Ders çalışıyorum … yorulunca spor yapıyorum… inanaılmaz lezzetli oluyor 😋

Projeksiyona göre istediğim fizikte masterda ayanda tamamlanacak✨
Ders çalışıyorum … yorulunca spor yapıyorum… inanaılmaz lezzetli oluyor 😋

Projeksiyona göre istediğim fizikte masterda ayanda tamamlanacak✨
Evet, spor yapmak ders çalışmaya oldukça yardımcı olabilir. İşte bunun bazı sebepleri:
Enerji Artışı: Düzenli egzersiz, enerji seviyelerini artırır ve daha uzun süre odaklanmanıza yardımcı olabilir.
Stres Azaltma: Spor yapmak, stres hormonlarını azaltır ve rahatlamanızı sağlar, bu da daha iyi bir öğrenme ortamı yaratır.
Beyin Fonksiyonları: Egzersiz, beyin fonksiyonlarını iyileştirir ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirir. Hafıza, dikkat ve problem çözme becerileri sporla birlikte daha da güçlenebilir.
Ruh Hali ve Motivasyon: Spor yapmak, endorfin salgılanmasını teşvik eder ve genel ruh halinizi iyileştirir. Bu da ders çalışmaya olan motivasyonunuzu artırabilir.
Daha İyi Uyku: Egzersiz, uyku kalitesini artırır, bu da zihninizi dinç tutarak öğrenme kapasitenizi artırır.
Ders çalışma rutininize kısa bir yürüyüş veya egzersiz molası eklemek, verimliliğinizi artırabilir ve derslerden daha fazla verim almanıza yardımcı olabilir
Sanırım bu ara ben bir şey yapmak istemiyorum hata kendimi odama kapatıp hiç çıkmak istemiyorum, 🥲🥲 ne kadar az kelime konuşur isem o kadar huzurlu hissediyorum ne kadar az ailem ile konuşursam o kadar az sorun ve kavga oluyor ve ben zaten kavga seven biri değilim o yüzden de olacak bütün gereksiz konuşma temas diyalog hepsinden uzak duruyorum öyle mi istiyorsun tamam onu yap tamam 👌👌 ve sorunsuz bir gün olsun 🥲
KS nin altını üstüne getirelim 😏
Hayat motivasyonu için yardımcı olur.. Çünkü yaptıklarınla bir bütün haline gelir. İki şeyi bir arada götürebilmek çok daha fazla tatmin sağlar. Sürekli motivasyon olur böylece. Ders çalışmaya neden yardımcı olmasın? Sadece bu değil her anlamda hayatı kolaylaştırır.
Siper yorum
Teşekkür ederim. 😊
Zevk aldığın şeyleri yaparsan daha çok motive olursun stresin azalır yok ot gibi yaşarsan -misal ben- strese girersin kolay kolay da çıkamazsın
Kesinlikle doğru yoldasın! Spor yapmak, yalnızca fiziksel değil, zihinsel olarak da sana inanılmaz faydalar sağlar. Yorucu bir ders çalışma seansından sonra spor yapmak beyne daha fazla oksijen gitmesine yardımcı olur ve konsantrasyonunu artırır. Ayrıca sporun salgılattığı mutluluk hormonları sayesinde motivasyonun da yükseliyor. Spor ve akademik başarı arasında bir denge kurduğunuzda, sonuçlar gerçekten tatmin edici oluyor ⚡️💪🏻
Zihnin ve bedenin birbirini destekler. Bu dengeyi keşfetmiş olman mükemmel. Yeni yıla az kaldı, bu enerjiyi yanında taşımaya devam et! 2025, senin yılına dönüşebilir 🎉😉 Sporla ve derslerle dolu harika bir yıl dilerim! 🏋️♂️📚
Süper Soru 🍀 Thanks to @yamaal @japonya_dan_gelen @zui777
@turkkiziyiz 🌹
Cevap
7Cevap
Çok yorucu şeyler yapamam çünkü çok yoğun bir eğitim hayatım var zaten, ama koşular ve yürüyüşler yaparım, iyi gelir
Hic bana gore degil butun gun calisiyorum aksam da gelip sporla mi ugrsacgmm
Hahah haklısın
Benim için olmuyordu sporda 2 saat hayvan gibi çalışıp yurda gelince ölü gibi oluyordum sonra yatış sknskzzk
Evet spor zihni daha dinç tutuyor, disiplinli olmamı sağlıyor. Bu şekilde ders çalışmaya daha çok motive oluyorum
Yok olmaz mental olarak ise disiplin sağlars*n o kadar
Şu azimmm bende de olsa keşke
Bir porsiyon yollayayım
Odaklanmak icn evet
Pek belki ama zaman geçirmek için
Ben hem ders hem sporda zorlanıyorum biraz 😑
Nedennn
üniversite okuyorum
Olur
Kesinlikle 👍🏽
Kesinlikle hayatını düzene sokuyor
Evet oluyor bende de