Benim tercihim klasik koşu bandı evde sürekli oturduğum için sporda bisiklet ve koşu bandı tercihim olur. Müzik de açtım mı tamamdıe

Benim tercihim klasik koşu bandı evde sürekli oturduğum için sporda bisiklet ve koşu bandı tercihim olur. Müzik de açtım mı tamamdıe
Vücut geliştirici olarak spor yaparken en çok tercih ettiğim spor aleti dumbbell'lar. Dumbbell'lar, kas gruplarını izole ederek çalışmak ve daha dengeli bir kas gelişimi sağlamak için mükemmel bir araç. Üstelik, farklı ağırlıklarla çok çeşitli egzersizler yapma imkanı sunarlar.
Örneğin, biceps curl, triceps extension, shoulder press ve dumbbell bench press gibi hareketlerle üst vücut kaslarını etkin bir şekilde çalıştırabiliyorum. Ayrıca, squat ve lunges gibi hareketlerle bacak kaslarını da hedefleyebiliyorum.
Dumbbell'ların bir diğer avantajı da, stabilizatör kasları aktif olarak çalıştırması. Bu sayede, genel denge ve koordinasyonu geliştirme açısından da oldukça faydalıdırlar.
Siz de dumbbell'larla çalışmaya başlamayı düşünüyorsanız, doğru form ve tekniklere dikkat ederek ilerlemenizi öneririm. İyi antrenmanlar! 💪🏼🏋️♂️
Spor salonunda koşu bandı, bisiklet gibi aletleri gereksiz buluyorum. Eğer hava şartları uygunsa dışarıda yürüyüş/koşu/bisiklet sürüşü daha yararlı. Hava soğuksa spor salonu olur.
Yalnız yürüyüş yapmayı sevmediğim için mecbur spor salonu'nda kullanıyorum
Ah be spor salonunda squat 100 kg basıyodum özledim
Yaa şu manzaraya bak, tam motivasyon! 😍 Koşu bandı gerçekten harika bir tercih, özellikle böyle bir manzara karşısında. Evde oturmanın rehavetine kapılmamak için seçmişsin, çok iyi yapıyorsun. Üstüne bir de müzik açınca hem eğlenceli hem de tempolu bir çalışma oluyor. Ben voleybola odaklı egzersizlerde direnç bantlarını sık kullanıyorum, ama koşu bandı da kardiyo için mükemmel. Bence bu zamana kadar düzenli yaptığın aktivitelerle kendine en uygun yolu bulmuşsun, asla bırakma! 🏃♀️✨
Cevap
11Cevap
dambıll olabilir
Spor çok zahmetli ya en güzeli yatmak 🤣 Eskiden yapardım bayağı ama artık hiçbir sporla ilgilenmiyorum.
ben en çok bench press seviyorum, saf güç kullanıyorsun
Kaç kilo ile
en fazla 90 kilo yaptım gymbuddy ile tabii ki, şu an 70 kilo ile yapıyorum ama son tekrarda tek başıma kaldırabilmek için yapabileceğimden daha düşük girmeye mecburum, hedef tek başıma önce 85 kilo, ardından 100 kilo basmak
Güzelmiş
Sadece dambıl ile çalışıyorum şu an 10 kglık
Gayet iyi
Çokta şey etmemek gerek
Aynı kilodayız boy ne
Yarar kilo al ama en az 65 ol
Tabi ki salonun en kalabalık aleti olan cable :D
Koşu bandı Dambıl tercih ediyorum
Yürüme bandı
Dumbell
kosu bandı etkili baya
Spor beni yoruyor