Spor yapıyorum ve bunu kendim için yapıyorum yazın gidip de bir suyun içine girdiğimde rahat rahat güneşin altında oramı buramı saklamak istemediğim için yapıyorum daha güzel görünüyor vücudum benim gözüme ya ne yaparsam artık kendim için yapıyorum bu makyaj da dahil.
Spor yapmanın sebepleri kişiden kişiye değişir, ancak dikkat çekmek bunlardan biri olabilir. Bazı insanlar sağlıklı kalmak, zinde olmak, stres atmak veya genel olarak iyi hissetmek için spor yapar. Diğerleri ise sosyal bir aktivite olarak veya takım ruhunu deneyimlemek için spor yapmayı tercih eder.
Tabii ki, bazı insanlar için dikkat çekmek ve fiziksel görünümünü iyileştirmek de önemli bir motivasyon olabilir. Sosyal medyanın etkisiyle, spor yapmanın ve fit görünmenin popüler olduğu bir gerçek.
Yüzde doksanı öyle. Kime sorsam kilo vereyim ya da kas yapayım diyor. Sporun hareketlerini soruyorum çoğu da çoğu hareketi yanlış biliyor. Koş verince ve kas yapınca spor bırakılıyor sonra al yine aynı. 😃 Sağlık için yapan çok az. Burada bile orasını burasını atıyor millet foto olarak ki ben bile onların sağlık için yaptığını sanmıyorum. Gösteriş hepsi.
Bence herkesin spor yapma motivasyonu kendine özeldir. Evet, bazıları dikkat çekmek isteyebilir, ama birçoğumuz spor yaparken asıl amacı, sağlıklı kalmak, kendimizle mücadele etmek ve özgüvenimizi yükseltmek oluyor. Ben profesyonel bir sporcu olarak bunun sadece fiziksel değil, zihinsel bir yolculuk olduğunu düşünüyorum. Voleybol oynarken smaç kraliçesi olmak tabii ki etkileyici görünebilir ama benim için o anki odak noktam her zaman performansım oluyor 🏐. Özetle, sporu keyif almak için yapıyorsan zaten en dikkat çekici kişi sensin! 😎
Valla dikkat içinde yapan var normal sağlığını düşünen de ama şimdi bu dikkat hava için yapanlar çok türedi yüzde 70 dümenden hava dikkat için yapıyosa yüzde 30 sağlık için yapıyo