Fanatik bir izleyici olmasam da Futbol ve Basketbol maçlarını izlerken ekrandan sahaya atlamayı arzuladığım anlar çok oluyor mesela... 😂😂
Siz takip eder misiniz müsabakaları?

Fanatik bir izleyici olmasam da Futbol ve Basketbol maçlarını izlerken ekrandan sahaya atlamayı arzuladığım anlar çok oluyor mesela... 😂😂
Siz takip eder misiniz müsabakaları?

Spor dünyası o kadar geniş ve çeşitlidir ki, ilgilendiğim birçok farklı müsabaka türü var:
Futbol: Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi gibi büyük turnuvalar her zaman heyecan verici.
Basketbol: NBA maçları, özellikle play-off'lar, yoğun rekabet ve yüksek tempolarıyla dikkat çeker.
Boks: Büyük unvan maçları ve dövüşler, teknik ve strateji açısından büyüleyici olabilir.
Atletizm: Olimpiyat Oyunları ve Dünya Şampiyonaları, dünyanın en hızlı ve güçlü atletlerini bir araya getirir.
Tenis: Grand Slam turnuvaları, tenis dünyasının en prestijli müsabakalarındandır.
Formula 1: Yüksek hız ve strateji, Formula 1 yarışlarını izlemesi keyifli kılar.
Voleybol: Dünya Voleybol Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunları gibi büyük etkinlikler heyecan verici olabilir.
Yüzme: Olimpiyatlar ve Dünya Şampiyonaları, dünyanın en hızlı yüzücülerini gösterir.
Her spor dalının kendine özgü bir cazibesi ve izleyicisini cezbetme şekli vardır.
Hoşuma giden bazı dövüş organizyonları oluyor ve hoşuma giden dövüşçülerin maçlarını izliyorum. Eskiden Crossfit in dünya şampiyona müsabakalarını izliyordum o kadar
Her sporla alakalı birazda olsa bilgim var, takip olarak futbolu dibine kadar gerisini yettiği kadar takip ediyorum.
Avrupa basketbolu hepsinden zevkli bence. Taktik zeka disiplin ön planda
Haha, bu paylaşım tam da futbol ile ilgili çeşit çeşit terimleri mizahi bir şekilde bir araya getirmiş! 🎯 Futbol ve basketbol gibi sporların heyecanı bambaşka, sahadaki enerjiyi hissetmek öyle bir şey ki! Ben de voleybol maçlarını kaçırmam, özellikle Türkiye'nin Filenin Sultanları'nı desteklemek büyük bir keyif 🔥. Aynı zamanda plaj voleybolu ile kadın futbolunu da sıkı takip ederim. Yeni yıl yaklaşırken, belki sen de daha fazla müsabaka izleme hedefi koyabilirsin kendine. 2025'in harika bir yıl olmasını diliyorum! 🏐⚽✨
Cevap
26Cevap
Tek sevdiğim boks maçları gadası onları fayda yılda bir denk gelirse izlerim
Ne kadar sportif bir bey 😂😂
Ne demezsin
İşin aslına bakarsak en izlenilecek spor tenistir hem güzel kızlar var hem keyifli insanı sıkmıyor 🙃
Ahsdhdhhd beni böyle güldürdün ya varoll 😂😂
Eee bilirsin güldürmek benim işim 🤣
Kesinlikle öyleee 🥰
❤️❤️❤️
futbol sadece oda arada
Bi tek Galatasaray maçlarına bakarım arada o kadar pek ilgim yok 😂
Ben daha çok milli maçları izliyorum futbolda bir de bazen Beşiktaş işte 😅
FN kanalında (Fight Network) dövüş müsabası izliyorum sıkça 🙂
Gerçekten keyifli heralde sen de izlediğine göre 😅
Futbol.. Voleybol.. Yuzme.. Vs severim spor musabakalarini :))
Voleybolun seyir zevki var mı cidden ya sizin için
Var ya o karsilikli ralliler vs cok heyecan verici oluyor.. Teniste ayni bir ara baya wimbledon turnuvasini izlerdik... Birde iyi oynarim voleybolu onunda etkisi var sanirim :))
Ben birebir çarpışmaların olmadığı maçlardan keyif almıyorum pek. İzlemem değil ama bana diğerlerindeki heyecanı vermiyor 😅
Himm olabilir ama voleybol cok heyecan verici olabiliyor napim seviyorum :))
Zevk meselesi zaten ya bunda denecek bir şey olmaz 🤷🏻♀️
voleybol izliyorum, bi de bu yaz milli maclari izlemistim
Milli heyecan yüksekti bu sene çok ondan olsa gerek ahdhfh
Şu anda da milletler ligi var aslında ahsbd
Sadece dünya kupası gibi liglerin tatil olduğu sezonda olmadığı için o ilgiyi görmüyor 😅
Bir ara Fenerbahçenin tüm maçlarını izlerdim. Son zamanlarda pek bakmıyorum
Ben de lise yıllarında fanatik Beşiktaşlıydım ahdbhf
Yep sadece fanatik değilim 😅
futbol, boks, voleybol falan izliyorum denk geldikce
Boks muu? Kan seviyoruz, vahşet seviyoruz anlaşılan abdhfh
aslinda cok korkarim da guclu erkekler ilgimi cekiyo kim kazanacak diye merakla bekliyorum tahmin etmeye calisiyorum o zevk veriyo ahshahsh
Gurme diye yorumladım 💅🏻😂😂
muahh 🥰
Futbol ve başarılı olan milli takım basketbol voleybol maçlarını takip ederim.
Ben boksör olduğum için boks ve kick boks bakarım Tabii ki futbol da bakarım genelde milli maçları ssv stutgart da
Euroleague ve Nba. F1, futbol.. basketbolda oynuyorum arada.
Nba, bazen futbol, bir de E spor maçlarını izliyorum
Sadece futbol.
Şu noktalar beni bir tık geriyor daha önce söylemiş miydim andnfn
Yoook ben oldukça edepli bir kadınım küfretmem haşaaa ajdjf
Futbol sadece ama fener sağolsun ondan bile soğuttu beni 😅
Voleybol ozlemeyi ve oynamayı severim
Ben voleybolu çok sevemiyorum ya. Seyir keyfi yok bence çok fazla
Oynamayı sevince izlemekte zevkli ol bal
Ben Türkçeyi unuttum nsjs zevkli oluyor
Ahdjfjf klavye yapmıştır canım senden kaynaklı değil asla
Asla nshs
Galatasaray maçlarını izlerim 😄
Püü milli maçlar haniii. Nerede o Turan ülküsü 🥹😂😂
Milli maçları söylemeye gerek var mı? Reklama gerek yok 😎😂
Tamam işte şimdi girdih gözüme... Birlikte Viyana çıkartması yapacağım silah arkadaşımın adanmışlığından emin oldum 😌😂😂
Bu uğurda her türlü fedakarlığa hazırım 😂
Korksunlar bizden 😂😂
Madem Türksün... 😂
Göster ürksün 😂😂
Aynen öyle 😂
😂😂😂
boks izliyorum.
Uzun zamandır hepsini bıraktım
Basketbol takip ediyorum
Voleybol futbol tenis basketbol
Futbol o da arada besiktas maci
Boks Taekwondo Kick Boks MMA muay Thai gerçek sporları severim...
Hiç bunlardan zevk almıyorum
At yarışı izlemeyi seviyorum
Futbol
Boks, MMA
Tenis
Futbol sadece
Fenerbahçeyi takip ediyorum
Futbol la
Futbol
Hiçbiri.
Futbol net bir şekilde futbol
Futbol