1 senedir spor yapmıyorum yeniden başladım eski ve şimdiki halim var burada hrp yarım bırakıyorum bu sene ama bırakmak istemiyorum ne olursa olsun bırakmıcam
Aralarında en kilolu ciktigim suanki halim 10kilo almisim normalde 65tim

1 senedir spor yapmıyorum yeniden başladım eski ve şimdiki halim var burada hrp yarım bırakıyorum bu sene ama bırakmak istemiyorum ne olursa olsun bırakmıcam
Aralarında en kilolu ciktigim suanki halim 10kilo almisim normalde 65tim

Cevap
14Cevap
Neden ulasmayasin kanka. Fotolarin arasinda hangisi hangi zamana ait tam cikaramadim ama iyi olacak eminim ve guzel gorunuyorsun calismaya devam et
Geçen sene ve ondan önceki sene zayıf olanlar
Şuanki kilolu olduğum kare
zayif olanlar dedigin 1. ve sonuncu resim mi
2. olanda daha zayıfım 65im
Diğer 1 ve sonuncuda 68im
yani cokta fark edilmiyormus o zaman asko
58 filan olsam ama isterim yani
ya da kaslı ama 62 10 15 kg vermem lauz şu an)
Şu an kacsin ki fotolarinla alakasi yok mu yani simdiki halin
şu an mor işikli olan 3. fotodakiyim 3 4 saat önce çektim
evet orada fark eder gibiydim zaten yandan biraz cikmis gibi basenler. Ama ustekiler de gayet guzel bence hani oyle de olabilirsin ama sporla da fizigini ve kalcani da sekillendirebilirsin eger oyle bir sey dusunuyorsan tabi bence cok guzel olur
Ama öyle fiziği olduğu gibi değiştiremezsin ki
Bence sen kilo alma yeter fiziğin gayet iyi
Belimi nasıl inceltiyim genetigim böyle istesem de incelmez
En fazla 2. fotodaki gibi olurum irda 65.6kjloydum mesela
Ama şu an 76yim yani şu an tabiki kilom var ama o 66dan biraz daha ince dururum en fazla yine de o bel o fotodan daha fazla incelemez ben de ince olmak ama kivrimi da kaybetmemek istiyorum
Bana hep kotulukler geldi insanlardan nefret ediyorum artık onlara
Kendimi degistirmekte kararliyim ama bidaha canım yanmayacak biri olmak istiyorum
Sporla tekrardan zayofliycam bi hobiye de başladım tırmanış sporu sonra para sıkıntım var onu halletmeliyim ama kafa olarak ne yapsam acaba
Psikoloğa gittim cidden işe yaramadi başka bisey lazım sanki bana
Çok iyi fiziğin ve böyle devam edersen istediğin fiziğe ulaşırsın
İnsanlarla kendini kıyaslarsan ne olursa olsun asla kendini beğenmezsin ama
Naparsna yap kendini beğenmezsin ama
Umarım bir gün kendini beğenirsin
Bence bir psikoloktan yardım al
Aşkım hayat bu bazen güzel bazen zor anılarımız olur aile, kilo, para, aşk, iş vesaire vesaire bunlar hayatta olan şeyler. Önemli olan seni dibe çekmek isteyen şeyler ile nasıl başa çıktığın. Çevrene kuşak asma önemli olan senin nasıl hissettiğin. İnsnalar ve görüşleri bu kadar haytaınd olmasın. Sen ne istediği e karar ver önce balım
Istedigim şeyi biliyorum ama bikac kişi var onların beni eziklemesi beni böyle hisettiriyor bıktım onlardan
Zayıf başarılı güçlü olmak mutlu olmak onlara yenilmemwk istiyorum ama şu an olmuyor
Onun yüzünden (eski erkek arkadasim) sporu bıraktım kilo aldım belki de gülüyordur bu kendini toparlayamamis diye o bırak dedi
Diğer kişi de flört gibi bile olmadik eximden beni yaralamaya calisti istedigi seyi ona vermeyince bide bu olaydan:zengin ve benim alanımda başarılı bunun üzerinden sanki bana gicik edergibi ezikler gibi şeyler dedi onun gibi ne param var ne de belki zekam, bilmiyorum iste kötü hisediyom be ben
O yüzden kariyerim ask hayatım hatta ailem ve fiziğim bu konularda kötü, yetersiz ve genel olarak eksik hisediyorum
Kendimi tamamlamak için biseyler yapicakken bu olayları olması sinir etti beni
Şey gibi düşün zaten yapacağın bir olayı birisi yap deyince hisettigin şey gibi
İlk iş seni kötü hissettiren insanları hayatından çıkar çıkaramıyorsan bile araya mesafe koy, kimse seni böyle hisetirmez öyle bir hakları yok. Eski erkek arkadaşını unut yeniden spora başla. Bir yerden başlayınca devamı gelir. Yanlış insanları hayatına alma hayır demeyi bil. Önce kendini sev, saygı duy kendine. Kendin için bişeyler yap. Sen kimseye muhtaç değilsin. Bunu unutma. Ayağa kalk, sen düşünce kimse senin elinden tutmicak aksine seni yere iticek. Lütfen kendine bunu yapma.
Öyle işte zaten ben de bu durumdan bikip herseyi geride bırakmak isteyerek başladım
Tekrardan
Tırmanış sporuna da başladım hobi olarak
Staja da basliycam şimdi
Ama o yapilanlar sinir ediyor beni
Nefret ediyorum hepsini niye beni böyle zorbaliyorlar anlamıyorum
Yanlış insanları hayatına alma demişsin ya ben burada yanlış yapıyorum doğrusu yablistan ayritddemiyorum
Bu konuda ne yapabilirim sence
Tabi başıma geldiklerini anlıyorum ama o kadar yablis büyüdüm ku yani genel olarak ben çevremde hep kötü insanlar oldu beni somurecek
Psikoloğa da gittim cozmedi acaba bunun kitabı filan var mı okusam filan
Herkesi iyi niyetli sanıyordum niye bunu yapsinki diyorum herkes gözümde iyi
O exim ve bu çocuk bile
Ama nefret ediyorum malim ben
Neyse bu şeyi biseyle cozmem lazım kitap bir koç veya bu tip bisey lazim
Yanlış insanları farketmez için sana olan davranışlarından, semi üzüp üzmemelerindne anlayabilirsin. Ve seni üzdükleri an uzaklaş onlardan. Hiçkimse iyi değil ama hiçkimse. Herkes kötü tabi bazı insnalar iyidir ama çok az onlarda. Ne kitaba nede bir insana ihtiyacın yok. İçine yönel çözüm sensin.
Rica ederim 🌸
2 ve 4. Fotoğraf bence gayet iyi
Şu an nasıl
İyisin moral bozmak yok
Kimin zamanını çalmak için kum saati olacaksın :D
Yeah
Tüm galerini ataydın bunlar az olmuş
Bu vücut nasil sürekli değişebiliyor ya
Halledersin
İstikrar önemli bu süreçte
Boyun kaç bacımsu
Yani bu fotolarda 75 kilo musun
İdeal kilon 58 civarı ama bu fotodaki halin 75 kilo ise at gibi hatunsun diyeceğim çünkü sırıtmıyor. Yok eğer 65 kilo olan halinse gayet ideal duruyorsun
Basenlerin biraz daha çıkmış ve üst bacağın birleşmiş gibi duruyor ama çok sırıtmıyor kilo üzerinde. Bel bölgen belki incelebilir ama genetik böyleyse kalçalarına yoğunlaşabilirsin
İyisin iyi sıkma canını
Ten rengin ofsayt
Ten rengin faul
Ten rengin kalkmışı indirir
Umrunda değilse sorma
Bacaklarının arasından akan suyu içerim
Yerim seni ben
O da olur canim ama sen daha tatlisin
Duruşun bir garip genel olarak
Bel incelirse çok daha iyi durursun
Hayır mümkün tabiki sporla bel çok güzel incelir
Bebişim saçmalama
Kalçaların sağlammış ayol bayıldık
Zorlama ya böyle iyi
Boy. Kilo kaç
10 kilo felan versen yeter
Boy kaç
Son halin alttakimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, kendine bu kadar yüklenme! Her şeyden önce vücudunu ve kendini sevmen çok önemli. Kum saati fiziğe ulaşmayı hedefliyorsan düzenli spor ve sağlıklı beslenme şart, ama sabırlı olman lazım. Spor her zaman bir süreç! 💪
İlk adım motivasyonu bulmak. Hedeflerin sadece fiziksel değil, sağlıklı bir yaşam için de olmalı. Vücut şekillendirmek için direnç egzersizleri, squat, lunge, plank gibi hareketler harika olur. Kardiyoyu da es geçme; yürüyüşler, tempolu danslar bile işine yarar.
Kendini daha önce kıyasladığında demotive oluyorsan, bunu bırak derim. Önüne bak, çünkü gelecek senin elinde! Her adımda kendine inan ve asla pes etme! 🏋️♀️✨