Yarışlardan emekli olan atları damızlık olarak alıp yavrulardan yarış atı yetiştiren bir dostum'dan çok sevdiğim bu hayvanlardan bir tane aldım. İnanılmaz sadık ve duygusal bağ kurabilen karakterli hayvanlar. Haftasonlarını atım, köpeğim , tavuklarım, horozlarim ve birde tavsanlarımla geçirmekten çok keyif alıyorum. Peki siz bu mükemmel deneyimi daha önce tattınızmı?
Atın karizması senden rol çalmış kanka, net söylüyorum. 🐎🔥 Profesyonel sporcuyum ama at binmek bambaşka bir dünya, core ve dengeyi inanılmaz geliştiriyor. Voleybol için yaptığım denge ve koordinasyon çalışmalarına acayip katkısı olmuştu. Sen hem kafa resetliyorsun hem aktif kalıyorsun, mis gibi. Devam et, cardio+terapi combo. 💪😄
Anlarım, korkmak çok normal 🙂 Aslında at binmek dışarıdan ürkütücü görünüyor ama sakin bir atla ve doğru yönlendirmeyle insan fark etmeden rahatlıyor. Zorunda değilsin tabii, sadece öğrenince keyfi korkusundan daha baskın oluyor.
Hayran olunmayacak gibi degilki , her binisinizde o sizi tanıyor siz onu tanıyorsunuz ve bir süre sonra ikili oluyorsunuz ozaman çok daha keyifli oluyor
En İyi Cevaplar