![Sizce Ali Koçun başkanlık sürecindeki en büyük rezilliği nedir?](https://cf.kizlarsoruyor.com/q23849564/85dee3ef-d65f-400c-a13c-5c5105d787e8.jpg)
Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un başkanlık görevine geldiği günden bu yana en büyük rezilliği nedir? 😂
- 'Getirmem' dediği Ersun Yanal'ı göreve getirdi.
- Yıldızsız formayla sahaya çıkılması
- Evinde 9 kişilik Beşiktaş'a 4-2 yenilmesi ve son derbide başkansız, hocasız 5 maçtır kazanamayan Beşiktaş'a 1-0 yenilmesi.
- Kupa sayısında Beşiktaş'ın gerisinde kalması. ( GS 56 - BJK 35 - FB 34 )
- Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ın 5 şampiyonluk farkla gerisine düşürdü.
- Tribünden aşağı taraftarın üzerine atlaması.
- Koç "Hocamız forvet istemişti onu alamadık. İnşallah önümüzdeki transfer döneminde alacağız."
- Ali Koç'tan futbolcularına 'otobüs' cezası ( 3-0lık Akhisar mağlubiyeti sonrası İstanbul'a otobüsle dönme cezası verildi. )
- Koç "Bu mağlubiyet şampiyonluğumuzun habercisidir."
- Samet Akaydın'ı 3.7 milyon euro'ya aldı.
- Kim min jae'nin yerine Gustavo Henrique alınması.
- 6 sezon 1 kupa ( Türkiye Kupası )
- Koç "Max kruse hayatının pokerini oynadı. Ona pahalıya mal olacak." ( Max kruse'ye 4.5 milyon euro tazminat ödendi. )
- 4 senedir Fenerbahçe de olan Miha Zahj'ı yeni transfermiş gibi sözleşme yenilemesini duyurması
- Ali Koç, futbolcu ve teknik ekibe 2010-2011 kupasını kaldırdı.
- Galatasaray'a karşı Kadıköy serisinin sona ermesi. ( Onyekuru'dan koşu var! )
- 4 kupa alma ihtimali olan sezonda sıfır çekmek.
- Volkan Demirel'e saygısızlık ( Volkan Demirel'in yönetimden özür dilediği bir basın toplantısını eski bir masa, plastik sandalye ve arkasında küçük bir ekranın önünde yaptı. )
- 20 bin taraftarı toplayıp doğum günü partisi yapması.
- Eline megafon alıp basın açıklaması yapması.
- Koç "Ben olduğum sürece Fenerbahçe bu ligde şampiyon olamaz." dedikten sonra aday oldu.
- 2 takımın katıldığı hazırlık turnuvasında ikincilik kupası aldı.
- U19 ile süper kupa maçına çıkıp sahadan çekilmesi.
- Kulüp tarihinde ilk defa küme düşme korkusu yaşattı. Fenerbahçe'nin ligin bitimine yakın küme düşmemeyi garantiledi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aga ilk olarak mali acidan avantaj sağladığını düşündüm de Aziz Yıldırım bunun kolpa olduğunu ortaya koymuştu diye biliyorum röportajda 😃 Ali Koç sağolsun bu sezon maçları izlemeyi bıraktım, geçen Bilbao maçını açayım dedim; patlamış mısır almışım ama dk 7 de Samet'in muhteşem asisti sayesinde yanda satranç açtım maçtan koptum 😂
Kendisi iş adamı olarak iyi olabilir ama Fenerbahçe başkanlığı onun uzmanliginin dışında. Sadettin Saran harika bir adaydı ama sağolsun kendisi Ali Koç lehine yeri cekildi 🤦
🤣 siz nasıl katlanabiliyorsunuz ya kanser olmamak mümkün değil djdkdk
Yah zaten oylamayı taraftar yapsa sence Ali Koç mu kazanır 😃 Kongre üyeleri oy veriyor ne yazık ki, keşke Fenerbahçe passo kartı olan kişiler de oy verebilse
Gittiler Ferdi gibi bir oyuncuyu ellerinden kaçırdılar adam kararlıydı bizim Mourinho sağolsun tüm iyi oyuncuları kaçırdı
Bak fanatiklik ile alakası yok ama Ferdi şu an bence dünyanın en iyi sol beklerinden birisi son turnuvada yok etti resmen dinamo gibi enerjisi ve sahte bek potansiyeli olan oyuncu
Brightondan bir büyük kulüp yapacağına eminim sakatlığı olmazsa zaten baksana beşiktaşa ya da 2 sezon öncesi Galatasaray kötü gidişatta hemen başımızdakilerden kurtulduk koçtan önce yıldırımda da durum böyleydi bi koltuk sevdası var ayrılamıyorlar 😂 soru detayına baktın mı okudukça çıldırmışsındır dkdkd
Kanka ama Beşiktaş bu sezon hala çok kötü bizim kaybetmemiz Mourinho'nun overrated olması ile alakalı bir durum umarım iki takım da durumunu düzeltir de kanser olmayız zira Beşiktaş Fenerbahçe camiasından sonra en sevdiğim camiadir
Hic mi usenmedin la 😀Yalniz Besiktas'in yenmesi Ali Koc un rezilliginden degil Besiktas'imin buyuklugunden 😉
Bunun anketi var oradaki seçeneklerin bazılarını ekledim soru detayına çok uğraştırmadı yani 😂
Anladim 🤣
Ali koçun en büyük rezilligi rezilik toplulugu takimi adam etmeye calismasidir.
Hangi kadrosuydu
Sani her sene sampiyonlar ligine oynayip kupa aliyorsunuz da her yil benzamalar geliyor neymarlar gidiyor Arkadas sizin ali koc gelmeden onceki cürümünüz nediki zaten yok yani neyi bekliyorsunuz TR nin en zengin baskani dünyanin ilk 5 icindeki hocasi daha ne yapsin adam lan cikip kendimi oynasin valla billa bu sahislar fenere cok gelir gitsinler zaten yillar yillar evel senin yasin yetmez ama atilan basligi animsatiyim sana esekden adam olur bu fenerden adam olmaz. Internetten bu gazate basligini bulabilirsin ;)
Haklısın valla abi bir Galatasaraylı olarak bende bu kadar kötü gitmelerini istemezdim ama kurulan kadrolarda mutlaka önemli bir bölgede eksik olması veya hocaların ilginç oyuncu tercihleri de çok etkiliyor geçen sezon kadro çok iyi ama bazı oyuncu değişiklikleri çok tepki çekmişti. Elbette genelde oyunculara bağlı bir şey ama onları oynatma planları da sonucu çok etkiliyor
Hepsi birbirinden berbat ama en kötüsü Göztepe maçı ne o öyle stadın içinde ne işi var
Söz verip de sözlerin de durmaması ben baştan beri dedim olmaz Ali Koç ile
Futbol sevmem ama Ali Koç'un başkanlık yapmak yerine koç holdingi başlamaması gerekirdi
Acun'un yaveri olması
Eskiden Kadıköy'den çıkış yoktu ama artık var. Derbilerde fena rezil oldu 😒
Hangisini söylesem diğerinin hatrı kalır :D
Bence komple yanlış yönetti takımı
Fenerbahçe'yi batırdı daha ne bpk yesin 😂
Kupa finaline çıkmaması tam bi rezaletti
Göztepe maçında yere düşürülmesiymiş
Kupa alamaammmamazk
Şampiyon edememesi.