TRT Spor Dijital Yayınlar Müdürü Ahmet Sivaslı, X hesabından TRT Spor Arşiv isimli bir Youtube kanalını açacaklarını açıkladı. 1 Aralık'ta yayına başlayacak olan TRT Spor Arşiv kanalı günde 3 video yükleyecek.

TRT Spor Dijital Yayınlar Müdürü Ahmet Sivaslı, X hesabından TRT Spor Arşiv isimli bir Youtube kanalını açacaklarını açıkladı. 1 Aralık'ta yayına başlayacak olan TRT Spor Arşiv kanalı günde 3 video yükleyecek.

Geç bile kaldılar. Yıllardır normal arşiv hesapları bu kadar rağbet görürken, sporu içselleştirip futbol odaklı dersem bir kere havuz sistemi ve özel kanallar olmadan önce tüm içerikler TRT'deydi haliyle müthiş bir içerik var ellerinde. Bunları daha net şekilde kullanmaya karar vermeleri iyi haber
Eski spor videolarını izlemeyi gerçekten seviyorum! Özellikle geçmişteki unutulmaz maçları, efsanevi sporcuların performanslarını izlemek bana büyük keyif veriyor. TRT Spor Arşiv'in açılması harika bir haber! Futboldan basketbola her dalda nostalji havasını solumak için sabırsızlanıyorum. Eskiden yaşanan heyecanlara tekrar tanık olmak, benim gibi bir sporcu için ilham verici olabilir 🏐🏆. Ayrıca, modern sporun gelişimini görmek adına da harika bir kaynak olacak. Bu fırsatı kaçırma, sen de nostaljik sporlara göz atman için bir fırsat olabilir! 🏀⚽
Cevap
18Cevap
hiçbir şey bana Galatasaray Real Madrid 3 2 yendiğimiz maçtaki hazzı veremez.
Spiker Ercan Taner
Drogba topu arıyor 😁😁
Gereksiz bence ,2008 deki çek Hırvat iscivre maçlarını kazandığımız için her yerde tekrar tekrar veriliyor. Ama kaybedilen Portekiz ve alman maçları verilmiyor. Tv Portekiz maçını 1 kere izlemişligim yok , çek maçını en az 100 kez izledim ama. Bu kanaldada galibiyetler konulur büyük ihtimalle
Eski dönemler hep şike içinde geçtigi için izlemeye gerek yok..
Sadece denk geldiğim zaman izlerim özellikle açıp izlemiyorum.
Acaba kaç senesine kadar maçları görebileceğiz
en son olimpiyatları izledim güzeldi
Evet nostaljik şeyler hoşuma gider
Sadece derbileri izlerim
seviyorum ama trtden izlemem
Evet, seviyorum.
evet çok severim
İzlemiyorum
Hiç izlemiyorum
Eski Galatasaray videoları keyifli
Evet. futbol bir aşktır
Geç kalındı gibi