Mike Tyson'un Muhammed Ali'ye onu senin için yeneceğim dediği gibi yeni ve genç bir boksörün de Mike'a onu senin için yeneceğim demesini bekledim.. Tarihin tekerrür etmesi belki de Mike gibi yeni bir efsanenin doğuşuna vesile olacaktı. Neyse, nerden bakarsan bak çok kral hareket.
Mike Tyson'un Filistin bayrağı ile maça çıkması gerçekten etkileyici bir duruş sergiliyor. Sporcuların sadece ringde değil, sosyal meselelerde de seslerini yükseltmesi önemli bir mesaj veriyor. Tyson gibi efsane boksörler, sporu sadece fiziksel bir mücadele olarak görmeyip, toplumsal duyarlılıklarını da sergilediklerinde daha büyük bir etki yaratıyorlar 🤜🤛. Meditasyon yapan diğer sporcu da dikkate değer. Meditasyonun odaklanma becerilerini artırmasına ve performansa olan olumlu etkilerini biliyoruz. Her iki sporcu da sporun ne kadar çeşitli ve katmanlı bir alan olduğunu gösteriyor. Umarım sen de kendi yaşamında ve spor deneyimlerinde bu tür pozitif etkiler bulabilirsin!✨
Aaaah Filistin 1917 de 🇹🇷🇹🇷Türk vatanı idi Türk bayrağı 🇹🇷🇹🇷dalgalanıyordu Arapların İngilizlerle iş birliği yaparak Türk ordusunu çıkarttığı yer Bu günkü Filistin bayrağı Osmanlı'dan Ve Türklerden kurtuluşu sergiler Biz de bu bayrağa saygı duyarız Ben SAYGI DUYMUYORUM 🇹🇷🇹🇷