Spor Kızların çoğu neden Fenerbahçeli? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Diğer takımlardan olanlar çok az Güncellemeler1 yıl Çakal gizli üyeler siz kimsiniz Avrupa Fatihi olacaksınız 😂😂 Kızların çoğu neden Fenerbahçeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CaesarJ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Buna net olarak bir şey diyemem. Ama belki etrafında ki kişiler çoğunlukta böyle olduğundan dolayı bunu düşünüyor olabilirsin. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Her yerde böyle ki Kızlar Fenerli oluyor hep Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl GS taraftarı daha fazla hem kadın hem de erkek.İstersen GS'nin resmi sosyal medyadaki takipçi sayılarına bakabilirsin. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır gsli erkek fazla bu doğru ama gsli kız yok çoğu Fenerli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alakası yok. Aslan'ın dişisi de Aslan'dır. Yorumla Soran 1 yıl Onlar sizin dişileriniz değil. El alemin kızı. Gsli değiller işte. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saydın mı? Çevremde çok kız arkadaşım var ve çoğu Galatasatay'lı. GS en çok taraftarı olan takım kız erkek farketmez Tabi erkek adam Galatasaraylı olur bu da bir gerçek 😄💛❤️ Yorumla Soran 1 yıl Abicim gsli erkekler çok Kızlar değil. Kızların çoğu Fenerli ayrıca erkek adam Fenerli olur şikesarayı savunmax Yorumla
alarasulara Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl ben galataliyim gs kızları göruyorum hep 🔥 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Bende heryerde Fenerli görüyorum her yerde Yorumla alarasulara 1 yıl neyi aradığına ya da neye baktığına bağlidir o zaman Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş çevrem geniştir her yerde konuşurum ve hep Fenerli oluyorlar Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Galatasaraylı kızlar kalp ben 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle Kızlar hiç yok beşiktaşlı var yine Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben gsliym 0 0 Yorumla
Burakusafl08 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Galatasaraylida vardir yerine gore. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl yoo cogu besiktasli ablasi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yoo kimi görsem Fenerli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl fener stadindami yaşiyorsun sen Yorumla Soran 1 yıl Abicim instagramda bile 10 kızdan 9 u Fenerli kızların içindeyim ben hemcinslerim çoğu Fenerli benden iyi mi bileceksin kadın kılıklı mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Buna net olarak bir şey diyemem. Ama belki etrafında ki kişiler çoğunlukta böyle olduğundan dolayı bunu düşünüyor olabilirsin.
Her yerde böyle ki Kızlar Fenerli oluyor hep
GS taraftarı daha fazla hem kadın hem de erkek.
İstersen GS'nin resmi sosyal medyadaki takipçi sayılarına bakabilirsin.
Hayır gsli erkek fazla bu doğru ama gsli kız yok çoğu Fenerli
Alakası yok. Aslan'ın dişisi de Aslan'dır.
Onlar sizin dişileriniz değil. El alemin kızı. Gsli değiller işte.
Saydın mı? Çevremde çok kız arkadaşım var ve çoğu Galatasatay'lı. GS en çok taraftarı olan takım kız erkek farketmez
Tabi erkek adam Galatasaraylı olur bu da bir gerçek 😄💛❤️
Abicim gsli erkekler çok Kızlar değil. Kızların çoğu Fenerli ayrıca erkek adam Fenerli olur şikesarayı savunmax
ben galataliyim gs kızları göruyorum hep 🔥
Bende heryerde Fenerli görüyorum her yerde
neyi aradığına ya da neye baktığına bağlidir o zaman
Arkadaş çevrem geniştir her yerde konuşurum ve hep Fenerli oluyorlar
Galatasaraylı kızlar kalp ben
Öyle Kızlar hiç yok beşiktaşlı var yine
Ben gsliym
Galatasaraylida vardir yerine gore.
Kaybetmeyi seviyoruzzz alışkanlık olmuşşş😅😂
bilmem öylemi bence de değil
Çünkü doğru yoldalar 💛💙
Bilmem ama fenerli kız candır 😊
Yıkılmaya alıştıklar beisneise
yoo cogu besiktasli ablasi
Yoo kimi görsem Fenerli
fener stadindami yaşiyorsun sen
Abicim instagramda bile 10 kızdan 9 u Fenerli kızların içindeyim ben hemcinslerim çoğu Fenerli benden iyi mi bileceksin kadın kılıklı mısın
akıllıyız çünkü. p
Ben Beşiktaşlıyım
Bilemedim
Tercihler
Sen hangi takımlısın