Kankam sık sık erkek arkadaşımın vücuduna dokunuyor. El şakaları yapıyor, sarılıp öpmeye falan çalışıyor. Hatta bir kere sözde şaka olarak kucağa falan oturmaya çalıştı. Ona bunların rahatsız edici olduğunu anlattım ama benim geri kafalı cahil ve yobaz olduğumu söyledi?
Normalde takılmazdım ama kızın karakteri böyle değil. Hayatta temas sevmeyen birisidir.
Not: erkek arkadaşımda bundan rahatsız. Kaç kere kavga etti kızla bana böyle dokunma diye. * kız her seferinde arsızlığa vuruyor. Ne yapmalıyım?
Normalde takılmazdım ama kızın karakteri böyle değil. Hayatta temas sevmeyen birisidir.
Not: erkek arkadaşımda bundan rahatsız. Kaç kere kavga etti kızla bana böyle dokunma diye. * kız her seferinde arsızlığa vuruyor. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arkadasinla arkadasligini bitir nasil tahammul edebiliyorsun anlayamadim burada ben sinirlendim yeminle yuzsuz ya o kizi var ya sacindan suruye suruye döverim ayrica sevgiline de gozun kapali guvenme hangi erkegin hosuna gitmez bu basbasa kalsalar kizma ama birlikte bile olurlar sen yobaz degilsin alinma ama arkadasin s..ürtuk kendi sucunu kapamaya calismis o kizla arkadasligini bitir
Kafasını kir oruspi kız nene tavsiyesi konuşma bir daha erkek arkadaşından uzak tut
Haklısın ninem ama en ufak kavgada herkese benim kadın düimanı falan olduğumu söylüyor..
Sevgilinde rahatsiz oluyorsa yavsiyor demektir. Arkadasinla iliskini kesersen sevgilinle iletisime gecicegini sanmiyorum. Cok sinir bozucu bir arkadas iliskini kesmelisin bence
Yobazlikla alakası yok kız arkadaşın yavsamasini böyle perdelemeye çalışmış suçlu psikolosjisi. Trol değilsen arkadaşınla ciddi şekilde soğuk yap ve muhabbeti kes
Uf haklısın sadece çocukluk arkadaşımdı çok koyuyor böyle yapması...
Temas halinde olmak niyeti hayırlı bı işlem değil seven insanlar sevdiğine temas etmek ister çünkü
Bende öyle düşünüyorum haklısın. Artık ciddi ciddi polise gideceğim yaptığı şey taciz..
Sevgilin senin yanında rahatsız oluyordur, sen yokken hoşunada gider.
Ya deme öyle...
Sevgilinin arama gelen giden ve whatsapp ve instagramını kontrol edebilirsin
Kıskanç ve takıntılı sevgili gibi görünmez miyim sence?
Sevgilinin yerinde şayet sen erkek olsan ve sana böyle davranan bir kızı sen yapmazmısın? Ben yapardım.
Emin değilim ne olursa olsun insanların özeline girmek doğru gelmiyor. Bazı konuştuğum erkekler böyle şeylerden hoşlanmadıklarını söylüyorlar. Yine de teşekkür ederim.
Kankan böyle bir şeye cesaret edebiliyorsa sen de hala o erkekle berabersen sü*tüKSündür
olabilir son zamanlarda arkadasın sevgilisine yavsama vakaları fazla
Kızın saçını başını yol dersini ver.
Vursun tenhada bi çarpsın geçsin
Niyet belli dikkat et
normal şeyler?
Hayatınızdan çıkarın
Takıl derim aynısını bana yaptı arkadaşı
Sevgilini ham yapacak
İletişimi kes kızla
Kaç kere kestim ama hep arsızlığa vurup yanıma geliyor.
Ayar ver bir daha gelemesin
Şaka?
Kız yürüyor uzaklas