Spor Takip ettiğiniz farklı spor dalları var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Klasik sporların aksine takip edip izlediğiniz farklı sporlar var mı? Takip ettiğiniz farklı spor dalları var mı? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Özellikle Takip ettıım yok ama hanı su tepeden baslayıp bayrakların etrafında zig zag cekerek asagıya ınen bir kış sporu var ya kayaklı.. O tvde ne zaman cıksa sonuna kadar ızlerdım... 1 2 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl 🙏 Yorumla
estrella34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Kış sporlarından, kayak, snowboard, buz pateni, körling severim. Onun dışında klasik olarak futbol izlemeyi severim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. futbol sadece 0 0 Yorumla
Ciroimmobilelazio Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Tenis takip ediyorum. Novak Djokovic hayranıyım. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 444 cevap paylaştı. Farklı mıdır bilmiyorum ama Formula 1 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar