Fikirler ve görüşler elbette değişiktir. Her kadın kaslı erkek sever diye bir mantelite olamaz. Bazı kadınlar var göbekli sever, bazı kadınlar var kel sever, bazı kadınlar var uzun boylu sever, bazı kadınlar var kaslı erkekleri sevmez falan. Bunlar tamamen kişisel fikir ve görüşler çerçevesinde şekillendir. Hani siz eğer her kadın kaslı erkek sever gibi bir algı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Her kadın kaslı erkek sevmez maalesef. Acı ama gerçek. Bunuda not ederek harket edin ona göre. Özgüvenli olmak için kas yığınına dönmeye gerek yok. Siz konuşmayı, kadına yaklaşmayı becerebilin zaten özgüvenli olmuş olursunuz. Hayatta herşey kastan ibaret değildir. Biraz vücut yerine beyin kası yapın çekici olursunuz.
hayır yakışıklıları daha da çekici yapar. erkekler yanlış anlıyor galiba bu durumu bot gibi hepsi aynı hepsinde üstsüz profiller. yazıyorlar mesela abartısız aynı sohbetleride -kas sever misin -dokunmak ister miydin -hangi kas -nasılım
Kaslı olmak başlı başına bir avantajdır ama yanında boyda gerekiyor. Karşıdaki kişinin boyu da uzunsa kesinlikle çekici olur. Sanırım burada en çok avantaj olan boyun uzun olması. Herneyse, kaslı erkek göbekli erkeğe oranla daha çekicidir nokta...
benim için bi çekiciliği yok hatta abartanları itici buluyorum.. fit olsa yeter..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cekicidir. Sadece goruntu olarak değil baska sinyallerde verir kasli erkek. *Duzenli spor yaptığının göstergesidir (doğal sekilde yapiyorsa bu kasları ilacla falan degil) *spor yapmanin bircok seye faydasi var saymakla bitmez sporun faydalari. (ne demis Atamız saglam kafa saglam vucutta bulunur) *spor yapan ve kasli erkek goruntusunun sagladigi ozguveni de yaşar. Beslenmesine, yediklerine dikkat eder saglikli beslenir. *spor erkeklerin yatak performansina da etki eder. Cinsel güç ve performans saglar.(kaslı görüntüsüyle yataktaki kadina görsel tatminde sağlar) Hemen yorulmaz, tikanmaz, enerjisi yerinde olur, iliski suresi uzar, ikinci/ucuncu iliskiye daha kolay geçiş yapar. Sperm kalitesini yükseltir.
Sadece bu görüntü degil, altinda yatan bircok olumlu sinyal verir kaslı erkek. O yuzden cekicidir. Yani bana cekici gelir.
Aslında çekicilik kavramının com farklı olduğunu düşünüyorum. Kaslı erkek bence etkileyicidir. Çekicilik, karşı cinsin sesinde bakışında gümüşünde kokusunda dokunuşunda olabilir. Çekicilik dediğim gibi bana göre farklı bir kavram. Ama kaslı erkek etkileyicidir. Sahsen hayran kalıyorum görünce. Ama yani öyle stereoid kullanıp şişenler değil, gerçekten emek verip o kaslara sahip olanlardan bahsediyorum.
Kaslı erkek kimilerine çekici gelirken bazılarına da gelmeyebilir. Açıkçası ben pek çekici bulmuyorum. Aşırı kaslı birisi insanların dikkatini çekebilir fakat çekiciliği söz konusu olur mu sanmam.
Benim düşüncem bu kasları kendiniz için yapmanızdan yana. Sırf başkaları seviyor diye ya da hava atmak için kas yapılmamalı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepsi boş böylebir makine olsun altında ya da böyle
Ben çok gördüm göbekli seviyorum diyip buluşunca hayran kalıp eriyeni o yüzden göbekli seviyorum masalına inanma kaslı erkeği herkes ister ama herkese nasip olmadığı için istemiyomuş gibi görünürler.😉
Bence degil herseyin dogasi bozulmadan olsa her zaman mukemmel olur erkektede normal bir vucut yapisi tercih sebebei olmali kasli vucut isi geregi vucut sekillenmeai degilde zorla yalipiliyorsa bence hos degil
Kaslı değilde fit olanı makbul bence, şahsi fikrim görseldeki gibi olmaya hiç çalışmadım çünkü gerçekten beğenmiyorum vücuduma dikkat edip fazla kilo ya da aşırı zayıflığın önüne geçmek adına kendime dikkat ediyorum. Orantı çok daha önemli bence.
Kas hangimizin dikkatini çekmez ki? Ama göbek de seviyorum güzel ses çıkarıyor vurunca sjdhakssh, bir o yana bie bu yana sallanabiliyor, yastık gibi kullanıyorsun falan ksjdjsjaja