Kizlar masa tenisi raketlerim çok kötü müdürle beden hocam hep raketimle topumla çok alay ediyorlar?

Arkadaşlar benim 2 tane beden hocam var masa tenisi oynamaya yeni başladım ınterneten araştırdım yeni başlayanlar için normal herhangi bi yerde satılan raketleri alın diye önermişti bende gidi aldım sonra kendimi geliştirdiğimde kalitesini alırım dedim sonra işte hocalarla oyladım zaman veya çocuklarla oynadım zaman 1. Beden kocamla müdür topun çok kötü kalitesiz bununla oynamayın topun çok kötü her tapumu çok gördüklerinde müdürle kötü diyorlar tamam benim topum kötü olabilir ama bi saygı duyun en azından 2. Beden hocamla hep oynuyoruz o alah var hiç bir zaman raketime veya topuna lag etmedi tam dersi hep destekledi bana hep öğretiyor sizce beden hocamla müdür bunu bana neden yapıyorlar beden hocamın raketleri çok kaliteli anladık ama bunu bana neden yapıyorlar bugün bir kadın hocamla oynarken topum yere düştü müdür aldı hocama verirken dediki bu top çok kötü oynamayın onunla dedi ya insan bunu der mi arkadaşlar bana akıl verin ne yapiyim

Kizlar masa tenisi raketlerim çok kötü müdürle beden hocam hep raketimle topumla çok alay ediyorlar?