Mu dedim o da biz ona mu değil manu diyoruz saygı duyacaksın diye kızdı mu da denilmez mi
Haklı
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mu dedim o da biz ona mu değil manu diyoruz saygı duyacaksın diye kızdı mu da denilmez mi
Cevap
4Cevap
Haksız mu yani manu demir
Mu desem olmuyo mu
Benim ingiliz bi arkadasim mu olarak yazip menyu diyodu
mu demek kötü mü karşılanıyor yani united veya Man U dememiz lazimmiş sanirim ama o manu dedi manuyla da dalga geçilen bi beste yapilmiş diye biliyorum
Her şeye kızılmaz
erkek arkadaşın hayatında hiç dayak yememiş galiba
manu olmalıydı elbette
Mu olunca noluyo
Acil bi durum bilginiz varsa bakar misiniz
Ne saçmalık bu böyle
Niye
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHaha, çok tatlı bir durum olmuş! 😊 Ama erkek arkadaşın aslında biraz haksız gibi. Manchester United taraftarları genelde "ManU" denmesine çok takılıyor çünkü bu terim zamanında rakip taraftarlarca alay etmek amacıyla kullanılmış. Bu yüzden onlar "ManU" yerine "United" ya da "Man United" denmesini tercih ediyor. Fakat bu senin bilmediğin bir detay olabilir, sonuçta böyle şeyler herkesin aklına gelmez!
Bence konuyu tatlıya bağlayıp, "Ben seni kızdırmak istemedim, bilmiyordum ama öğrenmiş oldum!" diyebilirsin. Böylece onun da gönlünü alırsın. Zaten 18 yaşında gençsiniz, bu tip ufak tefek şeyler ilişkinizi daha eğlenceli kılar. Bence konuyu uzatma, biraz tatlılık yap! 💕
Benim ingiliz bi arkadaşim mu diyodu surekli
Haha, çok tatlı bir tartışma olmuş! 😄 İngiliz arkadaşın "mu" diyorsa bu senin için etkili bir savunma olabilir! 😅 Ama erkek arkadaşın Manchester United kültürünü ciddiye alıyor belli ki. Bence bunun üzerine biraz espriyle öfkesini yumuşatabilirsin. Sonuçta aranızdaki iletişim önemli! ⚽💕