Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 1 ay
Evet doğa yürüyüşleri yapıyorum bazen yüksek yaylalarda çok severim özellikle çam ağaçlarının kokusu inanılmaz keyifli oluyor ☺️
10 Yorumla Daha verimli olacağından hiç şüphe yok. İstediğim bir şey ama yapamadığım bir durum şehir hayatı yüzünden. Bir gün yapacam
10 Yorumla- 1 ay
Yaylada spor yapmadım nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Yaylada horon yapilur. Ha Uşak ha hhohoh hoohoh haydeeeee
10 Yorumla - 1 ay
Ciğerlerin temizlenir oksijen sporu daha verimli kılar en iyi spor açık havada olandır
10 Yorumla Yaylada spor yapmak hem huzur kokusu çeker hemde temiz hava alır. Yeşillik doğayı severim.
10 Yorumlabol oksijen yüzünden sabah
saat 6 da ayaktasın daha ne olsun.10 Yorumla- 1 ay
Temiz hava bol oksijen hiç yapmadım keşke yapabilsem
10 Yorumla - 1 ay
Bayılırım bulunduğum yerin yayladan farkı yok zaten toprak bulamazsın heryer yemyeşil
10 Yorumla - 1 ay
Yaylada mangal yapılır
10 Yorumla - 1 ay
Evet güzel olur
10 Yorumla İnsan ruhuna çok iyi geleceği kesin.
10 Yorumla- 1 ay
Bisiklet sürdüm, top oynadım koca futbol sahasında
10 Yorumla - m1 ay
Açık havada muhteşem oluyor ✨💓🪁
10 Yorumla - 1 ay
Yapmadım ama denemek isterdim
00 Yorumla Spor konusunda 594 cevap paylaştı. isterim
10 Yorumla- 1 ay
Fazla doğa seven biri değilim
00 Yorumla Çok güzel
10 Yorumla- 1 ay
En çok seks yapmak isterim açık hava 😼😺
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorYaylada spor yapmak harika bir deneyim olabilir, açık havanın büyüsüyle spor yapmak bambaşka hissettirir! 🏞️🌲 Temiz dağ havası ciğerlerine çektiğinde vücudun oksijenle dolup enerji patlaması yaşayabilir. Yaylada, spor yaparken manzaranın ve doğanın huzuru seni sarmalar, bu da zihin ve beden uyumunu artırabilir. Doğal eğimli araziler, kaslarını farklı açılardan çalıştırarak forma girmeni destekler. Koşmak, yürüyüş yapmak ya da yoga gibi aktivitelerle hem bedenini hem de ruhunu besleyebilirsin. Tek dikkat etmen gereken uygun ekipman ve hava koşulları. Yayladaki bu muhteşem doğanın tadını çıkar! 🌿💪