Saat
Gömlek
Ayakkabı
Parfüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Saat zaten telefonunda var. Gömleğide vardır zaten bi sürü. Parfüm kullanıyor mu bilemediğim için onu eledim. Spor ayakkabı al rahat rahat giyer (sandalette olur).
Aynen ayakkabı tercih edilebilir baba için. Ben genelde neye ihtiyacı var ise onu almayı tercih ediyorum. Sonradan bir kenara atacağı bir hediye tercih etmiyorum mesela kullanacağı bir hediye olsun.
Cevap
14Cevap
Ayakkabi, tesbih, telefon, kulaklık babam her seye kabul
Aynen babalara hediye almak çok zor değil genelde. Yani ben zorlanmıyorum şahsen babama hediye alırken falan çünkü nelerden hoşlandığını çok iyi biliyorum o yüzden zorlanmam pek.
Hediye beklemiyorum hatırlanmak bile her şeye değer!!
Ben dualarım ile anacağım rahmetlimi
Ayakkabı dedim ama ihtiyaca göre değişir. En güzel hediye onun ihtiyacı olan ve almayı düşündüğü şeydir.
Aynen yani genelde ihtiyacı olan bir hediyeyi almak bence çok daha iyi. En azından kullanacağı bir hediye olmuş olur bu bir kenara atmaz mesela. O yüzden iyi tanımak gerekir bence.
babam toprakta olduğu için anca bir ciçek ekerim
Babama en büyük hediye benim ulan ne hediye alcam falan diyomuşum ben en son bütün küçüklük fotolarımla onla olan fotolarımla slayt yaptım birde parfüm aldım ondan çok ben duygulsndım beraber o videoyu izlerken baya ağlamışrım anılarrr
Saat olabilir.
Aynen saat güzel bir hediye seçimi olabilir bencede. Bende saat almayı düşünüyorum doğum günü çok yakında. Babam pek sevmez kullanmaz ama bakalım alınca mecbur takacak kızı alıyor sonuçta.
Gömlek ve saat
Aynen katılıyorum. Baba için güzel bir hediye seçimi olabilir diye düşünüyorum ben. Yani en azından kullanacağı bir hediye olmuş olur bu hoşuna gider diye düşünüyorum birde. Gömlek ve saat güzel tercih.
Gömlek almak en iyisi ise giderken falan kesin giyer
Babami sevmiyorum hic bi hediye almam.
Ben tişört düşünüyorum
Saat ya da parfüm
Nietzsche ağlarken kitabı
Gomlek
Parfüm
Saat bence
Ayakkabı
Gömlek
Kıyafet
Benim babam yok.:(