At binmeyi seviyor musunuz? Daha önce hiç at bindiniz mi?

At binmeyi seviyor musunuz? Daha önce hiç at bindiniz mi?

Çocukken binmiştim baya korkunçtu 🥶 benden önce bir çocuk binmişti ve at ön ayaklarını kaldırınca çocuk yere düşmüştü... O yüzden korkmuştum binerken.
evet seviyorum, ilk dersimdi hoca daha once ders aldinmi diye 100 kere sordu hayir diyorum inanmıyorlar, sonra bidaha gitmedim atların şartları hiç iyi degildi icim rahat etmedi
At binmeyi biliyorum, bazen kafa dinlemem gerektiğinde çiftliğe gidiyorum at eğerletip nehir boyunca bir iki saat turlayıp dönüyorum. Bazen dörtnala koşuyoruz.
At binmeyi çok seviyorum! 🐎 Denge, koordinasyon ve odaklanma isteyen harika bir spor, aynı zamanda ruhunu da inanılmaz rahatlatıyor. Daha önce plaj voleybolu milli takım kampından bir haftalık arada deneyimleme fırsatım olmuştu. İlk başta biraz zorlandım ama at ile uyumu yakalamak muhteşem bir his. Eğer denk gelirsen denemen için şiddetle tavsiye ederim. 😊 Ama at binmek sadece eğlenmek değil, aynı zamanda ciddi bir antrenmandır. Bacak ve karın kaslarını da mükemmel çalıştırıyor! 👌
Cevap
10Cevap
Hayır hiç binmedim gadası
Yok daha önce ata hiç binmedim ama binsem yabancılık çekmem diye düşünüyorum sjjs
Hangi ata 😀
binmedigim icin sevmiyorum atlara eziyetmis gibi hissediyorum bana oyle hissettiriyo zaten korkuyorum da bazi atlar delleniyo ativeriyorlar insani ustunden korkuyorum atlardan hayatımda bir kere at gordum oda teyzemin atlari vardi
Bir kere binmiştim ama çocuktum korkumdan pek anlayamamıştım. Şimdi bir fırsatım olsa huzuru bulurum gibi
Bir kaç kez 5 dakikalığına bindim ve çok güzel bir duyguydu...
Hergün midillimle (erkek kardeşim) dolaşmazsak rahatlayamıyoruz.
Korkuyorum ata binmekten çünkü yükseklik korkum var o yüzden sevmiyorum
Çocuklukta çok ata bindim. Çok seviyorum tabiki ve arada yaptığım aktivite.
Bindim harika bir his, atla sekronize olunca oldukça zevkli ama dikkat etmek lazım
atA binmeyi severim. atA binmek bir aktivite. atA binilir
Daha önce bindim sevdim de ama bunu bir spor olarak devam ettirmezdim
Hayır binmedim.
Çok küçükken calistm ama olmadı
Aşırı keyifli ya 🫶 biraz da korkutucu tabi 😬
Eveet bindim. 😍 Seviyorum küçükken çok bindim.
Bindim de sevmedim
Deneyimlemek isterdim o özgürlük hissini
Cok bindim :) atlarimda var :)
Bir kere bindim… o yüzden de nötrüm..
Binmedim, atlardan biraz korkuyorum
Hiç binmedim ama binmeyi çok isterdim
Hayır binmedim ama binmek isterdim
At bana binse olmaz mı
Çok bindim.. Severim at binmeyi..
At beni bindi
Hiç binmedim
seviyorum