hediye veremez.
Bir babanın çocuğuna verebileceği en büyük hediye nedir?
hediye veremez.
İyi bir gelecek nasıl diceksiniz.Baba ilgilenmez etmez anne dersten anlmaz çkmz çocugu 1. snf da dahi ilgilenmez iseler o çocuk ne kadar zeki olursa olsun amele olur.
Ama ilgi alaka ve özen başarı getirir kim bilir orası şans meselesi müh. olur doktor olur olurda olur kendini kurtarır iyi bir gelecek iyi bir ömür onu bekler daha ne olsun..
annemle bir olup hayat vermişler bundan güzel hediye olamaz.
(bende babamı yakın zamanda kaybettim başımız sağolsun)
onur, şeref. Bu arada başınız sağolsun, cennette kavuşursunuz inş.
Baki hayatta kavuşma ümidi şükürki biz inananlarda var. Tamamıyla kaybetmiş olsaydık ve kavuşma ümidide olmasayda katlanılması çok zor olurdu. Hayat; imtihan- badire arası hepimizin yegane durağı. Hayırlı evlat olarak inş. yapacağınız her hayırda babanızın amel deterinide kapatmamış olursunuz. Hayır derken güler yüz bile sadaka hükmünde diye var sayarsak.
Rica ederim, ne demek biliyoruzki fani olana slında hiç ölmeyeceğimizi düşündüğümüz burası. Birinci dereceden yakınımız tabiki çok zorudr, bende yakınını kaybetmiş biri olarak dedimki iyiki ahiret var, sonsuz ebedi kayıp değil ... Aslında ölümlerde kendimizi düzene koymamız için çok gğzel bir sebep. Hayır için hatırlatıcı...
Ahlak
Cevap
57Cevap
1)başın saolsun . bence yetiştirme biçiminde gizli olay mal mülkte değil . ahlakını kişiliğini aileden alır bir insan eğer ki insan güzel ahlaklı , sağlam kişilikli biriyse başka bişey aramamalı derim .
oğlu en az 30 yaşına gelene kadar dimdik yanında durması ve "baban burda" hissini vermesi yeter benimki çok erken gitti de
nasihatlari.. her bir nasihati yol göstericidir saglam bag varsa baba ogul arasinda.. para pul gelecek hepsi bu nasihatlarda zaten saklidir...
her ne olursa olsun bir babanın daima çocuğunun yanında olması bence bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye :)
Eğer bi çocuk babasının yanindayken kendini kartalin kanatları altında gibi hissediyosa o baba herşeyi doğru yapmıştır :)
Ahlakli bir Erkek cocugu yetistirmis olmasi...En güzel hediye budur çocuklara... ;)
baba olduğunu öğrendiğinden bu zamana kadar hissettiklerini anılarını bir deftere yazabilirsin bir video hazırlıyabilirsin hem duygusal hemde kalıcı olur bence çok etkili
Babami kaybetmedim ama dedemi kaybettim onun sevgsini hitc yasamadigim, ama ondan aldigim en buyuk hediye onurla tasidigm bi soyad, ve en önemlisi insan olmak
sen doğmadan önce seni bu dünyaya getirerek vermiş zaten hediyeni !
Şeref! O şerefin için de namus da vardır, haysiyet de, dürüstlük de vardır, hoşgörü de...
Güzel bir terbiye, sağlıklı bir düşünce yapısından daha güzel bir hediye verilmez.
Kardeşim ALLAH rahmet eğlesin.Babanın mekanı cennet olsun.
Sevgi tabii ki.
Ne babalar tanıdım çocuğuyla doğru düzgün diyalog kuramayan, sürekli aşağılayan, döven.
Benim babam öyle mii, hep sever. Heep.
Canııım canım.
ahlak ve öğüt:hiçbir baba çocuğunun kötülüğünü istemez
kabirdeyken arkasından dua edebileceği bi evlat bırakması
masum bir öpücük
şaka yaa en iyisi çocuğun ağzını yoklamak neleri seviyo falan ondan ssonra almalısın
Adam gibi erkek olmayı öğretmişse oğluna ne mutlu o babaya .
öncelikle temizbir ahlak tabiki devamında hayatı erken yasta iyi öğretmek zorlukları aşmayı
bir babanın çocuğuna vereceği en güzel hediye eğitimdir
en güzel hediye arkasında onurlu bir yaşam bırakmasıdır.
Benim hiç alamadığım hediye, Şefkatle başını okşaması...
ferrari'dir..duruma göre güsel bi residence'da olabilir...
aga ferrariyi çizerler nazar falan değer
onu alıcak durumun varsag*tister cizmeye..
eğer baban sen çok küçükken ya da doğmadan ölmüşse, bunu yapamaz.
Arkadaş gibi yaklaşması psikolojik açıdan çok iyi gelebilir.. İyi bir hediye sayılır..
namus şeref haysiyet ve terbiyeli bir SOYADI.
iphone,ipad yeni bir laptop
snrm şuan snn için kendisi olrdu başın saolsun.
Başın sağolsun kardeş.
Düzgün bir karakter .
doğru yoldan gitmesini sağlamak
kızsa kahramanı olmalı.
erkekse örnek aldıgı kişi
Hayvanat bahçesine götür abi beni hiç götüren olmamıştı
iyi bir karakter, terbiye, ahlak..
namus, karsı cinse nasıl yaklasılır, ahlak, idealistlik..
Güzel bi' cevap verecektim ama SpaceCake beni yoldan çıkarttı. Yoldan çıkasım varmış.
sevgisi saygısı kişiliği bence
Şevkat. bkz: Baba şevkati görmemiş çocuklar...
herkesin gurur duyacağı bir hayat
annesini sevmek
prezermatif. hayatı anlatır.
annelerini sevmek...
din eğitimi.
Bravo +1
Dini eğitim alıp p*zevenk çıkanları da gördük..
Sevgi
Öpülmemiş dudaklar <3
Sevgii
Amaç..
sevgi.
Adap,Ar,Namus.
Guzel Ahlak
Ahlak,terbiye.
Sevgi
huzur
İman
1 gram mutluluk :D