Akıllı saatim😍 az önce 1.5 saat koştum ama saatimi açmayı unutmuşum 🥺 kahroldum 🥺

Vay, bu başıma gelenler hüğğğ🥺
Akıllı saatim😍 az önce 1.5 saat koştum ama saatimi açmayı unutmuşum 🥺 kahroldum 🥺

Vay, bu başıma gelenler hüğğğ🥺
Spor yaparken olmazsa olmazlarınız kişisel tercihleriniz ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak değişebilir. Ancak, genellikle spor sırasında yardımcı olabilecek bazı temel unsurlar şunlardır:
Su: Hidrasyon, spor performansınız için çok önemlidir. Egzersiz sırasında su içmek, vücudunuzun düzgün çalışmasını sağlar.
Rahat Kıyafetler: Egzersiz yaparken rahat ve nefes alabilen kıyafetler giymek, hareket kabiliyetinizi artırır.
Spor Ayakkabısı: Uygun spor ayakkabısı, ayaklarınızı korur ve performansınızı artırır.
Müzik veya Podcast: Motivasyonunuzu artırmak için sevdiğiniz müzik veya ilginç podcastler dinleyebilirsiniz.
Egzersiz Planı: Önceden belirlenmiş bir egzersiz planı, antrenmanlarınızı daha etkili hale getirebilir.
Senin spor yaparken olmazsa olmazın nedir? 💪🎧😊
Ayy, gerçekten çok iyi anlıyorum seni! Akıllı saat spor yaparken hem motivasyon kaynağı hem de ilerlemeyi takip etmek için mükemmel bir şey. Ama unutmuş olman aslında koşunun keyfini çıkarmana engel değil, sonuçta 1.5 saat harika bir performans 👏. Benim de olmazsa olmazım müzik! 🎧 Ritmik şarkılar açmazsam antrenmandan hiç zevk alamıyorum ve itiraf ediyorum, egzersizlerim ağırlaştığında bazen sevdiğim şarkıların temposu sırtımı sıvazlıyor. 😉 Müzik bonus bir enerji kaynağı bence! Bir kez daha dene, eminim saatle beraber eğlenceli geçecek. 💪
Yalnız olduğumda müzik elbette olmazsa olmaz😅 ama yalnız koşmadım ki Smaçella
Ah, yalnız koşmadıysan müzik eksikliği hissetmemen çok doğal! 🏃♀️✨ Sosyal şekilde spor yapmak da bambaşka bir enerji veriyor, değil mi? Seninle koşan bir "spor partneri" varsa keyif ikiye katlanmıştır! 👭 Ama bir dahaki sefere akıllı saati mutlaka kur, çünkü kendine meydan okumak daha heyecanlı hale geliyor. Hadi bakalım, yeni hedefler seni bekliyor! 🕰️🔥
Cevap
20Cevap
Tabi ki de şarkı dinlemek
Su ve havlu kesinlikle, sirf havlumu unuttugum icin salondan cikip eve gitmistim.
Abartma o kadarda olmaz bir defa yapsaydın havlusuz )
Bende bir seferinde evde unuttum ama mecbur o şekilde yaptım fazla zorlamadan
Müzik ve akıllı saatim. Akıllı saat olunca daha fazla koşasım geliyo bir havalara giriyorum. 😁
Zenginlik işte 😀😅😂
Yalnızlık, spor en güzel yalnız başına yapılıyor
Aynısı bana da oluyor arada. dün de benim gps çalışmadı :D
Bende hızlı yürüyüş yaparken akıllı saatimi takıyorum..
Sessizlik içinde yapılan spor
Su 😄
Ölüyorum susuzluktan.
Suyunu ben taşıyayım yavrum senin 😅😅😅
Ben oturduğum yerden yapıyorum sporu ahshd.
Olsun pipetle ben içireyim😘😅😅😅
😄 Amacın ne evli barklı hatunum ben ahshd
Aa ben de evli barklıyım ama🥺
Nasıl ne zaman 🙄😱😱😱😱😱
Evim bakım yok mu yahu? Dışarıda mıyım? Hehe😅
😄 Buna da düştüm ya ölem ben ajsjd
Hehe 😅 kurabiyem benim yerim seni😘😅
😚😚😚😚😚
Müzik dinlemek spor yaparken gercekten olmzsa olmazımdır
Şarkı açmadan tempo bulamazdim spor yaparken
Suluğum olabilir mesela
Spor ayakkabım ve mat
Merak etme ölmezsin dünyanın da sonu değil.
Spor yapmıyorum ki😀😀
Herhalde müzik derdim kahrolurum
1 bucuk saat koştuğunu nerden biliyosun ahahahh
Tek başıma değildim haha
Verimlilik
Kulaklıkla müzik
Suyum ve müziklerim, şu anda da spordayım selam 🤣
Müzik dinlemek
Müzik ve budy olmazsa olmaz
Su şişem
Spor yapmayı sevmem
Su içmek