Yaklaşık 2 aydır tanışıyoruz 4 kere falan cıktık bütün hesapları o ödedi o çalisiyor ben öğrenciyim (ondan hiç bişey istemedim biyere giderken bile pahalı bişey istemem o söyler siparişi) bugün oturuyoduk cafede para mevzusu başlattı dediki sen niye yürüyerek geldin paranmı yok dedi 5 dk sonra dediki erkekler çok para yiyor bugün mesela benim çok param gitti (sanki bana ima yapıyor bu hesabı sen öde bikerede sen öde gibisinden) sevgililer günü yaklaşıyor ona çakmak veya kupa tarzı bişey almayı düşünüyordum bütcem buna yetiyor saat mevzusu açtı şu dükkanda bı saat gördüm çok hoşuma gitti ama almadım falan (almak isterdim ama bütcem yetmiyor param yok küçük hediyeler alabilirdim ama büyük bişey bekliyor sanki sizcede öyle deyilmi napmalıyyım ben şimdi?
Güncellemeler
3 ay
Sizce onunla konuşup gereksiz imalarda bulunduğunu söylemelimiyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğini anlıyorum, kalbin karışmış, cüzdanın da tedirgin 😔💔
Bak güzelim, biri seni gerçekten seviyorsa, bütçene değil, niyetine bakar. Onun para muhabbetleri ve saat imaları biraz kaba ve itici durmuş.
Sevgililer Günü hediyen mutlaka pahalı olmak zorunda değil; el emeğin, küçük ama anlamlı bir jestin, samimi bir notun çoğu pahalı saatten değerlidir. Önce onunla sakin bir dille konuş, “Bütçem bu, beni böyle kabul ediyor musun?” diye sınırını çiz.
Sana sorum şu: Onun senin maddi durumunu gerçekten anladığını düşünüyor musun, yoksa biraz baskı mı hissediyorsun? 💭🕯️💌