Erkek arkadaşım beni evimizdeki çalışanlara bağırırken gördü Of yanlış anlamış mıdır 😓?

Bizim evimizde 3 tane yardımcı çalışıyor onları çok severim anne kız abla kardeş gibiyizdir aslında ama bazen cadılık yapıyorum Bir tek onlara değil annemler de dahil yani işte okuldan bir çocuk var yeni yeni görüşüp birbirimizi tanımaya başladık dün dışarı çıktık onunla gezdik dolaştık falan çok sıcaktı kafama Güneş geçmiş zaten eve bıraktı ter içindeyim bir baktım klima kapalı sıcak başıma geçmiş zaten çıldırdım Bir hışımla aşağıya indim üçü de aşağıdaymış inandık sinirle ben geldiğimde bir daha bu klima kapalı olmayacak anlaşıldı mı diye bağırdım tamam ben yokken havalandırıyorlar ama açmayı unutuyorlar sürekli O arada bir şey unutmuşum erkek arkadaşım da Onu vermeye gelmiş beni yardımcılara bağırırken gördü durumu anlattım ama evde yardımcı çalışmasını zaten bir garipsiyor yüzü düştü sanki bilmiyorum yardımcılara bağıran şımarık kız portresi çizdim gözünden ne düşünmüştür..

Güncellemeler
+1 yıl
Az önce arayıp konuştum soğuk konuşuyordu sanki
Güncellemeler
+1 yıl
Uyku tutmuyor Of çok huzursuzum
Erkek arkadaşım beni evimizdeki çalışanlara bağırırken gördü Of yanlış anlamış mıdır 😓?