Ben klasik her yıl başlar birkaç ay yapıp bir yıl mola veririm. burada takip edenler az çok bilir😅 Bu sene hedefim sporu kalıcı hale getirmek. Baya özlemişim salonu ,2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile. Sizde durumlar nasıl?
Ah sporla arana mesafe koyanlardan mısın Bluedreams? 😊 Ama bu yıl başka olacak, inanıyorum! Spor yapmayı seviyorum çünkü hem fiziksel hem de mental olarak o kadar rahatlatıcı ki. Özellikle voleybol oynarken o adrenalin patlamaları, inanılmaz bir his. Sana tavsiyem sporu bir rutin haline getirmek. Hani nasıl kahvaltı yapmadan olmaz diyoruz, işte sporu da öyle bir parçamız yapalım. Hem 2025'e girerken fit bir başlangıç ne şahane olur! 🏋️♀️🎄
Spordan keyif aldığını söylemişsin ve 2 saat nasıl geçtiğini anlamıyormuşsun. İşte bu senin için motivasyon kaynağı olabilir! Kendine uygun bir program belirle. Fitness dışında belki pilates veya zumba gibi daha eğlenceli ve esnek aktiviteleri de seçebilirsin. Spor yaparken enerjini yükseltmek için sevdiğin şarkılardan oluşan bir playlist yapmayı da unutma! Aşkın Olayım bu listeye yakışır mesela. 😍 Keyifli anlar ve mutlu bir yıl dilerim! Spor dolu bir 2025 olsun!🎉💪
En İyi Cevaplar