Gün gecmiyor ki Arap zihniyetinde olanlarin ülkemizi daha ne kadar batirabilirim yarisini görmeyelim.. GERCEKTEN her türlü aptalligi yapan bunlara hala neden sessiz kaliyoruz?

Gün gecmiyor ki Arap zihniyetinde olanlarin ülkemizi daha ne kadar batirabilirim yarisini görmeyelim.. GERCEKTEN her türlü aptalligi yapan bunlara hala neden sessiz kaliyoruz?
Kundaktaki ki bebekleri öldürenlere değilde buna karşı gelenleri geri kafalı gören canımsın arkadaşım beğenmiyorsan gide bilirsin bu kadar vicdansız ve karaktersiz olmayın bunun din, dil , ırk ile alakası yok insanlıkla alakası var sen insanlıktan nasibini almadıysan o senin sorunun.
Pekala vicdanli arkadasim... Osmanli askerlerinin kafasini keserken bu vicdana sahip olmani bekliyorum. Veya dedelerimizin onlari kurtarmaya gelmesine ragmen galeyana gelip yüzlerce osmanli askerini katletmeleri peki?
Irak Suriye Medine mekke cephesi için doğru fakat Filistini bununla ne alakası var bu adamı sevmiyor olabilir ama Filistin ne alaka çok merak ettim
Filistinin resmi devlet bayragi, Osmanliya isyan baragidir. Herifler filistin bayragi altinda binlerce Türk askerini öldürdü ve iskence etti.
Hala gelmis ne alaka diye soruyor.
Pekala vicdan sahibi arkadasim. Bunu yapan terörist olsa onun cocugu ölse demezsin ne alaka benim gözümde ha pkk ha Filistinliler bir farki yok.
Götunden uydurmazsan sevinirim 2. ABDÜLHAMITTEN sonra Osmanlı topraklarının çoğu ingilizler ve Fransızca tarafından işgal edildi herkes kendi bölgesini savunmaya başladı kuvayi milliye örgütlenmesi oldu o yüzden götunden uydurma olmayan tarih bilgin ile anca kendin gibileri kandırırsın Arap düşmanı İngiliz uşağı
Fahreddin paşanın ahı tutuyor yaşadıkları bundan dolayı
Topraklarımıza göz diken terörist lerle kendi toprağını savunan silahsız zavallı bir halkı bir tutan zeka seviyesindeki bir insanin bu farkı anlamaması çok normal
Filistinliler bagimsizlik icin Ingilizler ile birlik oldu iste. Filistin isgal edilmedi, savasmadan Ingilizler ile ortak oldu araplar.
Tarih hakkinda bir cacik bilmeyen sensin.
Ahhahaha ingiliz usagi oldum. Hanimefendi ingilizlere kimin usakligi ettigi belli. Küresel dünyada araplar her daim arkamizda vuracak insanlardir. Ülkemizde bulunan 10 milyon suriyeli ayaklanip silahlanip bize dogrultuklarinda silahi bu mentaliyle diyebilecek misin?
😂 Karabağ savaşında Ermenistan’a destek veren , afrin ve barış pınarı harekatlarında Türkiye’yi kınayan , Kıbrıs’ta Rumlar’ı seçen millet için üzülmem tek üzüldüğüm suçsuz günahsız çocuklar ve masumlar
Nasıl ki tüm avrupilar İngiliz değilse tüm araplarda suriyeli değildir
@Besiktas7834 +1 Utanmasalar silahlanip karsimiza cikacaklardi... Suriyeliler dümdüz etsinler tanklarla
Suriyelileri savunmuyorum zaten ben burada Filistine sadece sözlerle yaptığımız desteği bile kınayan vicdandan yoksun insanları eleştiriyorum
Arkadaşım askerlerini ölduren Ruslarla iç içesin , ırkını soyutlayan Çin’lerle iç içesin , eziyet çektirilen Kerkük için ABD ile iç içesin , İslami asagilayan İran’la iç içesin. Kınayacak devlet mi kalmadı da İsrail’e sektiniz. Önce can sonra Canan
Hepsini kınıyoruz merak etme burada sadece filistinden bahşedilmiş o yüzden eleştirdim
Cevap
1Cevap
Bize zorla Araplari sevdirmeye calisiyorlar iste.
Utanmasalar 100 sene önce ülkeyi Türkler degil Araplar kurtardi diyecekler o seviyeye geldiler artik.
Türk degiller zaten. 100 sene önce Türk askerlerini asit banyolarinda öldürmüs Filistinlileri bize sabah aksam pompaliyorlar. Zorla sevdirmeye calisiyoralar.
Bunun icinde tüm gün duygu sömürüsü, yok efendim bebekler ölüyormus, cocuklar ölüyormus. Cin'de ölen Türklerin bebekleri, cocuklari yoktu sanki.
Onlar sanirsin p-... benim de fikrim seninde ayni.
@Lolababys
O minik bebekleri öldüren, bebeklerin arkasina saklanan Hamas teröristleridir.
Canakkalede ne canakkale. Oku bakayim canakkaledeki Araplarin tarihini.
Türkler savasirken, senin Araplarin canakkalede cadirda nargile iciyordu. Canakkalede savasan görmek istiyorsan, Osmanli Vatandasi Yahudileride görebilirsin...
İnsanlıl yapmanın araplaşmak zannedenlerde bugün 🤣🤣 o çocukların ahı seni uyutmasın
İnsanlık düşmanı i*raili mi destekleyelim?
Bilemiyorum..
Gercekten nefret ediyorum bu araplardan...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?