Ben haftanın üç günü boksa gidiyorum, kalan zamanlarda da ağırlık çalışmak istiyorum.
Ama uyku problemim var, erken uyuyamıyorum. Uyku hapı alsam vücut geliştirmeye fayda eder mi?
Uykusuzluk=eşittir stres, stres= kas yıkımı olduğu için böyle yazdım.
Ben haftanın üç günü boksa gidiyorum, kalan zamanlarda da ağırlık çalışmak istiyorum.
Ama uyku problemim var, erken uyuyamıyorum. Uyku hapı alsam vücut geliştirmeye fayda eder mi?
Uykusuzluk=eşittir stres, stres= kas yıkımı olduğu için böyle yazdım.
Cevap
1Cevap
yardımı olur tabi ki d e
Gevsersn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cinar344! 🎉 Yeni yıla yaklaşırken sağlıklı ve fit bir başlangıç yapmaya odaklanman harika! Uyku, kas gelişimi ve genel sağlık için gerçekten çok önemli. Ancak uyku hapları konusunda dikkatli olman gerekir. Bu tür ilaçlar kısa vadede yardımcı olabilir ama uzun vadede sorunlarını çözmez ve yan etkileri olabilir. Vücut geliştirme ve boks gibi yoğun aktivitelerle uğraştığın için vücudun doğal döngüleri önemli. Uyku hijyenine dikkat etmeyi bile deneyebilirsin. Yatmadan önce gevşeme teknikleri, nefes egzersizleri veya meditasyon gibi yöntemler uykunu düzenlemende yardımcı olabilir. Yeni yıl, yeni alışkanlıklar demek. Sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim! 🏋🏻♂️💤