Merhaba sürekli derslerime çalışıyorum asla bırakmıyorum elektrik elektronik mühendisliği ile bigpisayar mühendisliğini aynı anda okuyorum çap yaptim açıktan tıbbi sekreterlik ve dokumasyon okuyorum bu sene mezun olacağım bana ne önerirsiniz sizce en iyi mühendis olmam için ne yapmam gerekir tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Elinden gelenin en iyisi olabilirsin. Başkasıyla kıyas yapma boş ver
Bulunduğum fakültede benden daha iyisi yok benim ortalamam 4 iken 2. Nin ortalaması 2.79 su hatırladığım kadarıyla tabi bu bahar donemini saymıyorum onun haricinde extra kendi imkanlarımla YouTube den yazılım ders videoları izliyerek te biryerlere gelmeye çalışıyorum sence bende bir Selçuk bayrakat olabilirmiyim en iyisi olabilirmiyim he soylesene be abla en iyisi olabilirmiyim sence ben
Ne güzel azminin sonucunu alırsın tabi ama geleceği göremiyorum ablacım ben😘
İnşallah ablacım saol çok teşekkür ederim benim annem ev hanımı bab eyt den yeni emekli olan ondan önce ıssız bir adamdı ben babamın cebinden 5 kuruş masraf yapmadan biryerlere gelmeye çalıştım calisiyorumda ama ben gençliğimin en güzel yillarini maalesef ki heba ediyorum yaslandigimda isim olsun diye ama babasından annesinden zengin olan insanlar hazır mala oturuyor peki benim kimden ve neyden eksiğim var ben böyle olunca kahroluyorum kahruperisan oluyorum ve çok üzülüyorum
Ama bu senin seçimin daha iyisini ve daha iyisini istiyorsun. Ben dengede yaşamayı tercih ederim zira bende zengin bir ailede doğmadım
Ama sen kızsın ve zengin bir kocaya varsan keyfine bakarsın ama benim için durumlar böyle değil şuanda bana savunma sanayi şirketleri aylık 46 bin gibi bir ücret teklif ediyorlar ama benim halamgil var 22 tane tırları var aylık 1.2 milyon lira kazanıyorlar ama ikiside vasıfsız peki benim onlardan ne eksiğim var hatta fazlam var ama işte hayat benimle onları aynı kefeye bile koymuyor bırak aynı kefeye koymayı aynı yolda bile turutmuyor işte ben burada uzuluyorum
Benim bu kadar yüksek maddi beklentim olmadı daha önemli beklentilerim var
Ne gibi ki abla ve sende durumlar nedir anlamadim
Yani huzur bulabileceğim başka arayışlar diyim bunu sağlayacak tek şey para değil
Kusura bakma ama şu hayatta paran olmadığında ne huzurun olur ne keyfin paran olmadan huzuru bulamassin
Çok paran olduğunda huzurlu olacağının garantisi yok ki, para konfor sağlar sadece. Paran olmazsa tabiki iyi yaşayamazsın. Sağlık, zaman, gençlik, samimiyet gibi şeyleri ise para sağlamaz o yüzden diyorum başka şeyler de lazım
Bence haksizsin ablacım paran olduğunda istediğini girsin istediğini yimezsin istediğin evde yaşar istediğin arabaya binersin rahat bir yaşam surersin sağlık için vadesi gelen ister fakir olsun ister zengin ama sağlık için bir çöp bir evde vefat etmek var bı rahat rahat vefat etmek var zaman için ise saten paran olunca bol bol vakitin olacak ama fakir adam çalışmaktan zamani nerden bulsun gençlik desen saten zamanla aynı samimiyet desen saten paran olunca herkes yüzüne güler merak etme sen ama fakir olursan bu benden para ister diye herkes senden kaçar haksizmiyim ama abla
Saten sen ne dersem diyim böyle düşüneceksin😄 Diyeceğim, iyi gidiyorsun da çok fazla hırs yapıp kendini yıpratma
Ya çok teşekkür ederim çok saolasin ablam benim Allah razı olsun ama bizimde paramız yoktu eskiden ama isteğim su para ile alakalı düşüncemi değiştirme yardımcı olurmusun karşılıklı buradan istişare yapmak isterim neden parasız çünkü bana göre bir hayat olamaz
Herkesin kendi düşüncesi, seninde düşüncelerin çokça değişir gelişir zamanla
Peki o zaman çok teşekkür ederim saol birde doktor mu sence mühendis mi? Tabi mühendisten kastım sıradan bir mühendis değil öyle koyda kosedekiler gibi kaliteli bir mühendis mi kalitlei bir doktor mu
Hangisini seviyorsan ve hangisinde daha çok yetenekliysen o. Şu meslek diyemem çünkü bu alanında kendini ne kadar geliştirebildiğin ve biraz fırsat biraz şansla alakalı
Tamam tıp tutmuştu ama amele işi gibi geldi ve ülkemizde de doktora cerieln saygı ortada dayak yiyorlar az ücret veriyorlar diye hemde muhendislik seçmiştim
Hangi üniversite, kaç yaşındasın
İTÜ elektrik mühendisliği okuyorum capida dediğim gibi bilgisayara yaptım bilgisayar mühendisliğine yirmiye yeni girdim abla:)
Çok iyi umarım gönlünce olur🙂
Teşekkür ederim çok saol ama ingilizce de sıkıntı çekiyorum inşallah olur ama ne diyeyim
Onu da yaparsın, dil önemli
İnşallah olur abla ya c1 seviyesindeyim yurtdisinda geforce şirketi ile temas halindeyim c2 seviye istiyorlar veilim kaldı umarım yaza kadar hallederim dua et bana
Halledersinn az kalmış zaten
Teşekkür ederim inşallah olur abla biliyormusun Almanya da geforce dediğim oyun şirketi birde aylık 11 bin Euro veriyor çok dua et olursa çok mutlu olurum inşallah nolursun inşallah olur ama yüzde 60 65 gibi olucak c2 olsa seviyem yüzde 85 olur da bakalım insallah
Ben de bu azimden istiyorum. Nasıl başarıyorsunuz?
Kız arkadaşım yok erkek arkadaşım desen sayılı dışarı çıkma gibi bir alışkanlığım yok ama yemek yemeği çok seviyorum ve aylık ortalama burslarim toplamı 17 bin lira yapıyor ama sayısal derslerimi çok sevdiğim için çalışırken hiç sikilmiyorum
Helal olsun. Sevdiğin dersleri çalıştığın için o zaman
Tabiki de benimde eksiklerim var mesela ingilizce çalışırken zaman geçmiyor ve coooook sikiliyorum yani ezberden nefret ediyorum ama matematik fizik kimya yazılım kodlama html en sevdiğim sabah bir anda akşam oluyor zevk alarak yapıyorum çok seviyorum ve bugün yoruldum birazdan da uyuyacağım peki sende durumlar nedir
En iyisi olmak için çabalayanlar hayatı kaçıranlardır
Hayat zevki sefa içinde yaşamak için çok kısa merak etme
Hayat kıyas için de çok kısa hep birilerini geçmek için yaşayacaksın
şu an da bulunduğum fakültenin birincisiyim yok başarı bursu KYK bursu destek bursu fabrika bursum var ve ortalama aylık 17 bin lira burs gelirim var geri ödemesiz ve halen de çalışıyorum ve bitmek bilmiyor
Olursun niye olmasayasın
Nasıl olurum kaç yaşında gibi olurum en iyisi olmak için gencligimin en iyi yıllarını heba ediyorum peki ya dünyanın en iyi üniversitelerinden teklif alirmiyim aynı Selçuk bayraktar gibi iletişim üzerine yüksek lisans yapabilirmiyim yaparsam da nasıl yaparım lütfen bana yol gisterin
Ben lise mezunuyum durum ortada yardımcı olamam üzgünüm
Hedefiniz nedir mezunami kaldınız
Yok okulu bıraktım
Ya bir kız neden okumaz anlamıyorum kusura bakma ama kendi ayaklarının üzerinde durmalison ilerleyen zamanlarda evlendiğinde kocanın eline bakmamalisin lütfen 2 yillikta olsa oku ve kpss çalışıp bir yere gir pişman olma kocanın eline bakmassin en azından insallah
Geçti artık ailem göndermez bi daha gittim bıraktım
Ya senin adına çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun ama söz sana yardımcı olurum ben ama kendim gizli kalmak şartıyla ama ben istemem dersen tabi kendin bilirsin bana istediğin sayısal soruları sorabilirsin ücretsiz elimden geldiğince yardımcı olurim
Yo kendim bıraktım okulu gerek kalmadı saol
Anladım ne demek sadece elimden geldiğince söledim peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun acaba
Düşünmüyorum zaman geçiyor öyle ilerde de evlilik olur sanırım bi konuşalım da anlaşırsak kendileriyle
Dileğim inşallah hayırlı biri ile evlenmen olur inşallah peki düşündüğün kişinin mesleği ve maddi durumu nedir acaba
Polîs, mühendis, psikoloji okuyorlar
Nasıl ya 3 kişiyi mi düşünüyorsun anlamadim
Evet 😂 ne bilim 3 ü de iyi konuşup anlaşmak önemli dii mi onlar istiyor beni nabim 🙄
3 u ile grup mu yapicaksin gerçekten anlamadım
Of saçmalama sırayla işte denicem
He tamam anladım birde psikoloji okuyanı direkt ele maddi kazancı olmaz mühendis hangi okulda okuyor polis için mühendis hangi okulda okuyor oma cevap verirsen konusurum
İtü de
İTÜ de ama hangi mühendislik
Makine
O zaman mühendise öncelik ver çünkü bende itudeyim elektrik anadalim ikinci dalimida bilgisayar muhendisligine yaptım makinede gayet iyi bir bölüm en azından makine okuyup bitirince ıssız kalmaz iyi yerlere girer giremesse bile aklında bulunsun dış kaynak alımı yapıyor polislik 4 yıllık okuyup mezun olunca saten polisliğe başvurur girer hatta mühendislere direkt polislik bile verilmiyor saten 6 ay eğitim alır ardından komiser olarak göreve başlar direkt mühendis derim psikoloji okuyana bakma sakın maddiyat çok önemlidir çünkü hayatta polis de can güvenliği derim dediğim gibi umarım iyi yerlere gelirsin bende 3 kişi ile konuşuyorsun deyince sana grup yapacaklar sandım anlamadım Allah gönlüne göre versin
Nasip kardeş
Bi içim su da neyse 😒
Nasıl yani bı içim su derken anlamadım
Çok yakışıklı ya onu gördükçe mutlu oluyordum açıkçası ama sorun çok yakışıklı olması 🙄😒
İnşallah olur o zaman ne diyeyim yasi kac bu arada
Ne bu sorgu sual la şeceresini mi çıkarım sana
Yok bro ya sadece merak ettim estağfurullah neden kötü anladın özür dilerim
Sonuçta haberi yok ondan konuşuyoruz özelini dökmek istemem
Bu kadar kizmani anlamadım adı ni sormadım soyadını sormadım yaş dan ne olacak anlamadim
Olsun bu kadar bile çoktu nese bye
Tamam by