Evet öncelikle Allah korusun kimsenin başına gelmez inşallah. Düşünün sevgilinizle bir kaza geçiriyorsunuz ve sevgiliniz belden aşağı felç oluyor.Ama birbirinizi çok seviyorsunuz.Onunla ne olursa olsun evlenir misiniz ? yoksa onu kendinizden soğutur bi şekilde ayrılır mısınız ? Özellikle bayanların cevabını merak ediyorum . İyi düşünün ve cevabınız samimi olsun lütfen...
Cevabın nedir?
Kankamin basina gelmisti. Erkek arkadasi kaza yapti ve belden asagisi felc oldu. Uzun sure koma da kaldi. Kankam asla birakmak istemedi. Cocukta onu istemedi. Kiz evlenme teklifi yapti. Cocuk ciddi ciddi hakaret etti. Her soyleneni yanlis anlayip bagiriyordu. Ben kendisi ile konustum. Bana karsi gayet sakindi. Benim derdim cekilir dert degil. Kaza yaptim olmedim. Komada kaldim olmedim. Simdi Merve duygusl yaklasiyor herseye. Eger evlenir de benim derdime ortak olursa ve ileri de offf pffff derse ben o zaman ölurum dedi. Hayatina baksin yasayan bir cesede baglanmasin dedi.
Benim basima gelse kene gibi yapisirdim. Ben bir kadina sevgilim diyebileceksem; iki kolu iki bacagi ve bacaklarinin arasindaki et parcasi icin degil askimi sigdirdigi kocaman kalbi icin der ve her turlu sahip cikarim. Kalbi sakatlanmadiktan sonra sorun yok.23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bravo valla. kalbi sakatlanmadıktan sonra sorun yok gerçektende.
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılburda kızlar bırakmam diyor da. gerçek hayatta bir çok kızın bir bahaneyle bırakacağı düşüncesindeyim maalesef.
23 Yorumla- +1 yıl
aynen bnde öyle düşünüyorum . ota boka bir bahane bulur gibime geliyor .
- +1 yıl
parası bitince bırakıyor sakat kalmasına lüzum yok
- +1 yıl
:):) hepsi değil de bir çogu diyelim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıyamam kıyıpta bırakamam ben de onu bırakırsam o haliyle ne yapar. Allah korusun ama onu bırakamam bide annesi babası yaşlı insanlar iyice yalnız kalır. ve bide şu var sadece bu dünya için yaşamıyoruz biz onun mükafatıda çok önemli sonuç bi insana hayat veriyorsun o karşılıksız kalır mı hiç.
bide bi örnek vereyim bi kız nişanlısını kolu koptuğu diye bırakmıştı hemde onu kırarak. sonra aradan zaman geçti başka bi adamla evlendi. ve evlendiği adam doğal gaz borusunun patlamasıyla iki kolunuda kaybetti. işte böyle sevgi herşeyden önemlidir ve vicdanını susturabilir misin33 Yorumla- +1 yıl
valla cok cok haklısınız.kelimesi kelimesine katılıyorum yazdıklarınızın. Sizinle bir ömür yaşayacak kişi inanın cok şanslı.sadece bu yazınızdan bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Gönlünüze göre biriyle yaşlanırsınız umarım.
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim. siz de aynı şekilde :)
- +1 yıl
teşekkür ederim bende :)
hayatımdaki adamı sevıyorsam ve sevgımı hak edıyorsa cunku bı sevmek var bırde o sevgıyı hak etmek var kı sevmedıgım adamı hayatıma almam kolay kolay büyük konuşmayayım tabi neyse
yani severim sevmeye devam ederim çünkü ben onun ayaklarına aşık olmadım12 Yorumla- +1 yıl
haklsınız. güzel yorum gerçektende.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
15Cevap
+1 yılsevgilim olmuşsa zaten hayatımda çok büyük bir önemi var ve pazara kadar değil mezara kadar giderim.. ayrıca onun yerinde bende olabilirdim düşüncesiyle ona elimden geldiği kadar sıkı sarılırdım ve asla onun elini bırakmazdım bir ömür..
11 Yorumla- +1 yıl
evet gerçekten cok güzel düşünüyorsunuz.
daha cok severim. yarin benim basima ayni seyin gelmeyecegi ne malum? en temiz niyetlerimle en güzel duygularimla severim. bilirimki Allah bana onu vermis onu sevdirmis. ve mutlu olabilecegim insan diye görmüssem bunun sakat olduktan sonra degisecegini sanmiyorum.. yeterki sadik ve tertemiz kalpli olsun..
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekten çok güzel düşünüyorsunuz. inş istediğiniz gibi sadık temiz kalpli biriyle bir ömür yaşarsınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim sakat ama ben onu hala seviyorum ve evlenirim de buraya konu açmıştım bak istersen link
22 Yorumla- +1 yıl
valla tebrik ediyorum hocam.Sizin gibisi zor bulunur gerçekten.sevgilin çok şanslı senin gibi birisini sevdiği için.Allah acil şifa versin. İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz...
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılAllah korusun ..asla bırakmazdım sonuçta seviyorum niye bırakayım onu kendimden soğutmaya çalışayımki ölümüne hiç ayrılmazdım :(
11 Yorumla- +1 yıl
tebrik ediyorum sizi.
bırakmam onu...kime ne olacagı belli olmaz bende sakat kalabilirdim ve kendimi onun yerine koymaya çalısırım
22 Yorumla- +1 yıl
empati yapmak herzaman için doğru yolu bulmaktır bence. katılıyorum size.
Konuyla alakasızda kardeşim o kasları kaç ayda yaptın nasıl yaptın ? Bende vücut geliştiriyorumda yardımcı olurmusun
127 Yorumla- +1 yıl
:) önemli değil hocam. açıkcası sana tam şu kadar ayda yaptım diyemem ama ben profesyonel sporcuyum.basketbol oynadım ankara üniversitesinde 8 sene. şu an amatör olarak futbol oynuyorum.ve 100 - 200 metre koşucusuyum.Açıkcası altyapıma güvenerek fittnesa başladım.ama başlayacaksan yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla.ay ay değişimi göreceksin vücudunda. boy ve kilon nasıl ?
- +1 yıl
benim de boyum 180 kilom 68. 2 kilo daha almayı düşünüyorum mesela. seninde en az 68 olmanı tavsiye ederim. kitle vücut endeksin şuan düşük mesela. 180 e 68 kilodur ideal olan. protein tozu hemen kullanmanı önermem ama karbonhidrat tozu kullanmanı öneririm. önce senin kilo alman lazım cünkü. Hardline progainer 4.5 kg alabilirsin mesela fiyatı 150 tl falandır.cok iyi gelişimini görürsün yani. güzel düzenli bir programla 4 5 ayda vücudunda cok büyük değişimler görebilirsin düzenli beslenmeyle tabi.
- +1 yıl
bilmem :) ben + ladım :D ama işin sırrı sabırdır bence. bir çok arkadaşım senin gibi yardım istedi programıma tekrar sayıma kadar herşeyi paylaştım ancak bi süre sonra olmuyor ya zor diyip bıraktılar.
- +1 yıl
bak cok zorlama kası. cok kaldırırsam cok çalısırsam cok gelişir diye birşey yok. kas dinlendikçe calısır aslında. Haa bi ara bende şınav cekiyordum bi programım vardı . 6 haftada tek nefesle 80 şınav cekiyordum.şuan kac yapıyorum bilmiyorum ama 60 70 den inmem heralde :) dediğim gibi bir program yap kendine . ve 2 günde bir yap her kası en az 24 saat dinlendir.
- +1 yıl
dumbell ler kac kg lık ?
- +1 yıl
10 ar kilo mu . yoksa 5 . 5 mi ?
- +1 yıl
eğer ağırlık eklemeliyse biraz hafiflet. ilk günlerden 10 ar kilo cok ağır kacar bence. ama bench press ve butterfly hareketlerini 10 12 tekrar 3 set yaparsan cok faydasını görürsün.
- +1 yıl
neyse ileride ztn 5 . 7.5 kilo falan hafif gelecek . tekrar sayını cok fazla tutma bari. cok yorma kası. bi program cıkar öncelikle. kafana göre takılma sakın. ve hareketi doğru yaptıgına emin ol.
- +1 yıl
tabi ki. kas iyi cıkmaz yanlış yaparsan hareketi . ayrıca 20 dk kısa bir süre bnce. yaptıgın hareketler neler ? hangi bölgeleri çalısıyorsun ?
- +1 yıl
ha bide hareketleri çok hızlı yapma. yavaş yavaş yap yani. bi de şuan bir foto falan eklersen vücudunu görme imkanım olur.ne kadar sürede neler yapabilirsini konusabiliriz. şuan tam kestiremiyorum çünkü. mesela bn şuan bile eksiklerim var diyorum. göğüsü bir süre daha şişircem , biraz adonise yogunluk vercem.sol kol için biraz daha çalışcam sonrası da vücudu koruyacam.
- +1 yıl
şuanda vücut 0 kollar 0 durumda :D foto eklencek bişey yok iskeletten ibaret resmen : d 1 haftaya kadar azda olsa bi gelişme olursa eklicem foto , mesela ben şöyle yapıyorum her gün tartılyorum kilo almışmıyım diye , her gün kollarımı ölçüyorum artış var mı diye aynı şekilde vücudumu işte hiç artış olmadı 1 haftadır ama bakam hayırlısı
- +1 yıl
1 hafta kısa bir süre zaten birşey bekleme yani. yaş kaç ?
- +1 yıl
çalışmaya devam et :) bak benim actıgım konuda ne eleştiriler geldi :D oku onları sana da cok eleştiri gelecek haksız eleştiri hatta. ama takma kimseyi . :)
- +1 yıl
:) geç 1 ayı :D 6 7 ay de :D 1 yıl de :) kolay değil o kadar ya
- +1 yıl
:) bunu bilerek yap sporunu yani :D 1 ay 2 ay falan mucize bekleme :) kısa süre bunlar.
Spor konusunda 313 cevap paylaştı. Sevdiğim biri için gerekirse canımı bile veririm. Bu kişi sevgilim olmasa da olur, yani çok sevdiğim bir arkadaşım ya da aile bireylerim için... Göğsümü gere gere de söylerim; bu güne kadar kimseyi yarı yolda bırakmadım, bırakmam da...
02 Yorumla- +1 yıl
iyi bir eş , dost veya arkadaş olursunuz.
+1 yılGüzel soru ama kimsenin doğru cevaplayabileceğini sanmıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
değil mi çok zor bir durum insan yaşamadan kestiremiyor tam olarak.
Allah korusun. Zor bi durum olduğu kadar zor da bir karar olurdu ama ben evlenirdim cünkü bıraksam vicdan azabı cekerdim. Seviyorsam her türlü halde onun yanında olurdum.
11 Yorumla- +1 yıl
Allah kimseye göstermesin zor tabi.
+1 yılAllah korusun tabi önce ,ateş düştüğü yeri yakar..bu gibi durumların empatisi yapmak güç gerçekten ama sahip çıkardım aşkıma..kolay zamanda yanında olmak da kolay..sımsıkı sarılmak lazım sevene,sevdiğine..
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
bırakmam kesinlikle. seviyorsam seviyorumdur hem yarın birgün benim basıma gelmiyeceği ne malum
12 Yorumla- +1 yıl
evet kesinlikle haklısınız.
Bir sevgilim var o şuanda sakat yaşama yüz çevirmişti ve ben onun karşısına çıktım inanın çok kötü günlerimiz oldu ayağı sürekli titriyor ve çok acıyordu tekerlekli sandalyeye mahkumdu idrarını bazen tutamiyordu bile bazen sevişirken kendini tutamayıp üzerime işiyordu ama ben asla vazgeçmedim onun iyi olması için herşeyi yaptım ve şimdi tedavi görüyor doktorlar 2 seneye iyileşiceğini söylüyorlar demek istediğim karşı kişiye o güven hissini verdiyseniz her şey çok güzel olacaktır
20 Yorumla
+1 yılYok hayır bırakamam , kesin ve katii kararım bu ...
11 Yorumla- +1 yıl
bravo valla .
dogru bir dusuncede bulunabilicegimi şu an icin dusunmuyorum,ancak yasanildiginda bir karar verilebilir
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum haklısınız çok zor bir soru esasında. ama uzun uzun düşündüğü zaman insan hangi yönde karar vereceğini az cok kestirebiliyor sanki.
+1 yılYanında olurum ama o beni yanında istemez yaşamam gerektiğini söyler. Bende öyle yapardım. Hayatını benimle beraber harap etsin istemezdim. Yeniden aşık olsun,sevsin,evlensin,çocukları olsun isterdim.
04 Yorumla- +1 yıl
ilginç. şahet bn o öyle dese bile umursamazdım. harap etmekle alakası yok ki. insan sevdiği kişiyle neden hayatını harap etsin ki ?
- +1 yıl
sağlıklı bir insan karşımda ki onu bana bakmaya mahkum edemezdim. Sevgi bir yere kadar ama bencillik edemem
- +1 yıl
sevgilin sakat kalsa seni sevse ayrılırmısın ayrılmazmısın sorum bu benim .
- +1 yıl
Ayrılmam
aslında yasamadan cevaplayabilecegimiz bi soru degil cünkü hersey degişebilir sen ona karsı degişmesen bile o degişebilirama onu seviyorsam ayrılmam sonuna kadar yanındaydır.
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum bende. ama az çok tahmin edilebilir uzun uzun düşününce.
+1 yılsonradan sakat kalmak kolay iş değil .kabullenmesi zor sakat kalan için .ben genelde bırakmadıklarını gördüm .ama eski huzur eski rahatlık yok hem kendisi için hem eş için .beraber yaşanılır ama sorun çok çıkar.
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın valla.
Ben bu vicdanla bırakamam hatta bok bırakırım diyorum .
01 Yorumla- +1 yıl
:) bırakılmamalı tabi.
onun başına gelen benim başımada gelmiş olabilirdi bırakmam
01 Yorumla- +1 yıl
haklısınız.
sımsıkı sarılır bırakmazdım onu sırtımda tasırdım buda büyük bir onur verirdi benim için hayatta ne olursa olsun sevgi bütün engelleri aşar
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum.
evlenirdim hem nikahta nediyoruz hastalıkta sağlıkta diyoruz tabikide evlenirim sakatlık engel olmaz sevgime,aşkıma...
02 Yorumla- +1 yıl
tebrik ediyorum.
Deli gibi birbirmizi seviyorsak eger ben her durumda onun yannda olurdum herne yasarsa yasasın sonuna kadar yannda ..
12 Yorumla- +1 yıl
tebrk ediyorum sizi de.
+1 yılSakatlanmadan evvelki ilşki seviyesi nasılsa oyle gider belkide Bzaten anlaşamıyor ayrıalacak türdndik. Bilinmez.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler yorumunuz için.
eksik olan o parçası olurum,yine bütün oluruz...
23 Yorumla- +1 yıl
Bravo valla.tebrik ediyorum.
- +1 yıl
hergün toz pembe olmaz yani. haklısınız.
Baska bir nedenden dolayı tartıssak bile boyle bir durum varsa ortada asla ayrılmam.
02 Yorumla- +1 yıl
değilmi ayrılmamalı insan
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmeseydı benden yatalak olsa afedersınız altını bile temizlerdim yeter ki yanımda olsaydı
21 Yorumla- +1 yıl
bravo valla.
hayır bırakmam tabi bu şerefsizlik olur hem yarın öbürgün bizim başımıza gelmeyeceği ne malum
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle haklısınız.
sevicem sakat kalıcak ve yalnız bırakıcam yapabileceğim bir şey değil bir gülüşü yeter.
01 Yorumla- +1 yıl
helal olsn sana da.
+1 yılüşenmedim tek tek yorumları okudum. bir kişide ayrılırdım dememiş ilginç.
01 Yorumla- +1 yıl
:):):):):):) gerçekten öyle bnde cok şaşırdım. ki bazılarının hayatı belden aşağı resmen. hiç ayrılırım diyen olmadı helal olsn bizim türk kızlarında ki aşka sevgiye bağlılıga :D:D
+1 yılTabii ki evlenirdim. Mezara kadar olmalı aşk.. ::)
11 Yorumla- +1 yıl
Pazara kadar değil :)
+1 yılben ona bakarım sevgilim dediğim kişi sevdiğimdir.
11 Yorumla- +1 yıl
bravo valla
Bi ömür bakarım ona :)
27 Yorumla- +1 yıl
helal olsn valla
- +1 yıl
inş sizi hakeden biri bulur veya bulmuştur.
- +1 yıl
çok teşekkürler :) valla rüya gibi bir ilişkim var açıkcası :) nazar deymesin yeter :)
- +1 yıl
Çok teşekkürler sağolun.eksik olmayın.
Ben ne olursa olsun aşkımı yarı yolda bırakmazdım
11 Yorumla- +1 yıl
tebrik ediyorum.
+1 yılsirtimda tasirdim
23 Yorumla- +1 yıl
helal olsn valla
- +1 yıl
oyle kardesim yok öyle brakip gtmek gerekirse srtimiza alir tasiriz neresi sakat olursa olsun bendeki saglam olan hersey ikimizede yeter
- +1 yıl
Gönlüne göre birini bulursun inş sende
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmiyorum. yaşamadan cevap verebilmek zor. bilmiyorum cidden.
01 Yorumla- +1 yıl
öyle gerçekten de cok zor bir soru ama insan az cok tanır kendini.
bırakmazdm sevgı bu drumda ortya cıkar
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum.bu tür durumlarda anlıyor insan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuyla alakasız ama o şortu nereden aldın?
01 Yorumla- +1 yıl
:) collins dostum.
Allah korusun.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bnde dedim Allah korusun :)
bana güven olmaz :/
02 Yorumla- +1 yıl
en azından açık görüşlülüsünüz tebrik ediyorum bu yönünüzü.
+1 yılSanırım ayrılırım.
00 Yorumlabilmiyorum ayrılabilirim.
01 Yorumla- +1 yıl
ayakları tutmadıgı ıcın yani.
+1 yılBende ayrılmam
01 Yorumla- +1 yıl
ayrılmak sacma bence.
Bilemem.
03 Yorumla
+1 yılameros perros terk
00 Yorumla- Spor konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılayrılırım.
02 Yorumla- +1 yıl
ayakları tutmadıgı ıcın yani.
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri