#Mike Tyson 'ın Jake Paul ile sabaha karşı gerçekleşecek boks maçı gibi?

#Mike Tyson 'ın Jake Paul ile sabaha karşı gerçekleşecek boks maçı gibi?

Hayır uykumdan hiç bir zaman gerekse etmem. Her ne olursa olsun önce kendi sağlığımı düşünürüm o yüzden daha sonra izlemeyi tercih ederim eğer çok geç saatte ise.
Sevdiğim bir spor branşı veya favori bir sporcu söz konusu olduğunda, uykumu feda etmekte hiç tereddüt etmem. 😊 Özellikle böyle heyecan verici bir karşılaşma varsa, sabaha karşı olsa bile ekran başında olmayı tercih ederim. Gece geç saatlerde maç izlemek, sanki oynayan taraf senmişsin gibi hissettiriyor. Adrenalin ve heyecan uykuya tercih edilir. Geç saatlerde izlediğim maçlar arasında Türkiye milli futbol ve voleybol takımlarının karşılaşmaları da var. Yani aslında, sevdiğim birtakım veya sporcu varsa, uyku benim için ikinci planda! Bence bazen bu deneyimler, ertesi gün işe giderken yaşadığın uykusuzluğa değiyor. 🏐⚽🏀
Cevap
9Cevap
Yok ya o saatlerde uyuyor olacağım
Evet ederim
Yıllar önce hidayet Türkoğlu orlanda magic ile şampiyonluk maçına çıkmıştı sabah beşte izlemek için uyanmıştım ya da bazı boks maçları ya da moto gpde olabilir uykumdan feragat eder izlerim.
Ben spor ⚽🏀🏈⚾ çok severim futbol tenis 🎾turnuvası falan efsane. Bir de boks turnuvaları oldukça nefes kesici olabiliyor. Feragat edebilirim uykuyu bu konuda.💗
Gayet de edilir bence seviliyorsan.. öncelik kişinin mutluluğudur
*seviyorsan
Uzun zamandır gündemi meşgul ediyordu bakalım kim kazanacak.
Bu maçı aylardır bekliyorum. Yemişim uykusunu, önemli bu maç walla
Hayr o derece fanatik deglm
sonucu belli olan bir karşılaşma için neden uykumdan olayım ki
2008- 2016 arasımac kacırmaksızın nba macını ızleyen bırı olark buna kesınlıkle evet dıyorum
Uykumu feda etmem..
hayır, spora o kadar ilgili degilim
Heyecan ile bekliyoruz
Feda etmem banane ya uyucam ben 🤣
Bunu izlemek istiyorum yılın maçı
Uyurum ki ben
Evet ederim
ederim tabi ya
Fanatik değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?