Evet alınmalı
Hayır alınmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir şekilde alınmalı her maçta gol formda çok iyi bir oyuncu. Sponsorluklar falan oluyor zaten Osimhende takıma ülkeye lige ısındı bence. Gerekirse İcardi ile de yollar ayrılmalı kendisini severim ama sezonu kapattı ve 99 numara İcardisi yok ayrıca özel hayatı ve kariyerini ayıramamış durumda olanlardan sonra iyi oynayamıyor. Zaten full kariyerine odaklansaydı şu an real madrid gibi bir takımda olurdu 2022 de Arjantinle dünya Kupası kaldırabilirdi. Barış Alper falan gitse olur Sanchez ve Yunusa tekifler var sanırım ama kalsa iyi olurlar ve umarım bir şekilde Osimhenin bonservisi alınır
Osimhen zaten Napolide oynamaz artık o yaptıkları ırkçılıkla. Evet takıma ülkemize baya ısınmış gibi duruyor ama adam dünya yıldızı Galatasaraydan daha iyi takımlar bizim ülkemizin liginden daha iyi bir lig daha iyi bir teklif gelirse başka takıma gider ama. Ayrıca sanırım Dursun Özbek 50 M için konuşmalara başladı ama Napoli 75 Milyonda ısrarcı bunuda bizim ülkeden birtakım için çok zor. Fenerbahçe'nin teklifini direk reddetmiş diye duydum eğer haber doğruysa. Fakat İcardiden de bu kadar vazgeçmenizden şaşırdım siz ligde 13. iken bu adam geldi sizi 2 kere üst üste şampiyonluk yaptı onlarca anı ve hala yetenekli bu kadar çabuk vazgeçmenizi anlamıyorum. Wanda ile küs olmasalar bile sakatlancaktı orada ve sezonu kapatacaktı. Aynı şekilde Barış Alperden de geçen sene okan buruğun jokeri bilmem ne diyordunuz ne oldu bu kadar çabuk mu? Sanchez Galatasarayda mutlu ama bir yanda Real Madrid var elinde sonunda gider teklifte iyi teklif. Yunus şu an çok formda ve galatasarayın çocuğu altyapıdan yetişmiş biri şimdilik eğer yönetim kerem gibi satmaz ise bu sezon gitmez en azından. Osimhen iyi topçu ama biraz vefalı olsanız keşke. (Takım tutmuyorum Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgileniyorum yorumumuza benzer yorumlar diğer taraftarlardanda görmeye başladım da.)
@nightpelin konu sakatlık değil ablacım Wanda Nara ile ayrıldıktan sonra İcardinin formu düşüyor bok gibi oynuyor süper kupa maçında öyleydi mesela biraz daha böyle sürdü. Yine sakatlanmıştı konyaspor maçında galiba sonra döndü beşiktaş derbisinden önce yine barıstılar maşallah bu sefer 99 formuna dönmüştü. E yine Tottenham maçından önce yine haberleri çıktı sakatlanmadan önce kötü oynuyodu ilk yarıda falan. Bu böyle devam edecekse yorumsuz ayrılmalı ayrıca sezonu kapattı baya yok belki askıya alırkar sözleşmeyi bu iyi olurdu. Hakkını ödeyemeyiz eyvallah ama böyle devam edecekse olmaz. Enayi olmayıp akıllı olsaydı sadece sahaya odaklansaydı şu an realde değeri 100 m milli takımında olurdu zaten bize bile bakmazdı. Barış ise geçen sezon oynadığı gibi oynamıyor saçma sapan pas hataları vb şeyler yapıyor ayrıca yüksek ihtimalle sosyal medyanın etkisiyle çok şımardı artık kurtulmak lazım. Geçen sezon gibi olsa zaten asla istemezdim gitmesini bunu söyleyen taraftarlar var. Sanchez ise burada olmak istediğini söyledi belki anca ayrılık sezon sonu olur umarım gitmez. osimhen herşeyden daha önemli takımın geleceği için. Bir şekilde alırlarsa menajer ikna olursa Osimhen kabul zaten. Vefa hakedene verilir ayrıca Muslera gibi. Onun bize gösterdiği sadakat ve yaslanmasına rağmen harika kurtarışlar yapması bazen hata yapınca kızıyoruz ama emin ol muslerayı uzun zamandır izleyen taraftarlar asla gitmesini istemez. Yeşil eldivenleri yle her şeyi kurtardı zaman hariç
Osimhen ailemden biri gibi oldu. Olağan üstü futbolcu. Türk futboluna şüphesizim çok büyük katkıları olacaktır.
10 temmuzda belli olacakmış. Hadi hayırlısı diyelim. Teşekkürler 👑
Galatasaray'ın golcü sıkıntısını çözen bir oyuncuyu kadroda tutmak elbette önemli bir adım olur. Eğer Victor Osimhen performansıyla Galatasaray'ın galibiyet serisini destekliyorsa ve her maçta gol atabiliyorsa, bonservisinin alınması doğru bir hamle olabilir. Biliyorsun, futbol her zaman forvet hattında etkili oyunculara ihtiyaç duyar ve böyle bir yetenek takıma uzun vadeli başarı getirebilir. Yalnız transfer bütçesi ve oyuncunun maliyeti de göz önünde bulundurulmalı. O yüzden "Evet alınmalı" seçeneği burada mantıklı görünüyor. 🏟️⚽
Cevap
6Cevap
Evet alınmalı
Alınmalı ama şu an 75 milyon euro diyorlar. GS bu parayı nereden bulacak?
hepimiz atarız merak etme 30 40 m euroyu zaten taraftar çıkarır
O zaman direkt alınsın, bir daha böyle bir forvet bulmak zor.
Alınmasına alınmalı da çok para bence gerek yok o kadar para vermeye
Çok para 100m euro brocum ya
Tehlikeli bir beyefendi diye yorumladım albion gelsin teke tek
Türkiye şartlarında çok yüksek para olası sakatlık ceza vs durumunda boşa gider.
Tebrikler gs
Para varsa alsınlar
Deger
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar