böyle bir şey yazmış, bende özelden mesaj attım kendisine.

Tam komedi ya, tesettürlü ama 50 tane vucudunu belli eden fotoğrafı var.
Filistin mitingine falan da katılmış. :)

böyle bir şey yazmış, bende özelden mesaj attım kendisine.

Tam komedi ya, tesettürlü ama 50 tane vucudunu belli eden fotoğrafı var.
Filistin mitingine falan da katılmış. :)
İnsanların yaptıkları ve söyledikleri şeyler birebir aynı mı? Müslüman ama içki içiyor, yahudi ama asam öldürüyor. Kimse göründüğü ya da inandığı gibi değil, sende öylesin. Bende dünyanın hiçbir yerinde çocuk ölsün istemiyorum. Filistin’e mi gidelim?
ama bir şeyi savunuyorsan , yapalım edelim diyorsan yapacaksın edeceksin.
Bence alakası yok. Çocuklar ölmesin diye temenni etmekten başka ne yapabilirsin ki. Bence gereksiz bir yorum olmuş. Üstelik insanların ne düşündüğünü de çok umursamıyorum. Çevrem de İsrail’i destekleyen insanlar da çok. Kendi düşünceleri 😉
ama hep beraber filistine gidelim deyip sonra '' ben gelmiyom hehe '' demesi iki yüzlülük değil midir ne düşünüyorsun?
Bence de öyle ama sonuç olarak burada niyet var bana kalsa bende gitmek isterim gidecek param da var ama yemez 😀
Cevap
2Cevap
kizlar kendini teşhir etmeyi seviyor ne yaziki me kadar musluman olsada vucudlari hep ön planda olsun ister iste yeni tesetur modasi Allah islah etsin
Kafasını çekmemiş sadece vücudu var fotoda. Tesettürlü.
Kıyafetini gösteriyor sözde.
haklısn abla
24 yaşındayım ne abisi :D
Bunların alayı böyle, bu tiplerin Filistin'e hediye edilmesi gerekiyor bence.
doğru
Bunlarda Gazze'ye giden manisalı genç kadar yürek yok.
safi rüzgar
Tesettürlü olunca müslüman olmuyor. Demek ki sizdenmiş.
Kimin kimi desteklediğinin ne önemi var? Bütün dünya Filistin’i desteklese Filistin kazanmıyor, bütün dünya İsraili desteklese İsrail kazanmıyor. Yani desteklerin önemi yok.
Cidden kuru laf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?