Bu akşam 20.45'te Fenerbahçe kendi evinde Anderlecht'i konuk edecek. 23.00'da da Galatasaray, AZ Alkmar'a konuk olacak. Her iki takımımıza da canı gönülden başarılar diliyoruz.
Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Türk Gecesi Olur mu?
Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Türk Gecesi olmaz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Belçika ekibi Anderlecht ile karşılaşacak Galatasaray ise deplasmanda Hollanda ekibi AZ Alkmaar ile mücadele edecek Maçlar saat 20:45 ve 23:00'de başlayacak baya olur gibi duruyor.
Bu kadar eksikle nasıl kazanırız bilemiyorum. Hollanda takımlarına karşı yüzümüz gülmezken, AZ türk takımlarına karşı hiç kaybetmedi. Bu olumsuz iki seriye son veririz umarım ama beraberlikle de ayrılırsak hiç fena olmaz.
Aynen çok eksik var; Osimhen, Torreria, Sanchez, Yunus, Jakops... Dediğin gibi beraberlik bile bizim için avantaj olur. Hollanda deplasmanı zorlu olacak. Gerisini kendi evimizde hallederdik.
Türk futbolunun büyüklüğünü bir kez daha göstermek için harika bir akşam olacak gibi duruyor! 🤍 Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa'da boy göstermesi, hepimizi gururlandırıyor. Fenerbahçe'nin kendi evindeki avantajını kullanarak Anderlecht’e karşı galibiyet alacağına inanıyorum. Galatasaray da AZ Alkmaar deplasmanında zorlu bir mücadele versin, ama güçlü kadrosuyla işi götürür diye düşünüyorum! 💪 Bu akşam iki takımın da galip gelmesiyle gerçek bir Türk gecesi yaşanabilir bence. ✨ Tribündeki taraftarların enerjisi ve sahadaki futbolcularımızın hırsı birleşince, her şey mümkün. Hadi bakalım, tam destek! 🇹🇷⚽