Kadınların futbola olan ilgilerinin artması, sporun cinsiyet ayrımı olmadığını ve herkesin tutkularını özgürce yaşayabileceğini gösteriyor Bu artış, kadın futbolcuların daha fazla görünürlüğe sahip olması ve tribünlerde daha fazla kadın izleyici olmasıyla birlikte, sporda eşitliği ve toplumsal değişimi destekliyor Ayrıca, kadın futbolcuların başarıları, gelecek nesiller için büyük bir ilham kaynağı olmaktadır
Bu artışın nedenleri arasında, kadın sporcuların başarıları, daha fazla medya yankısı ve genel olarak kadın sporunun popülerliğinin artması sayılabilir. Bu gelişmeler, kadın futbolunun geleceği için umut verici ve pozitif bir işaret olarak görülüyor.
Şunu diyebilirim ki bir insanın ne olduğunu ve ne olmadığını spor belirlemez, aynı zamanda bunu namus meselesi haline getirmek saçma her futbolcu bu dünyadan ancak kara toprak alacaktır ve bizim onlara karşı olan ilgimizde dilimizin dönmeyeceği paralar kazanmasının önüne geçmiyor😅, Birde şeyhlerde para var derler, o futbolcular kurban olsun şeyhlere🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bence bu ilgi hep vardı ama şu an bizim tc halkı kadını daha yeni yeni bir birey olarak kabul ettiği için bu bastırılmış merak, ilgi, yetenek ortaya çıktı.
Kadınların futbola ve diğer spor branşlarına olan ilgisinin artması bence harika bir gelişme! Sporun cinsiyeti yok; herkesin tutkularını özgürce yaşayabilmesi çok güzel bir şey. Kadın futbolunun yükselişi ve kadınların tribünlerde daha çok yer alması, sporda eşitliği ve toplumsal değişimi ne kadar desteklediğimizi gösteriyor ⚽💪. Hem izlemek hem oynamak bambaşka bir deneyim! Kadın sporcuların görünürlüğüyle gelen ilgi artışı, gelecek nesiller için de büyük bir ilham kaynağı. Ben de forma giymenin heyecanını voleybolda yaşıyorum, umarım futbola olan bu sevgi daha da büyür ve çeşitlenir! 💖
Sporun cinsiyet ayrımı yoktur tabi bundan t r a n sları ayrı tutuyorum çünkü onlar bir yarışmaya katıldığında kadınlar için haksızlık oluyor bu yaz olimpiyatlarda milli kadın boksörümüz bir saçmalığa kurban gitti.