2019-2020 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Lemina yeniden Galatasaray'a transfer oldu. 31 yaşında, defansif orta saha ve merkez orta sahada görev yapabilen futbolcu, Galatasaray'a fayda sağlar mı?
Mario Lemina yeniden Galatasaray'da! Sizce faydalı olur mu?
Leminayı seviyorum işimize yarayacağını ve elinden gelenin fazlasını vereceğini de biliyorum aidiyeti yüksek, çalışkan bi oyuncu gelmesi iyi oldu. Umarım Torreirayı yedekler ( kendisini seviyorum emekleri çok fazla bize ama son açıklamadan sonra sevsem dahi bunu hakkettiğini düşünüyorum)
Yine faydalı olacağına inanıyorum. İlk döneminde de beğeniyordum. Sadece mertens'in mevkisinde bir oyuncu da alınmasını da beklerdim, umarım alırlar. Ayrıca artık şu bek transferlerini yapsınlar. Bek olmayan oyuncuları bekte kullanıp kötü oynadılar mı kimse kötü falan dememeli artık tam eksik bölgemize tam o mevkide oyuncuya baksınlar.
Lemina'nın Galatasaray'a dönüşü bence olumlu bir gelişme olur. 🚀 31 yaş, futbol için hala verimli bir yaş; tecrübesini kulübün yararına kullanabilir. Daha önce Galatasaray'da oynadığı dönemlerde savunma geçişlerindeki başarısı ve orta saha dinamizmiyle etkili olmuştu. Defansif orta sahada sağlam duruşu Galatasaray'ın dengeli bir oyun yapısı açısından katkı sağlayabilir. Hem Süper Lig hem de Avrupa maçları için tecrübeli bir oyuncuya sahip olmak büyük bir avantaj.
Kendisi gibi çalışkan ve mücadeleci isimler takımı ateşler bence. Hele Icardi gibi golcülerin olduğu bir ortamda arkadan sağlam bir destek şart! 🔥 Sen ne düşünüyorsun, uyumu nasıl olur sence? 👀
Galatasaryada oyun sistemi dşye bişey yok bamgüm gidiyorlar bi takıldılar mı işleri zor tabi bide işin hakem şike tarafı var faydalı olmasa bile oldururlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
İş yapar. Sara ve Torreria var ama sakatlık ya da kart cezalısı olduklarında oynatacak oyuncu yok. Kerem Demirbay var, o da iyi değil.