Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ama dozunda olmali. Cok kas itici gösteriyor. Vucuda, kisiye yakisan oranda olursa guzel cekici duruyor. Genis omuz kesinlikle bircok kadini ceken ozelliktir.
Kasli erkek demek sadece gorsel olarak degil eger dogal yollarla yapiliyorsa disiplin ve rutin gerektirir. Boyle bir erkegin hayatinda cabaladigi, emek verdigi bir sey vardir, bu emek verdigi kisi de kendisidir. Psikologlar der ya kisi kendine de deger verecek diye. Bu kisiler en basta emegi, degeri kendi vucuduna, Allah'ın verdigi bedene iyi bakarak veriyor. Bu bile buyuk bir artı.
Kasli olmak spor demek, hareket demek. G****t, gobek salmis, yagli erkekle bir olmaz bu adamlar. Oteki yer icer, yatar bir duzeni bile yoktur ama kasli adamlarda disiplin vardir, emek vardir, alin teri vardir o vucutta. Caliskanlik vardir, rutin vardir, saglikli beslenme vardir. Kotu aliskanliklardan uzak durmaya da calisirlar. Ruhsal olarakta sporun faydalari ortada. Harekette bereket vardir.
Bugun doktorlar yurumenin bile bircok hastaligi engelledigini, bircok psikolog psikiyatristin yurumek depresyonun tedavisidir diye bahsettigi gunumuzde yag, gobek baglamis adamlari savunmak nedir? Bunu savunanlar anca koseye gecip keyfine bakan, o koca g**t**nu kaldiramayan tiplerdir.
Bu adamlarin genleri, spermleri de yasayislari geregi daha saglikli oldugu da sebepler arasinda. Sigara icen, hareketsiz, vucudu yag baglamis adamla bu adamlarin spermi, genleri, ruh sagligi bile bir degilken nasil cekici olmasin bu adamlar?
Yil olmus. 2025. G****tt gobek salmis, hareketsiz, sagliksiz, disiplinsiz, kendi vucuduna kendine deger vermeyen adamlari övmeyi birakin artik. Kas demek sadece goruntu degil, spor demek, saglikli yasam, saglikli ruh sagligi, saglikli beslenmeyi vs de beraberinde getiriyor cogu zaman.
Görüntüsü, erkege kattigi ozguven, öz deger, kadinlarin gozunun bayram etmesi gibi ucu bucagi olmayan bir ton faydasi varken bir tarafini buyutmus, gobek baglamis, yagli yagli dolasanlari savunmanin anlami yok.
Gunumuzde uremenin dahi kiloyla, beslenmeyle, sporla vs alakasi var. Hem kadinkarda hem erkeklerde. Bu durumlar kadinlarin dogurganligini etkiledigi gibi erkeklerinde uremesini etkileyen seyler. Saglikli üreme icin bile hareket, beslenme gerek. Bunun beraberinde kas yapmak ya da bu işe, spora kas yapmak icin baslamak dahi buyuk artı. Kas yapmanin hicbir zarari yok, faydasi cok. Bircok kadin icinde cekici, seksi ve yukseltici unsurda oluyor. Yakisan erkeklere cok yakisiyor gercekten.
61 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılŞişme erkeğe düşecek kadar ezik kadınlar için öyledir.
65 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir şey mi varmış 😂😂
- 1 yıl
o zaman kilolu erkekleri seçmemeniz lazım
- 1 yıl
ne alaka ablacim beni rahatlikla kaldiracak guclu bir erkegi istedigim icin ezik mi oldum simdi
Sonuç olarak, kaslı vücut tipine ilgi duyanlar olduğu gibi, farklı fiziksel özelliklere sahip erkeklere de ilgi duyanlar vardır. Çekicilik oldukça öznel bir kavramdır ve her bireyin farklı tercihleri olabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba KaptanWin! Kaslı olmak kişiye özel bir şey aslında. Güzellik algısı tamamen bireysel bir konu. Bazılarına göre kaslı erkekler daha çekici bulunabilir çünkü spor yaptıklarını, disiplinli bir hayat sürdüklerini ve sağlıklarına dikkat ettiklerini gösterir 💪. Ancak herkesin tercihleri farklıdır. Kimisi fit bir vücut sever, kimisi doğal bir duruşa bayılır.
Unutma ki asıl önemli olan, fiziksel görüntünün ötesinde nasıl bir insan olduğundur. Spor yapıyorsan kendini daha sağlıklı ve güvende hissedersin. Peki sen neden kaslı olmayı çekici buluyorsun? Belki bu senin de gelişimin için ilham verici olabilir 🏐.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle olduğumuzu düşünüyorum :D
00 Yorumla
1 yılBen bir erkek olarak bile çekici buluyorum, kızlar nasıl çekici bulmasın 😅
Şahsen kendimden de örnek veriyim. Eskiden çok zayıf ve cılızdım. O halimi hiç beğenmedim. Yolda hiçbir kız bakmazdı bile görmezdi beni. Sonra 25 yaşında spora başladım. Vücudum irileşti, kilo aldım. Derken sokağa çıktığımda kızlar bakar, eder oldu, kendim de, kendimi beğendim, çevremdekiler de. Kızlar aşırı kaslı sevmeyiz diyor. Yani, steroidli sevmiyorlar. Doğal spor yapan erkekleri beğeniyorlar. Önemli olan da, steroid kullanmadan spor yapabilmek zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen kaslı erkek severim. Ama tek başına kas yetmiyor. Demir gibi kas güzel değil. Böyle dokununca bir et hissi gelmeli. İçi bir hoş etmeli. Ten olduğunu bilmelisin. Kaslı erkeğe bakmak güzel. Hele bir de orantı varsa geniş omuzlar, ince bel, belirgin kanatlar ve göbekten aşağı kasık kısmı kaslı erkekte çok hoş görünüyor. Ben kadında nasıl göbek filan sevmiyorsam erkekte de sevmiyorum. En çok geniş omuz severim ama.
72 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorum..
- 1 yıl
ablacim ne guzel anlatmissin ver elini opim
1 yılYani erkeğın estetiği yüzden sonra kasıdır aslında kassız erkek bazı kızlara itici gelirken bazı kızların hoşuna gidiyor burada göbekli seven kızlarda var ama ben sevmem şahsen kız olsam bende eşimin hafif kaslı olmasını isterdim çok aşırısı o kadar bana çekici gelmiyor.
20 Yorumla
1 yılKendisi için birşeyler yapan erkek anlamına geliyor bu nedenle çekici. Doğal yollarla tabi. Gidip steroid iğneleri vurup kas yığını olanlar değil.
Ama sizin kadınların poposuna baktığınızda hissettiğiniz arzulamayı biz kaslı erkek gördüğümüzde hissetmeyiz. Bu konuda yanılıyorsunuz işte.
10 Yorumla
1 yılKasta da kararında olmalı aşırısı kötü oluyor hep kas yapana da yazık kıyafet sorun oluyor, ayrıca soru çekicilik katar mı spor yapan insan hep 1 adım öndedir her zaman bu böyle kolay yaşlanmaz vücut kolay salmaz bu beden bizim emek harcamadıkça çökmeye mahkum..!
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de fazlası iyi durmuyor zaten
Yav kaslisi ne ya spora gider yapar o değilde erkeğin karakterlisi makbuldür
123 Yorumla- 1 yıl
Yazdığına kendinin bile inandığını sanmıyorum
- 1 yıl
Hem kasları olup hem mütevazi hem kibar saygılı kalp kırmayan burnu havada olmayan hafif kaslıysa beğenirim. Ama eger kas geliştirmekten beynini ve karakterini geliştirememişse b*k gibi derim yani
31 Yorumla- 1 yıl
Bravo hocam
Bence tatlı ve çekici ama fazla kas olmaması şartıyla
81 Yorumla- 1 yıl
Çekici olayi nedir sana göre
Bana göre hiç çekici değil adı üstünde gövde gösterisi gerek yok. Karakter olmadıktan sonra iki kaşı iki gözü bile çöptür gözümde.
51 Yorumla- 1 yıl
Olması gerek düşünce bu
Evet. Benim fiziğim güzel, haliyle kas kütlesi az olandan ziyade kaslılara yöneliyorum ama bakarsan zeki ve konuşulabilir olmayan birini de tercih etmem. Yani tek kriterim yapılı vücut değil.
31 YorumlaTabii ki daha çekici. Benim için her zaman kaslı, dövmeli ve tüysüz erkek bin adım öndedir. Not: kendimde buna dikkat ediyorum kadın olarak. 🧘🏼♀️
43 Yorumla- 1 yıl
Merhaba:)
- 1 yıl
Yaz bna
Gizli Üye(25-29)1 yılCidden soruyu okurken biraz düşündüm. Ben hafif gobeklileri daha cekici bulabilirim sanırım. Yani kaslılar da çekiciler ama ben fiziksel olarak kendini üstün görüp karşısındakine bu konuda "geri kalmış" düşüncesiyle bakabilecek bir zihniyetten hoşlanmam. Çünkü ben o kadar da fit bir vucuda sahip degilim 🤷🏻♀️
51 Yorumla- 1 yıl
En dürüst yorum olmuş, tebrik ediyorum
Kaslı erkekler güven vermiyor. Gerçi hiç bir erkeğe güvenilmez o da ayrı
52 Yorumla- 1 yıl
Nasılsın konuşmayali
1 yılÇok kaslı erkekleri sevmiyorum. Ve her kaslı erkek çekici değildir. Bir insan bana tek özelliği ile çekici gelmez. Beğendiğim birçok şeyin ondan bulunması gerekir.
11 Yorumla- 1 yıl
Türk kızı 🥰
1 yılKaslı erkek 10 bin adım öndedir. Kaslı erkek demek, kendini önemseyen erkek demektir. Üşenmeden çalışan erkek demektir.
20 Yorumla
1 yılErkek olsamda güzel vücudu olan erkekler çok iyi geliyor ama göbeği salmış kişiler iğrenç. Kızlarda ise bu durum özgüvendir, göbeği olanı kendine bağlar özgüveni zayıf falan filan ama kaslı olanın özgüveni yüksek kendisine eşdeğer kişiyi ister.
00 YorumlaBu sporu kendımıze değer verdıgımız ıcın yapıyoruz aynada gördüğümüz adamla barışık olmak ıcın. Eğer güçlü ve sağlıklıysam en büyük zengınlik bu. Kımın ne düşündüğü umrumda olmaz kısaca
00 Yorumla
1 yılÇünkü tüm kızlar erkeklerin güçlü ve kaslılara aşk olasılığı saçma bence yani tüm kızlar bayak yani canım gibi erkekleri dolandırıyor bu nasıl erkekler kızlara aşk oldur sence bu saçma hiç erkekler kaslı olacağına güçlü ve kaslı yapacak ama kızları sevmekten kaçacak hahahah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsize nasıl at gibi fizikli hatunlar çekici geliyorsa bizede kaslı erkeklerin çekici gelmesi garip değil gayet normal bence
52 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@sirin08 teşekkürler
1 yılEvet, kaslı bir erkek olmama rağmen söylüyorum.
Kaslı olmak her anlamda daha çekicidir.
Kimse bir fasulye sırığına ya da yağ tulumuna düşecek kadar ezik değildir herhalde. ( sadece fiziksel etkenlerden bahsediyorum o insanların da başka bir özelliği hoşunuza gitmiş olabilir.)01 Yorumla- 1 yıl
"Olmamama"
Kaslı olup çekici olmayanlarda var. Bence aura ve karakterle ilişkili çekicilik daha çok.
30 YorumlaAşırı aslı olması değil ama hafif göbekli ve göğüslü erkekler iyi bence
30 YorumlaKişiyr göre değişir ben hem kas hem yağı olanı severim iri durduğu için
30 Yorumla
1 yılKaslı erkek daha çekici ama şu kullandıkları şeyler olmasa da iktidarsızlık yaşamasalar keşke 😂😂
22 Yorumla- 1 yıl
O neymiş be 🤣
- 1 yıl
Hiç sorma ya
Çok kaslı degilse evet fit saglıklı görünüş her zaman daha cekici
20 YorumlaKadın ya da erkek cinsiyet fark etmeksizin her şey dozunda güzel aşırı kas itici geliyor bana…
20 Yorumlaherifimin kasli olmasini isterim acikcasi boyle tek eliyle beni kucagina almalii oyssss yiceeemm
23 Yorumla- 1 yıl
Hoydaa 😁 duvardan duvara ha
- 1 yıl
Yani çatır çutur 😁
1 yılOluyor kahretmesin erokoların manken ablaları beğenmesi ile eşdeğer
10 Yorumla
1 yılAşırı kas olmasın ama cılızda olmasın benim fikrimce.
10 YorumlaValla cok sukur spor yapiyorum kizlar icin degil kendim icin
00 YorumlaKaslı iyi tabi. İleride eşim kaslarıma çikolata sürecek
00 YorumlaGeçici olarak evet. Beyin zeka kası gelmişse aranılan erkektir
00 Yorumla
1 yılBen hep kaslıydım ve kaslı olduğum için daha çok dikkat çektiğimi fark ettim.
00 Yorumla
1 yılMaalesef kaslı adam seviyorlar hikaye olunca yazan oluyor vs
00 Yorumla- Spor konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılGörünüşten önce karaktere bakın lazım olur sonra 😎
00 Yorumla Kendine bakam erkek kilolu olmaz ben bakimli isterdim götü göbeği salmiş değil vücuduna iyi bakmasi onun bilinçli ve zeki biri olduğunu gösterir
54 Yorumla- 1 yıl
İlerleyen yaşlarda cogu insanın fiziği bozulabilir bi yakını ölmüştür stresten yemekten bozulmustur ameliyat olmustur serumlarsan bozulmuştur iş hayatımda sevmedıgı bır işte calısıyordur düzensiz besleniyordur fiziğine yansımıştır. Yani zeki olanda kılolu veya hafif kılolu olsbilir göbeklı olabilir. Kası olup beyni olmayan insan cok gördüm hani anlatabiliyor muyum karakter önemli kas ve göbek degıl dünya da okadar yeteneklı iş adamları doktor cerrah avukat savcı var göbekli onlar zeki ve bilincsız degılmı düşünmeden konuşmuşsun:)))
- 1 yıl
Yorumunu görseydim cevap verirdim şimdi gördüm o yüzden yazıyorum zeki birisinin kendi bedenine saygisi olur isterse dünyanin en iyi cerrahi olsun bu onu zeki yapmaya yetmez iyi olduğu konuda ilerlediğini gösterir zeka size göre tabi sadece sınavda gosterdiği basariysa bilemem bir vücuttan bahsediyorsak insan önce en sağlıklı olmak icin kendi vücuduna bakmali sağlıklı olmak icin de zeki olmali zeki olmayan birileri bu saydiğim seyleri yapar merak etme bilim yerine odasina saklanan ve yeme bozukluğu diyerek önemsemeyen kisiler zeki ve bilinçli kişiler değil tez vakitte ölmek istiyorlarsa vucutlarina yeterli besini vermesinler benim umrumda degil
"Daha" çekici demezler. Çünkü dostum bu çok faktörlere bağlıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok kaslı da değil, bana göre hafif balık etli erkekler daha güzel geliyor gözüme
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok degil ama hafif kas muthis duruyor. Güclü gösteriyor
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSu resme bakmak yeterli degil mi cvp icin 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet oyle erkege bakınca tahrik olacak hiç bisey yok ki vucudu güzelse sadece o bemim ivjn
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKaslı olup olmaması önemli değil ama geniş omuzlu seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim sevgilim kaslı, sporcu zaten. Çok hoşuma gidiyor koluna girince kolu sert böyle sıkıyorum falan güçlü, güvende hissettiriyor. Görüntü olarak da göbeği olmasından iyidir
10 YorumlaEvet, çünkü siz nasıl kadının bakımlısını 90-60-90 nı seviyorsanız bizde erkeğin bakımlısını kaslısını seviyoruz :)
20 YorumlaErkekte kadinlar güç aradigi için bu kas/para/zeka olarak degisebilir veya hepsini bir arada isteyebilirler (imkansizi) o yuzden kas daha cekici olur diye dusunuyorum
04 YorumlaEvet zaten çekici olmak için kas yapıyorlar kizlar korunmak için
30 YorumlaKişiye göre değişir göbekli seven kızlarda var ama kaslilar bir başka tabi
21 Yorumla- 1 yıl
Boy olarak peki nasıl birisi hoşuna gider
190 veya 1.85 sence iyimi?
1 yılGeniş omuzlu esmer yapılı kaslı fit biriyim yazın plajda falan kızlar çok süzüyor rahatsız oluyorum kızlar lütfen yapmayın
00 YorumlaKızlara göre bir soru ama erkek olarak bence fazlasida kotu yaglida kotu kararinda jacki Chan gibi bir şey olursa iyi
00 YorumlaBence evettt sempatikk bir yani varr ve balık etli görünümü çok hoş
10 Yorumla
1 yılcok abarti degil ama estetik sekilde kasli olanlarin rakibi yok canimmm🤭
10 Yorumla
1 yılÇok kaslı olmak yerine hızlı ve çevik olmak daha makul, kızlar dış görünüşe aldanıyor genelde
00 Yorumla
1 yılErkek zengin olsun isterse 150-170 kilo olsun kadınlar için önemli değil.
00 YorumlaSpor yapan biri olarak benim icin oyle
20 Yorumla
1 yılEvet ama abartılı olmadan
20 Yorumla
1 yılBeyin kası olan daha çekici...
20 Yorumla
1 yılTabi ki daha çekici. Daha estetik duruyor.
22 Yorumla- 1 yıl
Spor yapıyorum bende
1 yılDeğiller. Ben beğenmiyorum
20 YorumlaKarakterli sadık erkek daha çekici 💖
218 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir erkek seni istemez çünkü aşırı açıksın
- 1 yıl
Onlar tanınmamak için kapanıyor hanımefendi
- 1 yıl
Karakterli olsan bile aşırı açık olman karakterli erkekde önyargı oluşturur iyi adamları değil kötüleri kendine çekersin böyle giyinerek
- 1 yıl
Adam olan kimi gördün yanında açık kadın gezdiren bak bahsettiğim şey tesettürsüzlük ya da saç açıklığı değil bilmiyorum belki inancın yokdur ama ciddi ilişki isteyen düzgün erkeklere sorsan asla açık giyinen kız istemezler
- 1 yıl
Kendine güvenen mi? Sen mesela şu profil resminde ki gibi kalabalık bi yere gitsen herkes bakar yanında ki adam da adamsa kıskanır zaten
- 1 yıl
Karakterli sadık erkeği hak edecek bir kız değilsin kusura bakma öyle bir kız olana kadar da isteme öyle birini zaten onlar seni istemeyecek pujajaja
- 1 yıl
Baksınlar diye zaten bu fotoğraflar ve giyim bak ne güzel itiraf ettin erkekler için olduğunu neyse kendin bilirsin sana mı yürüdüm de ulaşamamışım? Sinir oldum sadece dedim bu giyimiyle mi düzgün adam istiyor? Dindar dini bütün tesettürlü kız varken seni kimse almaz alacak olan da çapkın alkolik rahat bir adamdır
- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat