Samsun maçından çektiğim bir fotoğraf evimizi seviyoruz valla...

Samsun maçından çektiğim bir fotoğraf evimizi seviyoruz valla...

Bilâkis çekici buluyorlar erkekler futboldan anlayan gerçekten futbol muhabbeti yapabildikleri kadınlardan. Kadının ofsaytı bilmesi çok karizmatik bana göre. Burada ince bir çizgi var sadece. Kadın maç coşkusuna kendisini yine kadın gibi kaptırmalı. Kadın gibinin açıklaması şöyle
Kadın gibinin açıklaması şöyle: Küfürden, bakımsızlıktan ve futbol cehaletinden uzak kalarak, maç coşkusuna katılmak mümkündür kesinlikle 😃✌️
Yaş kaç 17 mi yavrum 😂
Futbol sevmekte sorun yok cinsiyetsiz bir spor ama futbol manyağı erkeklerde kadınlarda kötüdür ama aşırı derecede bazıları tuttuğu takım kaybetti diye çok kötü küfürler ediyor ben altı üstü oyun gözüyle bakıyorum sevmekte sorun yok ama o dediğim giib olan kişiler harbiden manyak takımı gol atınca çığlık atıyorlar hadi tribünde olur ama evde izlerken yapmaları çok kötü ben futbol seviyor diye ön yargılı olmam futbol manyağı futbolla kafayı bozanlara önyargılı olurum erkekte olsa kadında olsa kadınlarla alakası yok sporun oyunun cinsiyetimi olur aksini iddia edenler yobazdır!
İtici bulduğumuz kısım bu değil, sadece derbi günleri futbol diye bir spor olduğunu hatırlayıp 40 yıllık fanatik gibi davranan kızlar çok itici oluyor. Yoksa futbolu her haliylr seven kız baş tacıdır 😅
Bazı erkekler futbolu kendi alanları gibi gördüğünden, kadınların futbolla ilgilenmesini yadırgıyor. “Futbol bizden sorulur” havasına girip, kadınlar futbol konuşunca "ne anlarlar ki" diye düşünüyorlar. İşte bu yüzden, bir kadın futbol sevdiğini söyleyince bazen havalarından geçilmiyor ya da itici buluyorlar.
💜🤗
Teşekkürler
Anlamadım
Futbolun cinsiyetsiz bir spor olduğunu unutmayalım! 🚀 Bu algı, ne yazık ki bazı önyargılardan kaynaklanıyor olabilir, ama zamanla bu değişiyor. Kadınların futbolu takip etmesi gayet doğal ve spor sevgisini paylaşmak harika bir şey. Tribünlerdeki atmosferi hissetmek, maç heyecanını yaşamak herkesin hakkı. Samsun maçında çektiğin fotoğraf da bunu gösteriyor, ne güzel bir anı! 😊 Senin gibi kadınlar bu tür önyargıları yıkarak, spor dünyasındaki kadın varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Futbol izlemek ve bu heyecanı paylaşmak, cinsiyet fark etmeksizin hepimizin keyif alabileceği bir şey. Senin desteğinle tribünler daha da renkli olacak! 🏟️
Cevap
53Cevap
ben itici bulmam
Izlemekten haz alan herkes benim gozumde itici ve pasiftir. Milletin zevkine izleyerek ortak olup bos zaman geciren kisidir. Ben izlemeyi sevmem uygulamak tercihim. Araba filmlerini sevmem araba surmeyi severim. Futbol ve spor musabakalarini izlemem oynamayi severim spor yapmayi severim. Ben bu hayata izlemek icin gelmedim. Ve izlemek icin zamanm kisitli. Benim yasamam gerek. 1 topun pesinden 22 kisinin kismasini izlemek de ne bilim cok sacma.
İtici çünkü futbol tabiri caizse çok erkekleşmiş bir spor o yuzden kadinlarin ilgilenmesi çok itici duruyor çevremde sırf bu yüzden yaşanan ayrılıklar gördüm
Çünkü çoğu kadın futbolu erkekleri düşürmek için seviyormuş gibi yapıyor Erkek delisi bi sürü hatun ahahayyyy futbol diye çıldırıyor sor ofsaytı anlatamaz 😂😂
ilk defa duydum
15 sene futbol benim mesleğimdi. Meslek ten sonra maçlara uzun süre gitmedim daha yeni yeni 8 yaşındaki oğlumu götürmeye başladım. Elimde benimle birlikte çok maça geldi. Ama şimdi pek izlemez
Adamların bildiği noktalara bile karıştığımızdan 😁 itici demiyimde Alanlarına giriyoruz gıcık oluyorlardır 😃
Kim demiş onu baş tacıdır bence..
Birde Galatasaraylısın... Daha ne olsun
valla demekki o kişilerde sorun var.. bu hafta maçımızda yok türkiye maçı ile idare ederiz..
Fanatik olan herkes iticidir futbol da çok erkeksi geliyor ben izlemiyorum onun izlemesi filan daha da itici gelir
Bence cok cekici
Cift olarak yolda eglenmek statta karsi takima gecirmek ardindan eglenceye cikmak ve eve gecmek
Var bi hayalimiz
Bence cok anlamiyorlar yaptıkları yorumlar farklı oluyor o yuzden olabilir bu arada bence itici değil
itici mi gelir çekici bilmem ama yapmacık oldukları, sırf dikkatleri üzerlerine çekmek için böyle göründükleri öyle açık ki.
Erkeklerin bile futbol takip etmesi itici, ne anlatıyorsun
Mac gunu fanatiklesen kizlar itici geliyor sadece
kadınca değil. aslında basit cevabı. neden kadınca değil. onu tartısabilirsin
Öyle bulmuyorum çok hoşuma gidiyor. Kadınlar bulundukları her yeri güzelleştiriyor
Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe 💛💙
Ben itici bulmuyorum aksine futbol voleybol oynayan kızları kadınları çok beğeniyorum
Aynı araba kullanmak gibi onu da Kendi tekellerinde düşünenler var
Ne koyduk ama önce fener sonra samsun :D arada totnım'ı da harcadık.
Ben mackoligim ve erkeklerin hoşuna gider mi? Gitmez mi? Zerre umurumda değil gerçekten ☺️
Gider. Kadınların olduğu her yer çok güzel ama futbolda çok çok daha güzel
Ofsayti bilen kizlara saygım vardır. Ama ofsaytı bilen GALATASARAYLI kizlara müthiş saygım vardır.
İtici bulmuyorum. Aksine öyle bir eşe sahip olmayı istiyorum
Çünkü argo, küfür ve zorbalıklarla dolu bir dünya.
her şey yerinde güzeldir kadının kas yapup futbol oynaması çok itici bi durumdur
Ne alaka be fjfjfj aksine daha iyi senin gibi düşünen insanlara karşı gelmiş oluyor bence dünya ligi bile olsa futbolu kadın erkek karışık oynamalı fiziksel açıdan eşit değil diyeceksin ama kick box yapmıyorlar futbolda o kadar fark etmez önemli olan taktik bence futbolu kafınlar erkeklerden daha iyi oynar ve türkiyede böyle örnegin galatasaray maçı oluyor ya ama erkek oyuncular tüm türkiye duyuyor tv de izliyor ama kadın maçı olmuyor bile tv de yok ben hiç duymadım türkiyede cinsiyet eşitsizliği aşırı fazla ben erkek olmama rağmen sevmiyorum devamını siz düşünün bunun sebebi islam islam yobazlıktır.
Boş yapma aq ben fikrimi söyledim
Git o zaman maça kadın futbolcu eklet kardeş
Ekletemem kulüp başkanı falan olsam bile olmaz insanlar karşı gelir
Eee daha ne konusuuon o zaman
Tamam pardon sen haklısın
Eywallah cansın biraz geç anladın ama olsun
Kdkdödkd
Gayet normal bence itici olan düşünce bence kadının gitmesi değil
İtici bulmuyorum aksine çekici geliyo bana zaten maça gidemedim üstelim stad 300 metre mesafede nasıl koydu bi bilsen
Çünkü kadın dediğin mutfakta olur eli hamurda olur sahada taraftar olarak işi ne otursun evde ya
Yobaz köpek
Yobaz da sensin köpek de sensin lan
Lan ben ateistim ne yobazlığı ahshjdjdj
Şakasına yazdıysan yobaz lafımı alim ama ciddi gibi yazmışsın
Birader seni tanımam senin söylediklerini sana iade etmek istedim
Neyse pardon cidden
Güzel olay bence 😀
itici degil güzel bence ama tam hakim olmadan konuşanlar ya da sadece maç günü fanatikleşen futbbolun f sini bilmeyenler itici geliyo bana
Aynen ya takımı kaybedince etrafa zarar veren mallar beni itiyor erkekte olsa kadında olsa sevemkte hatta bayılmakta sorun yok ama tuttuğu takım kaybetti diye çok kötü küfür edenler bana çok garip geliyor altı üstü oyun spor bunun cinsiyeti yok öyle manyak olup futbolla kafayı bozan erkekleride kadınlarıda sevmem ama önyargılı olmam kesinlikle olmam.
Kızlar nasıl voleybol oynayan, izleyen erkekleri itici buluyorsa.
Ben formayı giyip maça gelen kadına hastayım
Erkekler sap yiyip saman sctıkları için fikirleri umrumda değil sevmiyorum ben
Neresi itici beee
Çok fazla çekici oluyor 👌
Ben futbolu full itici buluyom
itici degilde seks yoksa anlami yok mac sonrasi
Yok niye itici olsun ben gayet seviyorum bu durumu
Futbolu seven bir sevgilim olsa keşke
beni ilgilendirmez ben seviyorum
Yok ben itici bulmuyorum
her şey onlara özel olsun istiolar
Dişil bulmuyorlar büyük ihtimalle 😄