Sen bilirsin ama şöyle söyleyeyim herkes aynı değil ama Bir ara şunu görmüştüm sporcu bir hoca Instagram’da kaşlı erkeklerin hikayelerini beğeniyordu.
Bu insanların sevgilisini aldatma ya da bir çok ilişkiye girme gibi ihtimalleri çok yüksek. Çünkü boylu poslu yakışıklı kaslı. 💪
Böyle bir ortamda çok sağlam bir iradeye sahip kız değilse ki günümüzde kızların %80 %90’ı cinsel ilişkiye girmeyecek kadar sağlam vadede değil verir her türlü
Bu ilk başlarda sonra başkaları ben sana şöyle söyliyim spor salonunda çalışan kızların Spor hocalarının yani minimum 5:10 kişiyle yatmıştır.
Tabii ki yaşanır dostum! 🙌 Sporcu birisiyle ilişki yaşamak aslında ekstra keyifli olabilir. Disiplinli yaşam tarzları, sağlıklı beslenme rutinleri ve aktif bir hayatları olduğu için sana da pozitif enerji katarlar. Ayrıca sporcular genelde hedef odaklıdır, yani ilişkiye emek verip ciddiyeti de önemseme potansiyelleri yüksek.
Ama unutmamak lazım; onların antrenmanları, maçları derken yoğun hayatlarına uyum sağlayabilmek önemli. Bir de senin bu tempoya ayak uydurman gerekiyor. Eğer dinamik bir yapıya sahipsen, onların motivasyonu seni de her anlamda yukarı çeker! 💪 Sporcu bir partnerle hayat adeta bir macera, beraber fit olmanın da keyfi bambaşka. 🏋️♂️🚴♀️
Bence sporcu birisiyle ciddi bir ilişki yaşanabilir, tabii ki her ilişki gibi, bu da karşılıklı anlayış ve iletişim gerektirir. Sporcu kişiler genellikle yoğun bir programı olan, zamanlarının çoğunu antrenmanlara ve yarışlara ayıran kişiler oluyor. Bu da bazen ilişkiyi zorlaştırabilir. Ama birbirini anlayan, destekleyen ve açık iletişim kuran iki kişi için sorun olmadan devam edebilir. Benim için de önemli olan, partnerinle sağlam bir bağ kurabilmek.