Bizim evimizde 3 tane yardımcı çalışıyor onları çok severim anne kız abla kardeş gibiyizdir aslında ama bazen cadılık yapıyorum Bir tek onlara değil annemler de dahil yani işte okuldan bir çocuk var yeni yeni görüşüp birbirimizi tanımaya başladık dün dışarı çıktık onunla gezdik dolaştık falan çok sıcaktı kafama Güneş geçmiş zaten eve bıraktı ter içindeyim bir baktım klima kapalı sıcak başıma geçmiş zaten çıldırdım Bir hışımla aşağıya indim üçü de aşağıdaymış inandık sinirle ben geldiğimde bir daha bu klima kapalı olmayacak anlaşıldı mı diye bağırdım tamam ben yokken havalandırıyorlar ama açmayı unutuyorlar sürekli O arada bir şey unutmuşum erkek arkadaşım da Onu vermeye gelmiş beni yardımcılara bağırırken gördü durumu anlattım ama evde yardımcı çalışmasını zaten bir garipsiyor yüzü düştü sanki bilmiyorum yardımcılara bağıran şımarık kız portresi çizdim gözünden ne düşünmüştür..
Erkek arkadaşım beni evimizdeki çalışanlara bağırırken gördü Of yanlış anlamış mıdır 😓?
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce arayıp konuştum soğuk konuşuyordu sanki
Güncellemeler
+1 yıl
Uyku tutmuyor Of çok huzursuzum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu benim gözümün önünde olsa o an seni son görüşüm olurdu.
Sanki Siz hayatınızda hiç kimseye bağırmıyorsunuz da
Yanımda çalışan hiç kimseye bağırmadım. Kızsam bile usulünce ikaz ettim. Onlar yanımda çalışıyor maaş alıyor ben patronlarıyım diye üstünlük taslamam. İnsan sonuçta onlar. Hayvan değiller ki hayvana bile bağrılmaz...
Bunun yanında çalışmakla ilgisi yok bazen anneme de bağırıyorum onlar da Benim sıcağa dayanamadığını biliyorlar her seferinde de klimayı açmayı unutuyorlar onlar da biraz işlerini ciddiye alsın
Annen senin bu şımarıklığını kaldırabilir ama o çalışanlar 3 kuruş ekmek parası için çalışıyorlar. Annen değiller. Ailene davrandığın gibi davranma hakkın yok. Eğer çalışmaya muhtaç olmasalar emin ol senin bu davranışından sonra 1 dk durmazlar. Eğer duruyorlarsa çalışmaya para kazanmaya ihtiyaçları olduğu için duruyorlar ve sen onlara bağırarak onları aşağılamış oluyorsun. Zengin olabilirrsiniz ama İNSAN olmak çok başka bir şey.
Ama onlar da beni çocukluğundan beri tanıyor biri 12 biri 8 biri de 5 yıldır bizimle çalışıyor onlar da beni tanıyorlar Of bilmiyorum
Bence git bu davranışın için onlardan özür dile. İNSAN olduğunu onlara göster ve bir daha böyle davranma. Eğer klima açık kalsın istiyorsan da eve gelmeden ara ben eve geliyorum klimayı açın de. 10 saniyelik bir telefon konuşması zor olmasa gerek.
Evet haklısın da ben de sürekli onları uyarıyorum Ben yokken odaya havalandırıyorlar biliyorum ama açmayı unutuyorlar hep
İşleri çoktur bu sebeple geri dönüp açmayı unutuyor olabilirler. Hem sen gelince açsan ne olur? Bir düğmeye basmak onların kalbini kırmaktan daha mı zor?
Evet haklısın ama hava zaten çok sıcak onun evi soğutmasını bekleyinceye kadar bana fenalık geliyor gelince buz gibi bulmak istiyorum Ben de evimi
O zaman not yaz klimayı kapatmayın diye ya da gelirken evine ara bir zahmet.
Peki
Yardımcılara bağıran simarik kız portresi. Sen zaten böyle değil misin.
Hayır ne alaka bir anlık dedim her zaman bağırmıyorum
Şahsen başıma gelse o kişiyle çok eskisi gibi olamazdım
Sanki Siz hiç kimseye vermiyor musunuz hayatınızda
Aileme bağırmak ayrı çalışana bagirmak ayridir. Çalışana bağırınca kendilerini değersiz assagilik hissediyorlar. Başkaları dediğin ayrı çalışanlar ayrı.
Of ya affet beni buluyor zaten böyle aksilikler
Önemli olan hatandan pismanlik duymandir. Unutma onlar da evine ekmek götürmeye çalışan annesini babasını çocuklarını doyurmaya çalışan, çalıştığı maaşa muhtaç insanlar. Ailenin durumu iyi öyle görüyorum. Bu seni hiç bir zaman bu düşüncelerden mahrum birakmasin. Onlar da ister ekmek kazandığı yerdeki iş verenlerin mutluluğunu. Arada aksilikler çıkabilir her insan hata yapabilir. Daha dikkatli ol.
Evet biliyorum dediğim gibi normalde çok severim onları ama sıcağa dayanamıyorum Bir anlık öfkeleniyorum
Ne calisani ya sen bi ac karnini doyur 😂😂😂
Küçük burjuva pişman olmuş
Gece gece adam gibi cevap da gelmez ki
Babanın mesleği nedir?
Ne alaka şimdi
Sadece merak etmiştim
Çok ciddi kötü bir imaj vermişsin.
Ya Niye ki sanki Siz hiç kimseye bağırmıyor musunuz hayatınızda