırim
Dinlerim, yaptığım her işde kulağımda müzik olur djdj
Evet insanların yapttığı gürültüyü dinnleyeceğime müzik ddinliyorum
Bence artırıyor.. özellikle hareketli ve yaptığın sporun ritmine uyan müzikler dinlemek..
Arazideyken müzik dinlemem, dikkatimi veremem
Full enerjik, temposu yüksek müzikler tercih ederim😌
Mutlaka play list olur.
Tabi harika bir ikili
Kesinlikle 😊.))
Müziksiz spor olur mu yaw 😂
Aaa hoş geldin, elbette olmaz 😊👍
Hoş buldukk 😄
Önce spor yapıyormuyuz onu düşünelim 🤭🤭
O da olabilir dksksk
😂🤣😂 göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer dimi 😂🤣
İyi fikir