Aylardır 🇺🇸Amerika & 🇪🇺Avrupa & 🇮🇱İsrail'e karşı savaşıp hala pes etmemek >>>>>>>>>>
Yenilsinler ya da yensinler umrumda değil, çok büyük olduğunu kanıtladılar😌🇵🇸👑 eminim İsrailli rehine kızlar gitmek istemiyordur🤣🤣🤣🤣🤣😌😌😌

Aylardır 🇺🇸Amerika & 🇪🇺Avrupa & 🇮🇱İsrail'e karşı savaşıp hala pes etmemek >>>>>>>>>>
Yenilsinler ya da yensinler umrumda değil, çok büyük olduğunu kanıtladılar😌🇵🇸👑 eminim İsrailli rehine kızlar gitmek istemiyordur🤣🤣🤣🤣🤣😌😌😌

Elin terörist militanlarından bize ne? İsrail icaplarına bakıyor, ellerinde ceplerinde çağrı cihazı patlatıyor, inlerini başlarına yıkıyor işte, fare gibi yerin altında yüzlerini sofra beziyle kapatıp nutuk atıyor ucube teröristler. Bu embesillerin tabutlarının kaç santim olduğunu merak etmiyorum.
Komikmi rehinelerin arasında bebekler çocuklar ve yaşlılarda var aynısı senin ya da bi yakınında başına gelebilir empati kur bu olay olsaydı mutlumu olurdun sana ya da bi yakinina olsaydı
Cevap
2Cevap
Benim gibi dinine düşkün bir kız ne güzel kalbim ile hayrola geceler
Vesselam dua ile kal hayırlı kız😊🕋
Yiaaaa Allah razı olsun kardeşim😋😋🥰🥰💚🩷💚🩷💚🩷
Amin tüm Müslümanlarının ALLAH razı olsun bacım yaşınız kaçtı acaba merak ettim benim ki 18 ylhayirli geceler
Dua ile kal.. çünkü ALLAH bizimledir 🕋❤️😊😊😊
19 benim😋😋😋💛🐤💛🐤💛🐤
Gökte olan Allah bizimle beraberdir, Allah bize yeter!😋🤍☝️☁️👑
Yaşa ne güzel benden bir yaş büyüksünüz ne güzel benim hayalim imam olmak inşaALLAH size duan ise karşınıza hayırlı bir erkek çıkarmasıdir ALLAH in kalbiniz güzel hissettim keşke sizin gibi bir arkadaşım olsaydı ama neyse yanlış anlamayın lütfen hayırlı geceler.
Vesselam dua ile kal güzel kız 😊🕋❤️
Arkadaş oluruz tabiki kardeşim istek attım sana. İnşallah imam olursun bu arada Selefi misin?🏴🏴🏴☝️☝️☝️😋😋😋
Sen beğenmişsin galiba onlarınkini, terbiyesiz konuştuğun şeye bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?