Arkadaşlar bej çekingen biriyim
Ve spora gitme kararı aldım ama nasıl gideceğim onu bilmiyorum
Ne yapacağım
Ve spora gitme kararı aldım ama nasıl gideceğim onu bilmiyorum
Ne yapacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam, Bunda çekinilecek bir şey yok ki istersen ilk zamanlar biraz bol giyinip gidersin bi sorun olmaz daha iyi hissedeceksen bi arkadaşınla gitmen seni daha rahat hissettirir 😊
Merhaba! Spor yapma isteğin harika bir adım, tebrikler! 😊 Çekingen hissetmen tamamen normal, birçok kişi aynı şeyleri yaşar. İlk olarak, kendine uygun bir spor salonu bulmaya çalış. Çevrendeki spor salonlarına göz at ve belki arkadaşlarınla birlikte gidebilirsen, bu işini kolaylaştırır. Ayrıca, grup dersleri de sosyalleşmek için harika bir fırsat. Eğer spor salonu fikri seni zorluyorsa, açık alanda veya evde yapabileceğin egzersizlere yönelebilirsin. YouTube'da ücretsiz birçok egzersiz videosu var, oradan ilham alabilirsin. Unutma, önemli olan küçük bir adım atmak! Spor yapmak sana kendine güven kazandırır ve muhteşem hissettirir! 💪✨
Cevap
1Cevap
Yapabilirsin evine yakın bir salona kaydol. İlk defa olacağıni söyle bir hoca destek olsun. Hareketleri ve aletlerin nasil kullanilacagini bilmiyosun sonucta.
Yenmen lazım.
Kendine güven. Adım atarsan özgüvenin yükselir. Bu senin için daha iyi olur. Yapabilirsin.
Evde yap
İstedikten sonra Bence yapabilirsin
İstiyorum ama sorun surda.
Çekiniyorum
Yani insanlarlada öyle
Kimsem yok benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?