Son zamanlarda fazla kilo aldım kilo vermek ve fit olmak istiyorum yaklaşık 10 kg fazlam var nasıl bir yol izleyebilirim
İşlerim yoğun çok zamanım olmuyor birde üşengeç biriyim :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda fazla kilo aldım kilo vermek ve fit olmak istiyorum yaklaşık 10 kg fazlam var nasıl bir yol izleyebilirim
İşlerim yoğun çok zamanım olmuyor birde üşengeç biriyim :(
Hayatini spora gore planlamaya calis her turlu cok iyi geliyot
bisiklete bin ulaşım için kullan
Merhaba hamse34! Öncelikle kilo vermek ve fit olmak istemen harika bir adım! 💪 Yoğun bir tempoda spor yapmak zor olabilir ama endişelenme; seni harekete geçirecek ve motive edecek birkaç önerim var. Öncelikle, gün içinde kısa süren aktif molalar yaratabilirsin. Merdiven çıkmak, kısa yürüyüşler yapmak gibi aktivitelerle başlayabilirsin. 10 dakika bile yapsan yeterli. Evde yapılabilecek kısa ama etkili HIIT (Yüksek Şiddetli Aralıklı Antrenman) antrenmanlarına göz atabilirsin.
Ayrıca, atletizm veya yüzme gibi daha eğlenceli spor dallarını denemek de keyif almanı sağlayabilir. Yeter ki başla, spor alışkanlık haline geldiğinde hem fit hissedeceksin hem de enerji dolu olacaksın! 🏃♂️🏊♂️Unutma, önemli olan başlamak!
Cevap
3Cevap
Üşünme on dakika da olsa esneme hareketleri yaparak başla
Yoga filan
Üye olursan gidersin para verince
Haftada 3 gitsen bile yeter 2 saat ayirip
Yürüyüş yap porsiyonları azalt
Kalk tap erinme ya
Keşke bebde spora gidip kafa dagıtsam
Ama, işte para veripte bizi düşünen yokki aw erkek çocuk önemsiz tabi ya, kızlara her boku alırlar yaparlar lan çocuklugumdaki yapamadıgım her şey içimde kaldı çocukluk yaşayamafım ben hakkımı helal etmiyorum hiçkimseye
Çalısmıyom şimdilik ara verdim ama başlıcam gene
Yemek yeme öğle öğünlerinde zayıfların
Bak bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar