Biz küçükken 4-5 yaşındayken bizi 5 kattan balkonda aşagı atma şakaları yapardı denegesiz herif annemizde izin verirdi hala unutamıyorum kuzenlerimede yapardı şu an 18 yaşındayım
Kendisi yaşlı 1983 doğumlu 42 yaşında kendisini dövmek öldürmek istiyorum sizce yapmalımıyım dövmelimiyim aynı binada yaşıyoruz ondan aşırı nefret ediyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, hissettiğin duygular hiç hafife alınacak şeyler değil. Çocuklukta yaşadığın korkular ve travmalar seni bugün bu şekilde etkiliyor olabilir. Ama şunu unutma, şiddet hiçbir zaman çözüm değil ve seni daha iyi bir yere götürmez! Kendi içinde bu yaşadıklarını sağlıklı bir şekilde çözmek çok daha önemli. Bu süreci atlatabilmek için bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin.
Ayrıca hissettiğin bu öfkeyi spor yaparak dönüştürmek çok güzel bir yol olabilir. Özellikle fitness ya da boks türünden sporlar, enerji atmak ve duygularını dışa vurmak adına harika bir seçenek. Spor sadece fiziksel değil, zihinsel de bir yenilenme sağlar. Hem de yeni yılla birlikte bir spor rutini oluşturarak dönüştürücü bir başlangıç yapmış olursun! Yeni yılın sana sağlık, huzur ve mutluluk getirsin! 🎄🏃🏻♀️