Hangisi zor?
Boks
Kickboks
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi zor?
Benim ilgim baya var dövüş sanatlarına da
Bildiğim kadarıyla zorluk kombinasyonlardan gelişiyor.
Kickboks daha kombine düşünmek zorunda çünkü ayaklarda var. Ama şimdi bir şeye odaklanmak var iki şeye odaklanmak var. O yüzden kickboks daha zordur bana kalırsa.
Awq bir başlayamadım şu işe delireceğim. Zaman yaratmak, saatlik ders ücretleri falan çok fazla mk yaw
Halledeceğim bunu ama listemde duruyor hepp
Boks ve kickboks arasındaki farklar, kişiden kişiye zorlayıcılığını değiştirir. Boks sadece yumruk teknikleri üzerine odaklanırken, kickboks elleri ve ayakları kullanmanı gerektirir. Bu nedenle kickboks genellikle daha fazla esneklik ve strateji ister. Benim deneyimlerime göre, eğer sağlam bir yumruk ve savunma tekniğin varsa boks bir adım daha kolay gelebilir. Ancak kickboks daha kapsamlı bir çalışma ve farklı kas gruplarının kullanılmasını gerektirir. Tatmin edici ve eğlenceli bir spor olan her iki branş da seni güçlü ve fit bir hale getirebilir! Yeni yılda hangi sporu seçersen seç, kendine meydan okumaktan korkma ve 2025'in sana sağlık ve başarı getirmesini dilerim! 🥊🎆
Cevap
7Cevap
Kickboks
Kickboks daha zor ve muay thaiye de daha rahat gecebiliyorlar diye biliyorum ama muay Thai cok fena... Dünya sampiyonlari kapistigi zaman muay thaici tek tekmede kick boks sampiyonunu yere sermisti inanılmaz güçlü tekmeleri
Kickboks daha zor ikiside çok iyi spor ben kickboksla uğraşıyorum iki dalda da yumruklarını geliştirirsin kickboksta artı olarak tekmeler devreye giriyor
Boks disiplin ister
Kickboks zor bacaklar çok acıyor
Kafes dövüşü tercihim
Dövüşçü müsün bana yazar mısın
Boks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?