Spor Sevgilimin göğüsünde yaprak gibi damar çıkmaya başladı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eskiden yumusacık olan gogusleri spora başlayınca sertleşti ve hareket ettirmeyede basladı goguslerı şimdide damar çıktı sizce tehlikeli bişeymi bu bilgisi olan var mı Sevgilimin göğüsünde yaprak gibi damar çıkmaya başladı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl ya bir gun spora baslarsam ve ayari kacirip boyle olursam diye korkumdan baslamiyorum, nasil bahane 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Boyle olmak bence kotu değil cok kabul eder sadece alısılmadık bi goruntu ona sasırdım Yorumla
rengivisne Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bu seksi geliyormu gerçekten erkek vucudu gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Cok yaygın bi vucut tıpı olmadıgı ıcın bana cok cekıcı gelıyor kadında sevgilimin kaslarını elledıgımde etkılenıyorum kadınsı gelıyor bana Yorumla rengivisne 1 yıl Değişikmiş ama burada paylaşman hiç hoş değil herkes görüyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Damarlı mı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet ellettirmisti Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Umarım tuttuğun memedir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Biraz kaslı meme diyebılırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ya bir gun spora baslarsam ve ayari kacirip boyle olursam diye korkumdan baslamiyorum, nasil bahane
Boyle olmak bence kotu değil cok kabul eder sadece alısılmadık bi goruntu ona sasırdım
Bu seksi geliyormu gerçekten erkek vucudu gibi
Cok yaygın bi vucut tıpı olmadıgı ıcın bana cok cekıcı gelıyor kadında sevgilimin kaslarını elledıgımde etkılenıyorum kadınsı gelıyor bana
Değişikmiş ama burada paylaşman hiç hoş değil herkes görüyor
Damarlı mı
Evet ellettirmisti
Umarım tuttuğun memedir
Biraz kaslı meme diyebılırım
Fake değil mi