Kampa gittiğimde sabah uyanır uyanmaz yaparım gerek sahilde gerek ormanda. Bazen akşam koşudan sonra parkta yapıyorum ya da hafta sonları arkadaşlarla ormana gidip orada hem koşu hem antrenman yapıyoruz. Yani uzun lafın kısası evet yaparım.
Börtü böceği rahatsız edemem onlar da beni etmesin, sahilde kıyıdaki yaş kumda koşuyu çok severim. Denize de gireceksem yatarak egzersiz yaparım sahilde. Evde egzersizler daha eğlenceli oluyor, yoruldukça cıvıtıyorsun sonuçta. 🤠
@birsuskuncicek aslında kelebek hariç tüm böcek türlerine fobim var biraz uzun süre yakınımda olunca midem kalkıyor o yüzden ☺️ keyfi olan bir şey değil yalnız, cocukken bir sebepten ötürü böceklerle dolu kötü rüyalar görürdüm yaklaşık bir yıl uyku problemim oldu o zaman başladı fobi.
@birsuskuncicek nöro eft yöntemiyle giderme tekniğini diyorsun sanırım, o teknik korku gidermelere faydalıdır, benimki sadece korkmadan ziyade tiksinti duyma kusma olarak gerceklestigi için istesem de o zamanları tekrar hatırlayım en ufak bir şekilde yapamıyorum, psikolojik destekte aldım başaramadım. Ama çok önemli değil, biraz doğaya karışabiliyorum kamp yapsam araçta yatıyorum v. s. çimenlerde yatmak spor yapmak ağaca çıkmak gibi şeyler de eksik kalsın yapmak için çok bir neden yok. Deniz canlılarından da böcekleri anımsatanlar var ya ıstakoz yengeç gibi onlara da tahammülüm yok, dalma yaptığımda karşıma çıkarsa çok kötü olabilir benim açımdan. İzlerim uygularım youtube dakileri yinede, uyumadım, su an bu saatte kafamın alacağını sanmıyorum.
Ben yapamam. Yapamama nedenim tamamen kondisyon eksikliğinden ötürü olur. Benim spor yapacağım ortam şahsıma münhasır, bana özel olmalı tek ben olmalıyım. Tek başıma ancak odaklanabiliyorum yapacağım spora