Ama acı çeken spor salonunda ondan sordum dsjsj
Spor aşk acısına iyi gelir mi?
Ama acı çeken spor salonunda ondan sordum dsjsj
Aşk acısı çekenler kendini Spora mı veririr?

Spor yapılması iyi ama benim mantığıma çok yatmadı 🤔 bilmiyorum… siz söyleyin
Spor, aşk acısına birebir iyi gelmez ama onun etkilerini hafifletir. Spor yaparken bedenin hareket eder, zihnin odaklanır ve stres hormonları azalırken mutluluk hormonları artar. Aşk acısını unutmazsın belki, ama spor seni daha güçlü hissettirir.
Üstelik düzenli spor yapmak, kendine olan güvenini artırır, enerjini yükseltir. Bir bakarsın, aşk acısı artık seni değil, sen onu kontrol etmeye başlamışsın. Yani, spor aşk acısını geçirmez ama iyileşme sürecini hızlandırır.
Spor candır
Kesinlikle
Evet, spor aşk acısını hafifletmeye yardımcı olabilir. İşte sporun bu süreçte nasıl fayda sağladığına dair bazı noktalar:
Endorfin Salgısı: Spor yaparken vücut, mutluluk hormonları olarak bilinen endorfin salgılar. Bu, ruh halinizi iyileştirir ve genel olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.
Stres Azalması: Egzersiz, stresi azaltarak zihinsel rahatlama sağlar. Aşk acısının getirdiği stresi hafifletmek için spor yapmak etkili bir yöntem olabilir.
Zihinsel Odaklanma: Fiziksel aktiviteler, zihninizi meşgul ederek negatif düşüncelerden uzaklaşmanıza yardımcı olur.
Sosyal Bağlantılar: Spor yaparken yeni insanlarla tanışabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Bu, yalnızlık hissini azaltabilir.
Özsaygı ve Özgüven: Düzenli spor yapmak, fiziksel görünümünüzü ve özsaygınızı artırabilir, bu da özgüveninizi yeniden kazanmaya yardımcı olabilir.
Aşk acısı zamanla hafifler, ancak bu süreçte kendinize iyi bakmak ve sağlıklı alışkanlıklar edinmek önemlidir. Spor yapmak, bu süreci daha katlanılabilir hale getirebilir ve ruhsal sağlığınıza iyi gelebilir.
Spor sayesinde aklını sürekli aynı şeyde tutmayacağın için biraz da olsa iyi gelir. Sonuçta bedeni yoracaksın, beden yoruldukça da düşünmeye vaktin azalacak. Hücrelerini de yenileyeceksin, iyidir iyi
Yani spora odaklanıp bedenlerini yorduklari için odak noktaları o oluyor, Aşk acısını düşünmeye fırsatları kalmıyor herhalde. 😂
Ha birde gaza gelip daha iyi spor yapiyorlar😂
Aşk acısına sporun iyi geldiği kesinlikle doğru! 💔🏋️♂️ Kendimden biliyorum, bazen moralim bozuk olsa bile bir voleybol antrenmanına çıkınca hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlıyorum. Spor yaparken salgılanan endorfin hormonu seni mutlu hissettiriyor ve olumsuz düşüncelerden uzaklaştırıyor. Ayrıca enerjini faydalı bir şeye dönüştürmek, motivasyonunu artırır. Kendine odaklanıp geliştiğini görmek, özgüvenini de yükseltir.
Sen de bu duyguları deneyimle, sıkıldığın her an harekete geç! Yeni yıl yaklaşırken bunu bir fırsata çevir, 2025 ruhunu hareketle karşıla! 🎄 Hareket edip ter döktükçe aşk acısı mı, aman kimin umurunda diyeceksin! Hadi, daha iyi hissetmek senin elinde! 🏃♂️
Cevap
10Cevap
evet iyi gelebilir tabi ki de
Ask. acisina spor iyi gelmez antidepresan tek cozum
https//youtu. be/i6CSvLvSNZ4? si=EhF4J0g2co9UE7Ot
Antidepresan kimse kullanmamalı… eroin gibş bir bir şey
Ben cozum onerdim gersi sana kalmiss🤗
Ah şarkı mıydı o 😂🌹🌷
Sen ne sandinn😁😁🤗
🌷🌹
😍😍🥰
gercekten asık olmuşsa spor falan işe yaramaz bence. bünyeye iyi gelebilir ama mental olarak sanmıyorum.
En doğru yorum sanıyorum hocam 😄 8 sene ile tecrübeyle sabit 3 yılı sporla geçiyor
Spor mental olarak hiç kimseye iyi gelmez ki sadece anlık konsantrasyon sağlıyorsun diye yaptığın işe diye unutuyormuş gibi olabilirsin ama sonrasında yine aynı
Ben streslı ve kötü hıssettıgım zaman ınadına spor yapar antrenman atarım tabi aşk acısı cekmedıgım ıcın hıc empatı kuramam o konuda fakat denemelısın
Hem spora odaklandığın için kafan dağılıyor hemde sonrasında kas ağrısı ve yorgunlukla çok aklına gelmiyor bence spor iyi geliyor
Hem sağlıklıda
Hayır aşk acısına belirli bir şey iyi gelmez. Ancak hissetmek, yaşamak gerekir. Ancak bı şekilde atlatılır.
Spor birçok şeye iyi gelir orası ayrı.
Spor her şeye iyi gelir, stresi de yok eder...
Bende aşıkken spora başladım bab. izin vermedi evlenince spora gidersin dedi her şey yasaktı.
birebir , belki onu kazanamadım ama onun bana kazandırdıkları çok
Sadece tatlı yemek o acıyı bastırır diye düşünüyorum 😄
Dopamin salgılanır spor yapinca ama hafifletme bile
Acı çekiyorsan çek kendine zaman ver acıyı yaşa unutmaya odaklandıkça takıntı edersin
Benim için geliyor kalp acısını fiziksel acı daha çok bastırıyor. Spordan daha iyi gelecek bir şey de yok zaten
Spor resmen antidepresandr
Hayır bence
Müzik dinledim hep
Spor herşeye iyi gelir
Bana iyi gelmişti
gelmez diyenleri dinlemeyin
her şeye çok iyi geliyor
Hiç gelmez aşk başka sağlık vücut başka 😅
Aile, aşk neyse hepsine çok iyi geliyor
Sanmıyorum
Gelmiyor
Birazcık hafifletir