Reelden olsun, sanaldan olsun özellikle dikkatimi çeken Sanaldan fenerli olmak isteyen kizlar neden bu kadar çoğaldı anlamıyorum artık. Kızlar gerçekten erkeklere nazaran artık daha cesur gibi geliyor bana. C2 den olsun ekşisözlükten olsun hangi kızla tanıştıysam konu ilk başta sanallaşmaya kayıyor sonra buluşmak istediklerini belirtiyorlar. Bir tanesi 600 km yol geldi sirf bunun icin. dun tanistim birisiyle benden 4 yas kucuk oda 150 km gelecek sirf bunun icin ekksjshegd
Gelme sebepleri ikinci bir evimin olmasi ve beraber maça çıkacak oluşumuz. ben erkek halimle sahsen baska bir memlekete sirf bunun icin gidemem dogrusu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz küçükken Fenerbahçe'nin renklerine bayilirdik belki renkler içindir Galatasaray'ın renkleri itici gelirdi
aynen knk
destek veriyorlar abisi, belki böyle motive olup şampiyon olurlar ümidiyle 😂
olurlar olurlar simdi cuma gunu gelecek bu tanistigim yutma konusunda ikna etmeye calisiyorum eger olursa mukkemmel bir fenerlim olacak skskjdbdhd
Bence sana öyle geliyor kanka
yok valla Şu an durum bende boyle. saglam bir sekilde piyasaya ciksam kimbilir neler olur demek smksjeh
F*ck buddy ilişkileri çoğaldı
benimde anlamlandiramadigim sekilde ilk kizlardan teklif geliyor artik sksksjhd
buradan bile aldigim oldu ama bir sonuca baglanmadi
Benimde çol teklif aldığım gerçek hayatta buluşmaya gelinci vazgeçiyorlar
buradakilerde o sıkıntı var nedense a q skjdd
ekside, c2 de bumble da hatta tinderda bile bu konuda daha cesurlar. halbuki ben kizlarin yerinde olsam burada daha cesur olurdum
Tinderde hiç buluşma olmadı
C2 nedir
connected2. me
Kız düşüyor mu
ugrasirsan dusmuyor ugrasmazsan dusuyor ya cekim yasasi gibi skskkdjhd
ugrastigim zaman hep sehir disinda cikiyor bulusma imkansiz oluyor birde muhafakazar ve asosyal tipler cogunlukta. ozellikle turbanli kesim fazlasiyla var ama hepside abaza ayni sehirde olsan bulussan falan ikinci bulusmada falan birseyler kesin yasanir ben sacma sapan bir sehirde oldugumdan kaybediyorum smskdhhr
Ankara veya istanbullu en kotu izmirli olaydim iddia ediyorum sanaldan gunluk dusururdum. reelden biraz cekiniyorum acikcasi ret yemek koyuyor reelde ama sanalda yesemde takmiyorum 😂😂
Aslında reel daha iyi sanalda herkes sikici🤣🤣🤣
reelde daha guzel tipleri goturuyorsun sanaldakiler daha cirkin oluyor ama reeldekiler icinde surekli ortam kurman lazim a q ksmsmjdh
Onum içinde para lazım
var ama boyle bos seyler icin harcayamam bana gelen ben oldugum icin gelsin skksjrhr
mekanlarda barlarda para yedirmeye niyetim yok. olsa kimler hangi zargana keko tiplerle cok iyi goruyorum zaten
Ben 29 yaşındayım ciddi bir iliki istiyom sadece nikah
aynen qnq 😂🤣🤣
benide gorsen lan bu ne kadar masum saf bir cocuk dersin. bunu kandirirlar garibimi diye dusunursun ama bendeki hinlik kimsede yok a q smskjdhd
ozentilik iste
oyle ama sizler icin gizlilik ve guven tipten daha onemli herhalde bu gibi konularda