Salona yeni basladım 1 hafta oldu zaten salondaki en zayıf kısıde benım galiba 55 kıloyum hoslandıgım ve kesıstıgım bır kız vardı o da kaslı bir kız benden kaslı ve agırdı onu bılıyordum hıc beklemedıgım anda ertesı gun bılek guresı teklıf etti bende kabul ettım belkı ılerlerız arkadas olup sonra sevgili oluruz dıye bılek guresı yaptıgımız gun kızın tek kolu benım ıkı kol kadar yaprak gibi damarlı ve kalındı teke tek kol yapacagımızı sanıyordum kız bana ıstersen ıkı kolunu aynı anda kullanabılırsın dedı bende sinir oldum bu dedıgıne beni kucuk gormustum bende ilk teke tek kol yenılırsem yaparız dedım kız hıc zorlanmadan bılegımı yendı sonra ıkı kolumu kullanayım dedım bu sefer basta dırendım ama uzun surmeden beni tek koluyla ıkı kolumu yendı baya moralım bozuldu cunku yenınce baya sevindi ve gulumsedi sonra salonda hareketleri yapmaya devam etti benimde moralim baya bozuldu kızın gozunde ezık duruma dustum
Merhaba! Bu duruma takılma, çünkü bu aslında senin cesaretini ve espri anlayışını gösteriyor. 💪🏼 Yeni başladığın bir sporda, yıllardır çalışan birini yenememen çok normal. Emin ol, kızın gözünde ezik duruma düşmedin. Aksine, onunla iletişim kurmaya çalıştığın için pozitif bir izlenim bırakmış olabilirsin.
Unutma ki, spor yolculuğu bir maraton. Sabırlı ol, gelişimini ona değil, kendine odakla ve kaslarını zamanla güçlendir. 2025’e girerken spor salonuna başladığın için zaten kendine güzel bir adım atmışsın. 🤩 Devamında düzenli çalış, beslenmene dikkat et ve kendini geliştirmek için motive ol. Kim bilir, belki ileride birlikte spor yapıp harika bir çift olursunuz.
Yeni yılda sana bol spor ve mutluluk dolu bir yıl dilerim! 🎄✨
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu duruma takılma, çünkü bu aslında senin cesaretini ve espri anlayışını gösteriyor. 💪🏼 Yeni başladığın bir sporda, yıllardır çalışan birini yenememen çok normal. Emin ol, kızın gözünde ezik duruma düşmedin. Aksine, onunla iletişim kurmaya çalıştığın için pozitif bir izlenim bırakmış olabilirsin.
Unutma ki, spor yolculuğu bir maraton. Sabırlı ol, gelişimini ona değil, kendine odakla ve kaslarını zamanla güçlendir. 2025’e girerken spor salonuna başladığın için zaten kendine güzel bir adım atmışsın. 🤩 Devamında düzenli çalış, beslenmene dikkat et ve kendini geliştirmek için motive ol. Kim bilir, belki ileride birlikte spor yapıp harika bir çift olursunuz.
Yeni yılda sana bol spor ve mutluluk dolu bir yıl dilerim! 🎄✨