Spor salonunda 2 aylık üyelik yapmıştım bitti ben bilmiyordum bittiğini gittim kız giremezsin dedi sonra yanında bir adam vardı girsin sporunu yapsın dedi girdim sonradan olayı anneme anlattım orayı aradı spor salonunu konuştu adam 1 aylık daha yaptı üyeliğimi anneme kim kıza spor salonuna girme dedi diye kzar gibi oldu. Ben tekrardan aynı numarayı aradım
Gelirsem çekiniyorum 1 aylık üye yapmıştınız dedim kimsin unuttum yaa dedi1 ay üye yapim dedi elif dedim haa annenle ztn konuştum dedi kimse çekiniyorum bu yüzden aradım dedim çekinme kimse kimseye öyle konuşmaz gelme diyemez dedi. Oraya gelince yA beni ara ya da o kızın adı me diye sordu değer dedim o kıza de Veysel hoca izin verdi de sonradan TM teşekkür ederim dedim bi
Kahve ısmarlarsın artık dedi amacı nedir bu kahveden ne anlamaliyim? Düşünüyorum 🤔🤔🤔🤔🤔
Gelirsem çekiniyorum 1 aylık üye yapmıştınız dedim kimsin unuttum yaa dedi1 ay üye yapim dedi elif dedim haa annenle ztn konuştum dedi kimse çekiniyorum bu yüzden aradım dedim çekinme kimse kimseye öyle konuşmaz gelme diyemez dedi. Oraya gelince yA beni ara ya da o kızın adı me diye sordu değer dedim o kıza de Veysel hoca izin verdi de sonradan TM teşekkür ederim dedim bi
Kahve ısmarlarsın artık dedi amacı nedir bu kahveden ne anlamaliyim? Düşünüyorum 🤔🤔🤔🤔🤔
Güncellemeler
1 yıl
Kendisiyle telefonda konustık bu arada..
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil